Jump to content

si au inceput problemele :)

Recommended Posts

Afirmatia asta nu cred ca isi are rostul...din moment ce esti pasionat de un anumit lucru, in cazul de fata bmw si m sport, nu te mai uiti la consum. Si eu sunt fan BMW si am avut si eu de indurat glumite din astea din partea "prietenilor" in primele luni cand am luat masina....nu e prea frumos.

308385[/snapback]

am avut si eu benzinar... e ok. fiecare cu ce-i place

fac ~70 000 km pe an... sincer pe mine benzina nu ma incanta. prima data am zis ca e ok dar... nefiind vitezoman pt mine in loc sa dau 1000 euro pe benzina pe luna mai bine dau 150... sincer. pentru mine dieselul merge perfect, am si caluti, si economie la combustibil pe care oricum o dau la injectoare, opresc mai rar, etc

am avut destule si astfel de discutii, eu zic ca fiecare isi alege ce-i placa avand in vedere drumurile care le face si buzunarul. Recunosc, recunosc. daca as avea mai multi bani as lua benzina dar momentan am alte cheltuieli mult mai importante. peste 18 luni sper sa-mi ajute soarta sa iau un 745li nou nout. pana atunci ma dau cu asta asa cum e

Masina mea urata si veche de 10 ani are totusi un interior pe care masina ta noua si smechere nu-l arata si anume un interior intretinut care denota km probabil mai putini.

Denota ca in loc sa faci km stai toata ziua pe forum si te certi. Fente!

Sincer, modelul asta mi-l doresc si eu si daca Doamne fereste aveam probleme si comentai tu aiurea pe aici innebuneam!

Edited by alex5aru

Tu tot nu te-ai calmat?

Ai mers tu la mine in masina ca sa vezi daca e original sau nu?

Denota ca in loc sa faci km stai toata ziua pe forum si te certi. Fente!

Sincer, modelul asta mi-l doresc si eu si daca Doamne fereste aveam probleme si comentai tu aiurea pe aici innebuneam!

In caz ca nu ma inghiti si te crezi superior in gandire, cunostiinte si ai atins o stare de iluminare fata de mine n-ai decat sa folosesti functia ignore.

Asa nu te va mai stresa nici un post de-al meu.

Edited by Ciupanezu

am zis erau 2 egr-uri, le-am inlocuit cu altele noi si cam atat. despre ce egr-uri e vorba nu pot sa spun pt ca oricum sunt doar 2

am mai schimbat si un epurator de gaze asa de fitze si mi-am pus o baterie pe gel tot de fitze desi bateria care o aveam era buna.

ps: sa nu va puneti ulei RS 10wnushcum , castrol cu 10 ca ala e praf, vibreaza mototul in draci de la el si intre 2000 si 3000 ture se auzea un zgomot ciudat si se simteau vibratiile in pedala. am schimbat uleiul cu ceva original si merge BRICI :>

am zis erau 2 egr-uri, le-am inlocuit cu altele noi si cam atat. despre ce egr-uri e vorba nu pot sa spun pt ca oricum sunt doar 2

am mai schimbat si un epurator de gaze asa de fitze si mi-am pus o baterie pe gel tot de fitze desi bateria care o aveam era buna.

ps: sa nu va puneti ulei RS 10wnushcum , castrol cu 10 ca ala e praf, vibreaza mototul in draci de la el si intre 2000 si 3000 ture se auzea un zgomot ciudat si se simteau vibratiile in pedala. am schimbat uleiul cu ceva original si merge BRICI :>

si are si uleiul pus de tine un nume, sa stim si noi...? si ceva original ce inseamna?(la tine)?

se pare ca pt motorizarea mea 3.0d 218 cai nu este bun uleiul

original banuiesc ca tot castrol e, nu mai stiu de care, e in cutie bmw, scrie made in germany for bmw pe cutie si e super smecher, se comporta super masina.

ideea la post e ca nu e bun uleiul ala pt 3.0d cel putin. poate pt alte motorizari

Catrol RS 10W60 este un ulei foarte bun, insa este pt masini cu motoare de turatie, este bun pt M-uri in special.

Eu folosesc RS de vreo 20 000 km si sunt foarte multumit.

