Jump to content

membru nou

brandy

Recommended Posts

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted Images

esti chiar dea dreptu scuze bai prinde chiar in 4,7 iar de mintit oi minti tu da eu sunt de gasit si chiar pot sa-ti demonstrez iarasi penibil nu poti sa fi decat tu cu cine vrei.si daca tot esti curios am 35 de ani

308360[/snapback]

Esti un personaj de-a dreptul caraghios. Mergi draga si cumpara-ti de la cea mai apropiata benzinarie un M5 de jucarie si da-te cu el prin fata blocului poate poate vreo colega de-a ta de clasa cade in capcana si te crede ca-i real...

Nu se poate inchide topicul? E jenant...

dati-i bataie! eu ma duc sa beau un ness ca maine am predare

308372[/snapback]

incheiati cu discutiile aste fara rost nu am nici un interes sa va mint vb despre o masina deja istorie daca stiam ca se ajunge aici nu va aratam decat M5 cel nou si gat deja sunt plictisit de o dicutie total aiurea

du-te la nani, e tarziu. poate iti vei aduce aminte in somn ca M3-ul are 5 prezoane, jante pe 17, bara spate este decupata in dreptul tevilor de esapament, portierele arata altfel, nu are chromline etc ...

somn usor, diversionistule

du-te la nani, e tarziu. poate iti vei aduce aminte in somn ca M3-ul are 5 prezoane, jante pe 17, bara spate este decupata in dreptul tevilor de esapament, portierele arata altfel, nu are chromline etc ...

somn usor, diversionistule

308383[/snapback]

esti paranoic masina asa a fost cumparata din Elvetia dac sa facut vre-o modificare sau ceva a fost facuta acolo pur si simplu nu are rost sa-ti umplu capu cu amanunte :blink: :)

esti paranoic masina asa a fost cumparata din Elvetia dac sa facut vre-o modificare sau ceva a fost facuta acolo pur si simplu nu are rost sa-ti umplu capu cu amanunte :)  :)

308392[/snapback]

:blink:

adica in elvetia i-au pus 4 prezoane (ceea ce nu prea se poate ca ambele punti ale unui m3 sunt diferite de cele de pe un e30 normal), i-au scos decapotarea electrica sa-i puna manuala, i-au pus cromline, etc..? :)

ps: nu vrei sa ne preziniti m5-ul? :)

Cat de trist sa fii sa stai in casa pe intuneric cu ziare-n geam sa postezi aberatii d-astea cu M5 E60 si M3 E30...

Ia da-mi ultimele 7 cifre din VIN-ul de la M5 E60 sa vedem daca chiar ai masina...

308396[/snapback]

primul drum care-l ai spre craiova te astept la o cafea si sa dai o tura cu masina sa te convingi sau poate ajung eu la bucuresti mai degraba cred ca ajung da-mi un nr de tel sa te contactez si terminati cu glumele de rahat

vb frumos tarane trimite-mi un nr de tel si ai sa te convingi poate esti satul de aberantii tai

308434[/snapback]

Cum e porumbu' la tine-n localitate? :blink:

In alta oridine de idei, hai ca m-am plictisit, posteaza VIN-ul sau culca-te!

Maine de la cat ai ore?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.