Jump to content

cum se aprind pleoapele la masina

Recommended Posts

Problema de software, daca nu ma insel Progman 16.x a avut aceasta problema... Eu tocmai am instalat Progman 27.x. 16.x este foarte vechi...

304486[/snapback]

cum sa instalez si eu software-ul asta??..ai sa-mi recomanzi pe cineva?..

Problema este de update de soft. Exact aceeasi problema o am si eu. Update-ul poti sa il faci la un service autorizat BMW si dureaza 5-6 ore. Pretul in Romania este undeva pe la 250-300 RON. In Ungaria costa 100 euro. Deocamdata nu l-am facut din lipsa de timp...Atentie - atat pe acest forum cat si pe altele specializate in E60 am citit ca s-ar putea sa apara tot felul de "problemute" si nimicuri. Asa ca daca il faci,la terminarea operatiunii sa verifici sistemul de sunet, climatizarea, incalzirea in scaune(daca o ai)...

Ca si o observatie care nu e deloc lipsita de importanta, in Germania se fac toate update-urile gratuit, indiferent daca masina este in garantie sau nu...Dar traim in evul mediu inca, asa ca.... :blink:

Edited by bogdan1980

Problema de software, daca nu ma insel Progman 16.x a avut aceasta problema... Eu tocmai am instalat Progman 27.x. 16.x este foarte vechi...

304486[/snapback]

Romulus, ai avut vreo problema dupa resoftarile pe care le-ai efectuat la masina? Sa stiu daca ce am citit pe net este veridic sau nu...

[...]

Ca si o observatie care nu e deloc lipsita de importanta, in Germania se fac toate update-urile gratuit, indiferent daca masina este in garantie sau nu...Dar traim in evul mediu inca, asa ca.... :blink:

304511[/snapback]

Nici poveste. Si in Germania se plateste dupa iesirea din garantie. Mai mult si aici si acolo, cat masina e in garantie, mai nou nu fac update decat daca raportezi o problema reala. Asa cum sunt cele cu pleoapele...

Romulus, ai avut vreo problema dupa resoftarile pe care le-ai efectuat la masina? Sa stiu daca ce am citit pe net este veridic sau nu...

304513[/snapback]

Nu, eu personal la nici o masina n-am intalnit probleme. Si am facut update-uri, slava Domnului. Dar am auzit de probleme si eu.

intradevar sunt sanse sa crape la programre diverse chestii ,k si la calculatorul de acasa.de exemplu la tine softul fiind foarte vechi este posibil sa pice cd playerul pentru ca pur si simplu nu face fata la cerintele noului soft

si cu siguranta nici in germania nu se fac upgradurile de soft chiar asa la intamplare tocmai pentru a se evita acest gen de probleme

nu mai dati cu noroi in romania ar trebui sa fim mandri de tara noastra

si k timp ar trebui sa cam renunti la masin cca 24 ore pentru ca masina ta sar putea sa aibe cam mult de programat

succes

Nici poveste. Si in Germania se plateste dupa iesirea din garantie. Mai mult si aici si acolo, cat masina e in garantie, mai nou nu fac update decat daca raportezi o problema reala. Asa cum sunt cele cu pleoapele...

Nu, eu personal la nici o masina n-am intalnit probleme. Si am facut update-uri, slava Domnului. Dar am auzit de probleme si eu.

304521[/snapback]

Mi-a povestit un prieten din Cluj care si-a facut un update de soft la Munchen si nu i s-a cerut nici un ban... :blink: Omul nu are de ce sa ma minta....

Mi-a povestit un prieten din Cluj care si-a facut un update de soft la Munchen si nu i s-a cerut nici un ban... :blink:  Omul nu are de ce sa ma minta....

304584[/snapback]

Probabil masina era in garantie sau update-ul respectiv facea parte dintr-un recall.