Jump to content

My BMW ! 320 D - Black

Dr0ps2000

Recommended Posts

Calitatea pozelor lasa de dorit pentru ca au fost facute cu telefonul :blink:(( . Nu am avut aparatul acasa , poate o sa fac alte poze mai frumoase in cateva zile ...

BMW 320 D , 150 CP , An 2004 (Prima inmatriculare 03/2005) , 137.000 Km.

- jante BMW 17"

- xenon

- Crom (Grila , linia exterioara , inele bord si putin pe praguri :) )

- Angel Eyes

- scaune sport incalzite , piele editie Exclusive.

- volan sport in 3 spite cu butoane

- navigatie Business + magazie 6 Cd-uri

- senzori (ploaie , noapte )

- plafon negru in culoarea interiorului (am auzit ca si asta este optional)

post-6301-1194271085_thumb.jpg

post-6301-1194271099_thumb.jpg

post-6301-1194271115_thumb.jpg

Multumesc , multumesc ... am sa fac mai multe poze cand iau camera .... Nu am camera acasa acum ... M-am gandit ca interiorul nu are rost sa il mai arat :) Dar o sa fac poze complete ... Multumesc si voua la fel sa stapaniti bmw-urile sanatosi (ca asta este cel mai important) si fara incidente .... ! :blink:

Cine zicea ca BMW-ul este un microb are dreptate :)

Pretul destul de piperat ... Dar asa e cand vrei si Euro 4 si cu multe optiuni. 17.000 Euros in Germania + plus 1200 Taxa + restul cheltuielilor de drum si inmatriculare si RAR cred ca bate undeva la 19.500 Euros.

Multi o sa zika ca am dat multi bani pe ea ... (ma refer la pretul in Germania) dar am gasito singura la banii astia dupa 2 saptamani de cautare pe mobile non stop. A fost banii astia datorita anului : este fabricatie 2004 dar masina a inceput sa ruleze in Germania din 03/2005. Avea 120.000 km cand am luato si era intr-o stare impecabila ! Sunt constient ca nu imi voi mai scoate banii pe care i-am dat mai ales ca am apucat de i-am facut si revizia (placute , discuri , filtre , ulei) dar am luato pentru mine nu ca sa fac vreo afacere cand o vand :)

Nu are ea toate optiunile pe care le poate avea un e46 dar dupa mine are destule care altele nu au ...

Scaune electrice , navi 16:9 , harman kardon , PDC si trapa - acestea imi lipsesc.

By the way am atasat pozele cu interiorul (nu sunt poze recente , sunt pozele care le-am primit pe mail de la neamt inainte sa o cumpar). In poze nu se observa dar pielea nu este piele lucioasa care sa se toceasca repede ... am vazut mai multe masini cu piele inclusiv Seria 3 dar aveau pielea asa .... neamtu mi-a spus ca e piele editie Exclusive sau ceva de genu ... Oricum arata beton pielea... :blink:

Ma bucur ca lumea apreciaza jantele :)

post-6301-1194354362_thumb.jpg

post-6301-1194354377_thumb.jpg

Pretul destul de piperat ... Dar asa e cand vrei si Euro 4 si cu multe optiuni.  17.000 Euros in Germania + plus 1200 Taxa + restul cheltuielilor de drum si inmatriculare si RAR cred ca bate undeva la 19.500 Euros.

Multi o sa zika ca am dat multi bani pe ea ... (ma refer la pretul in Germania) dar am gasito singura la banii astia dupa 2 saptamani de cautare pe mobile non stop. A fost banii astia datorita anului : este fabricatie 2004 dar masina a inceput sa ruleze in Germania din 03/2005.  Avea 120.000 km cand am luato si era intr-o stare impecabila ! Sunt constient ca nu imi voi mai scoate banii pe care i-am dat mai ales ca am apucat de i-am facut si revizia (placute , discuri , filtre , ulei) dar am luato pentru mine nu ca sa fac vreo afacere cand o vand :)

Nu are ea toate optiunile pe care le poate avea un e46 dar dupa mine are destule care altele nu au ...

Scaune electrice , navi 16:9 , harman kardon , PDC si trapa - acestea imi lipsesc.

By the way am atasat pozele cu interiorul (nu sunt poze recente , sunt pozele care le-am primit pe mail de la neamt inainte sa o cumpar). In poze nu  se observa dar pielea nu este piele lucioasa care sa se toceasca repede ... am vazut mai multe masini cu piele inclusiv Seria 3 dar aveau pielea asa .... neamtu mi-a spus ca e piele editie Exclusive sau ceva de genu ... Oricum arata beton pielea...  :blink:

Ma bucur ca lumea apreciaza jantele  :)

308183[/snapback]

F.Frumos sa o stapanesti sanatos si fara incidente