Jump to content

ce parere aveti de masinuta asta?

Vlad_E30_E46

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sincer, asta ma gandeam si eu, daca era 3-ul in 6 trepte inclinam si mai mult spre el, pe de alta parte 5-ul e mai robust, mai rezistent in timp, mai spatios, acelasi zvac,mai spatios, mai confortabil, 6 linie, dar nu la fel de dotat ca 3-ul, desi pe aproape......

eu va intreb ca si cum ati alege in locul meu, pentru voi.....

Eu zik ca 5-ul e mai mare si te strecori mai greu cu el ... Depinde ce masina ai avut pana acum si cu ce gabarit esti obisnuit. Ca design Seria 5 fata de Seria 3 este mai invechit (asta e parerea mea , sper sa nu imi sara cei cu 5-uri in cap ) si nici nu cred ca merita sa dai + 1000 .

Un alt aspect ar mai fi intretinerea si costul piselor. Intreaba si la BMW cat costa una alta pentru ambele masini.

Choose Wisely !!! :blink:

sincer mie personal nu-mi place culoarea, este originala, fara probleme de accident sau ceva, ma dispera km facuti pe tara, nu bate nu are probleme vizibile sau sesizabile cu ochiul si simtul liber, dar tot parca ma seaca ceva(in afara de pretul un pic sarit) si anume parca nu trage cum ar trebui, desi motorul suna foarte bine, fara zgomote puternice, fara rontaituri aiurea fara alte deficiente. in concluzie, la prima vedere masina a parut super si fara probleme sesizabile dar nu ma pot hotari inca si mai ales fara un test complet, autorizat al masinii.

pe de alta parte, mai am o optiune:

525da -2002-EXCLUSIVE EDITION-xenon-piele nappa-navi profesional-160mii km, vreo 50mii facuti pe tara, de 2 ani in tara, cu vreo mie euroi mai sus;

ce ziceti despre cele 2 masini? si care pare varianta mai buna?

iar intre augsburg si autotest2000 ce testare ati alege?

307917[/snapback]

Eu as alege 525d-ul pt ca cealalta masina e un 320d deci oricum daca nu te alegi cu vreo masina sportiva, macar sa ai spatiu si confort superior iar masina in cauza arata destul de intretinuta, interiorul crem e foarte frumos, eu pe aceasta as alege-o.

Dute la Augsburg sau la AB. Pretul unei testari e de vreo 2 mil deci merita sa te duci la AB..

Eu unul nici nu as mai sta pe ganduri....E46 fara indoiala.

E un model ceva mai nou, un design mai atragator, mai bun pentru oras. E ceva mai mult spatiu in 5er dar in E46 nu ai suficient? Dar cuum am mai spus incearca sa-l scoti putin mai ieftin.

Eu unul nici nu as mai sta pe ganduri....E46 fara indoiala.

E un model ceva mai nou, un design mai atragator, mai bun pentru oras. E ceva mai mult spatiu in 5er dar in E46 nu ai suficient? Dar cuum am mai spus incearca sa-l scoti putin mai ieftin.

308069[/snapback]

E o chestiune de gust.

NU am crezut ca voi spune asta vreodata dar...IA 525 STEPTRONIC. E o nebunie masina...cand te vei da jos din ea si te vei sui in E46 vei avea senzatia ca te aflii intr-un Clio!

308213[/snapback]

:blink:

ma lasi ma? poate cand te-ai suit in e46-ele TAU ai avut senzatia asta. te invit sa te sui in al meu sa vedem daca mai ai aceiasi senzatie de Clio.

hai ca aici ai hiperbolizat la maxim.

L.E. acu ceva zile am fost intr-un e60 530i. si dupa ce m-am suit in a mea nu am avut nicidecum o impresie mai proasta despre a mea. evident masini diferite. masina putin mai comfortabila vs masina mai sportiva. si daca nu ma crezi il invit pe posesorul acelui e60 sa confirme.

Edited by c0sta

NU am crezut ca voi spune asta vreodata dar...IA 525 STEPTRONIC. E o nebunie masina...cand te vei da jos din ea si te vei sui in E46 vei avea senzatia ca te aflii intr-un Clio!

308213[/snapback]

Deci esti de acord cu mine? E39 nu este nici uzat moral nici mai slab decat E46? :blink:

Deci esti de acord cu mine? E39 nu este nici uzat moral nici mai slab decat E46? :blink:

308413[/snapback]

Da, am mers mai mult in ultima perioada cu 525 D steptronic Exclusive al lui Stefan SNK si mi se pare ca diferenta IN INTERIOR este enorma fata de un E46...lux, confort, e alt feeling!

