Jump to content

motorul de pe un 530i poate fi pus pe un E36?

bogbog

Recommended Posts

am acazia sa cumpar ieftin un bmw 530i -2001 neinmatriculabil de pe care as vrea sa transfer motorul cu toata instalatia.... pe un E 36. Credeti ca se poate?

306317[/snapback]

Cum adica neinmatriculabil, contra taxei ce, nu se poate?

Referitor la partea a doua, se poate pune cu suficienti bani si munca, a pus el Marius_txa un motor de M5 pe ursulet.....

Cum adica neinmatriculabil, contra taxei ce, nu se poate?

Referitor la partea a doua, se poate pune cu suficienti bani si munca, a pus el Marius_txa un motor de M5 pe ursulet.....

306318[/snapback]

sunt interesat daca trebuie facute modificari la suporti, suspensie etc. Cat despre inmatriculare, cam multi bani pentru taxa de prima inmatriculare, impozit, asigurare

sunt interesat daca trebuie facute modificari la suporti, suspensie etc. Cat despre inmatriculare,  cam multi bani pentru taxa de prima inmatriculare, impozit, asigurare

306325[/snapback]

trebuie modificat tot: caroserie(ranforsata) - motorul e greu..., suporti ( cel ami sigur nu se potrivesc) s.a.md.

Impozitul si asigurarea sunt strict legate de capacitatea motorului, deci nu vad cum le poti evita... Doar daca nu treci motorul in acte...  :blink:

306328[/snapback]

pai nu am de gind sa il trec in acte. Al meu e un E36 316i fara serie pe motor.motivul ar fi ca motorul de 1600 nu prea face fata pe caroseria asta

Stii ca, in caz de - Doamne Fereste! - accident, RCA-ul nu da nici un ban daca te depisteaza cu motorul schimbat... SI daca intri in orice masina mai rasarita, ai pus-o. Rau de tot! :blink:

Si da, cred ca tehnic se poate monta, cu cineva priceput la indemana. La motoarele longitudinale e bine, totul se desfasoara pe mijlocul masinii, vii cu noua cutie si vechiul diferential, si faci un cardan custom intre ele.

A fost pus V12 de 5000 cmc de BMW pe un Sierra... EdiV12 de aici de pe forum a facut-o, eventual ia legatura cu el.

Stii ca, in caz de - Doamne Fereste! - accident, RCA-ul nu da nici un ban daca te depisteaza cu motorul schimbat... SI daca intri in orice masina mai rasarita, ai pus-o. Rau de tot!  :blink:

Si da, cred ca tehnic se poate monta, cu cineva priceput la indemana. La motoarele longitudinale e bine, totul se desfasoara pe mijlocul masinii, vii cu noua cutie si vechiul diferential, si faci un cardan custom intre ele.

A fost pus V12 de 5000 cmc de BMW pe un Sierra... EdiV12 de aici de pe forum a facut-o, eventual ia legatura cu el.

306342[/snapback]

am mai facut odata un transfer de genul asta, un motor de Nissan Primera 94 pe o caroserie de Nissan Sunny 83, dar atunci am facut f. multe modificari. Acum nu as mai vrea sa modific prea mult.

• 2 weeks later...
am acazia sa cumpar ieftin un bmw 530i -2001 neinmatriculabil de pe care as vrea sa transfer motorul cu toata instalatia.... pe un E 36. Credeti ca se poate?

306317[/snapback]

Decat sa schimbi suspensii, diferential, directie, stabilizatoare, etc cu banii aia + costurile pt montare mot. mai bine o inmat. pe aia :blink: