Jump to content

intrebari e65

Roland

Recommended Posts

1. ce face optiunea EDC - Sports/Confort?

2. am un sim, bag in locul ala pt tel, imi cere sa bag pin. scot mini telecomanda, bag pinul dar... cum dau ENTER sau ceva? bine... am rezolvat problema ca am dezactivat pinul la sim dar... asa pentru viitor

3. se poate dezactiva beculetul de la centura?

4. se poate seta masina sa se inchida usile automat dupa o anumita viteza/timp ?

5. exista dvd navi pt ro/europa ?

si cam atat, multumesc si poate aveti rabdare sa-mi raspundeti macar la o parte din intrebari. eu am cartea dar e in germana dar ich spreche kein deutsch

1. Electronic Damper Control - intareste electronic amortizoarele.

2. nu stiu. ar trebui sa mearga. enter trebuie sa ai pe tastatura. Nu mai retin cum arata, dar ai sigur...

3. Sper ca nu si sper s-o porti si pana la coltul blocului.

4. Ai in iDrive. Sistemul e diferit de cel de la masina mea, dar trebuie sa gasesti in Vehicle Settings. Seteaza limba la iDrive in Engleza si-ti va fi mai usor.

5. Pentru europa da, Romania nu e inca inclusa.

e super, dar inceram sa renunt cumva la navigatia de pe pda si sa trec totul pe monitor

dar daca nu exista pt romania nu am ce sa fac, deseori ajung prin orase de mi se dau strazi aiurea si am nevoie de navi sa nu mai inbtreb lumea, etc

mai era varianta cu igo limousine dar nu am intrate de AV si sa-mi cumpar nush ce modulul vietii deja sunt prea multi bani pt aceasta comutare de pe pda pe screen

nu port niciodata centura in oras, si niciodata FARA centura in afara orasului :blink:

in oras chiar nu-i vad rostul sincer

308552[/snapback]

Am vazut accidente in oras cu morti din cauza de lipsa de centura. As spune ca e mai folositoare in oras decat in afara. Pleci de la semafor pe verde si vine unul beat pe rosu. Si nu mergeai decat pana la colt... Fiecare cu treaba lui...

legea zice multe si totusi... nu port centura in oras. se poate stinge becul ?

308598[/snapback]

Cel mai simplu este sa gasesti de la o centura veche "capul" respectiv, care se introduce in capsa pirotehnica.

Mai exista si o varianta prin codificare, dar nu iti va face nimeni, deoarece este ilegal.

• 3 months later...