Edited by Alexxx

Vlad nu e vorba de confort vs sportivitate... e39-le are si confortu si sportivitatea fata de seria 3 care are aceeasi sportivitate, niciodata o masina mai mare nu strica... si e39 ca design reprezinta apogeul...la bmw deocamdata..

si dupa spusele lui Alexxx e si mai usor de intretinut... atata ca se devalorizeaza mai repede decat seria 3... (am parafrazat ce zicea candva)

Edited by Buck50

sincer si eu apreciez designul lui e39 ca fiind cel mai reprezentativ pentru bmw all time, asa mi se pare mie, e foarte complet. legat de confort vs. sportivitate sunt total deacord ca 5-ul le are pe ambele fata de 3, dar nu ma intelegeti gresit, apreciez ambele masini si tocmai de-aia caut argumente pro si contre pentru ambele pentru a putea alege masina cea mai buna.

alexxx, in afara de interior(lux, confort) ce ti se mai pare ca p[lus la 5 sau minus fata de 3?

sincer si eu apreciez designul lui e39 ca fiind cel mai reprezentativ pentru bmw all time, asa mi se pare mie, e foarte complet. legat de  confort vs. sportivitate sunt total deacord ca 5-ul le are pe ambele fata de 3, dar nu ma intelegeti gresit, apreciez ambele masini si tocmai de-aia caut argumente pro si contre pentru ambele pentru a putea alege masina cea mai buna.

alexxx, in afara de interior(lux, confort) ce ti se mai pare ca p[lus la 5 sau minus fata de 3?

308655[/snapback]

In primul rand cutia steptronic este o bijuterie...efectiv BIJUTERIE. In al 2-lea rand sunetul dieselului in 6 cyl de pe 525 D nu are nici o legatura cu rontaitul de pe 3ar...practic un neavizat poate sa jure ca se afla intr-un benzinar atat inauntrul masinii cat si afara daca trece pe langa el!

Eu sunt un om ft inalt (1.92 cm)...si marturisesc ca la volan la E39 simt ca ma lafai...si la fel ar mai putea face cineva si pe bancheta din spatele meu...la 3ar e cu totul alta poveste! Per ansamblu este o masina care iti va da o senzatie mai...de siguranta...ai senzatia ca te aflii in ceva indestructibil...nu se simt linii de tramvai, denivelari...parca nimic nu te poate indispune, doar te bucuri de condus si atat! Este practic o masina superioara din orice pct de vedere unui 3ar si daca i ocazia sa-ti iei 525D steptronic...DO IT!!!

In primul rand cutia steptronic este o bijuterie...efectiv BIJUTERIE. In al 2-lea rand sunetul dieselului in 6 cyl de pe 525 D nu are nici o legatura cu rontaitul de pe 3ar...practic un neavizat poate sa jure ca se afla intr-un benzinar atat inauntrul masinii cat si afara daca trece pe langa el!

Eu sunt un om ft inalt (1.92 cm)...si marturisesc ca la volan la E39 simt ca ma lafai...si la fel ar mai putea face cineva si pe bancheta din spatele meu...la 3ar e cu totul alta poveste! Per ansamblu este o masina care iti va da o senzatie mai...de siguranta...ai senzatia ca te aflii in ceva indestructibil...nu se simt linii de tramvai, denivelari...parca nimic nu te poate indispune, doar te bucuri de condus si atat! Este practic o masina superioara din orice pct de vedere unui 3ar si daca i ocazia sa-ti iei 525D steptronic...DO IT!!!

308673[/snapback]

Ma bucur ca ai ajuns la aceasta concluzie...se vede ca acum ai vazut ce inseamna E39 si nu vorbesti doar din auzite cum o faceai anterior...

E39 nu e o masina uzata moral, nu e cu nimic inferioara E46, la banii pe care-i dai pe un E39 primesti foarte multa masina...

Eu in 2002-2003 am avut un 318 Âşi din 2003 pana in 2007 am avut un 525 DA, model 2002. O recomand cu incredere! Nici nu se compara cu seria 3. La niciun capitol! Comfort, siguranta, tinuta la drum, chiar si sportivitate. Nu prea ai ce sa reprosezi unei serii 5 in favoarea seriei 3.