:blink: Te contrazici singur ? Sau sa intelegem ca motorul tau e "de turatie" ?

Catrol RS 10W60 este un ulei foarte bun, insa este pt masini cu motoare de turatie, este bun pt M-uri in special.

Eu folosesc RS de vreo 20 000 km si sunt foarte multumit.

:) Te contrazici singur ? Sau sa intelegem ca motorul tau e "de turatie" ?

Nu, e un 1.3 de Dacie dat pe ulei :)

Am zis in special pt M nu numai pt M..

Un V8 nu e un motor in care poti pune RS? :blink:

Edited by Ciupanezu

Daca tu zici... Nu am vazut ca in TIS sa se recomande 10W60 pentru M62, dar probabil ca tu stii mai bine decat inginerii de la BMW ce e bun pentru masina ta. :blink:

Cred ca iti scapa ceva. Nu am recomandat altora sa foloseasca 10W60, am spus ca este recomandat pt M-uri.

Ca eu folosesc 10W-60 este treaba mea, nu recomand la altii sa foloseasca insa am dreptul sa spun ca dpmdv este foarte bun.

Edited by Ciupanezu

Pai daca stii foarte bine ca nu-l recomand care-i problema?

E punctul meu de vedere.

BMW AG a mai spus ca uleiul din cutiile steptronic este Lifetime si totusi nu prea e.

Nu cred ca dauneaza la ceva (strict in cazul motorului meu) sa folosesti ulei 10W60 deci il voi folosi in continuare.

Te asigur ca am citit pe multe site-uri despre ulei si nu cred ca fac vreo greseala folosind RS.

P.S Am si eu si TIS, ETK, Carsoft (varza) si BMW Wiring Diagram :blink:

Edited by Ciupanezu

• 2 weeks later...
Salut in primul rand..vad ca se deviaza mult de la subiect..roland..parerea mea este seria 7 are f mari probleme..electric..mecanic bla bla..problema ca nu prinde viteza..este de la clapeta de acceleratie sau tre sa verifici valvele de vaacum..nu sunt expert insa din nefericire am avut si eu aceeasi experienta la un 735i 2002..incearca si varianta asta...nu duce masina la filaret ca n-au ce sa-ti faca la modelul asta..din moment ce nu au update pt seria asta ..poate vb aiurea..n-am mai fost demult pe la ei..stiu ca anul asta trebuia in sfarsit sa-si ia licenta pt bmw..sper sa-ti rezolvi problema ca stiu senzatia :blink: bafta

Salut in primul rand..vad ca se deviaza mult de la subiect..roland..parerea mea este seria 7 are f mari probleme..electric..mecanic bla bla..problema ca nu prinde viteza..este de la clapeta de acceleratie sau tre sa verifici valvele de vaacum..nu sunt expert insa din nefericire am avut si eu aceeasi experienta la un 735i 2002..incearca si varianta asta...nu duce masina la filaret ca n-au ce sa-ti faca la modelul asta..din moment ce nu au update pt seria asta ..poate vb aiurea..n-am mai fost demult pe la ei..stiu ca anul asta trebuia in sfarsit sa-si ia licenta pt bmw..sper sa-ti rezolvi problema ca stiu senzatia :) bafta

Tu ai citit tot topicul? :blink:

Salut in primul rand..vad ca se deviaza mult de la subiect..roland..parerea mea este seria 7 are f mari probleme..electric..mecanic bla bla..problema ca nu prinde viteza..este de la clapeta de acceleratie sau tre sa verifici valvele de vaacum..nu sunt expert insa din nefericire am avut si eu aceeasi experienta la un 735i 2002..incearca si varianta asta...nu duce masina la filaret ca n-au ce sa-ti faca la modelul asta..din moment ce nu au update pt seria asta ..poate vb aiurea..n-am mai fost demult pe la ei..stiu ca anul asta trebuia in sfarsit sa-si ia licenta pt bmw..sper sa-ti rezolvi problema ca stiu senzatia :) bafta

Tu ai citit tot topicul? :blink:

Ce mai m-am amuzat pe topicul asta... :)

bine ca ti-ai rezolvat problema si ai iesit si ieftin.... :)

p.s.eu cred ca numai are rost topicul ,a fost o problema si s-a rezolvat...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.