Jump to content

Bujii E60 520i 2004

bogdan1980

Recommended Posts

Am verificat pe IDrive si acesta imi spune ca mai am 100.000 km pana la urmatorul schimb de bujii :blink: . Am inteles ca acest lucru nu este tocmai normal. La alte E60 tot asa va arata?

Totodata am verificat cartea service si nu imi apare ca ar fi fost schimbate...Ce imi recomandati? La cati km se schimba bujiile?

Pai cati km ai acum... nu cred ca este normal daca nu s-au schimbat deloc si mai ai 100k km pana la urmatorul schimb... eu am 50k km si mai am inca 50k km de mers pana la schimbul de bujii... sincer nu stiu daca au fost schimbate la revizia de la 50k km, dar nu cred...

Pai cati km ai acum... nu cred ca este normal daca nu s-au schimbat deloc si mai ai 100k km pana la urmatorul schimb... eu am 50k km si mai am inca 50k km de mers pana la schimbul de bujii... sincer nu stiu daca au fost schimbate la revizia de la 50k km, dar nu cred...

308823[/snapback]

Am 116.000 km. Pe cartea service nu imi apare ca ar fi fost schimbate, iar IDrive-ul imi arata inca 100.000 km pana la schimb... :blink: :) Nu stiu cum sa procedez...

Am 116.000 km. Pe cartea service nu imi apare ca ar fi fost schimbate, iar IDrive-ul imi arata inca 100.000 km pana la schimb... :blink:  :)  Nu stiu cum sa procedez...
Tu ai luat masina dupa 100k sau inainte?

Nu trebuie neaparat sa apara schimbul de bujii pe cartea de service... si eu am facut revizia de 50k si nu apare nimic, am schimbat caseta de directie in garantie si nu apare in cartea de service... merg eu la AB astazi, ca trebuie sa completez lichidul de racire, si intreb...

Nu trebuie neaparat sa apara schimbul de bujii pe cartea de service... si eu am facut revizia de 50k si nu apare nimic, am schimbat caseta de directie in garantie si nu apare in cartea de service... merg eu la AB astazi, ca trebuie sa completez lichidul de racire, si intreb...

308897[/snapback]

OK te rog frumos intreaba-i atunci sa stiu si eu cum procedez. Eu am luat masina la 107.000 si acum am 116.000 km.

Deci...eu am 90.000 km acuma...imi arata ca mai am 30.000km pana sa le schimb .

Pe e60.net vad ca  le schimba la 100.000 mile....http://forums.e60.net/index.php?showtopic=43888&hl=spark+plugs

308845[/snapback]

100.000 mile inseamna cam 160.000 km. Nu stiu ce sa zic...Astept si raspunsul colegului nostru care va merge la AB azi sa vedem ce recomanda ei.

308897[/snapback]

Ai reusit sa-i intrebi pe cei de la AB de bujii?

Eu asta nu am priceput deloc, nu e acelasi motor? Aceasi masina? De ce sunt recomandari diferite? Ce uleiul din US e mai prost ca cel din EU? Sau se presupune ca suntem mai fraieri si mai zgarciti?

Si cand ma uit pe forumul E60.net americanii sunt cei care se plang de cele mai multe probleme!

Eu asta nu am priceput deloc, nu e acelasi motor? Aceasi masina? De ce sunt recomandari diferite? Ce uleiul din US e mai prost ca cel din EU? Sau se presupune ca suntem mai fraieri si mai  zgarciti?

Si cand ma uit pe forumul E60.net americanii sunt cei care se plang de cele mai multe probleme!

309354[/snapback]

Nu cunosc politica BMW-ului, dar este diferita...

Clar se plang tot timpul, totusi BMW vinde cele mai multe BMW-uri in America de Nord.

Garantia este de 4 ani, dupa cum spuneam, politica diferita.

Uleiul la cutie este identic, daca te gandesti un pic chiar iti dai seama de ce difera recomandarile :blink:

Intervalul de schimb este de 100.000 km... tebuie sa mergi la AB cu cheia, sa verifice ei istoricul service-ului, in cazul in care nu apare pe cartea de service... asta numai daca bujiile au fost schimbate la o reprezentanta BMW... Ideea este ca se poate reseta intervalul de schimb, chiar daca nu au fost schimbate, dar nu cred ca cineva putea sa reseteze intervalul numai pt. a vinde masina, fara sa inlocuiasca bujiile...

Daca vrei sa stai linistit, verifica istoricul service-ului la AB...

Bafta.

Intervalul de schimb este de 100.000 km... tebuie sa mergi la AB cu cheia, sa verifice ei istoricul service-ului, in cazul in care nu apare pe cartea de service... asta numai daca bujiile au fost schimbate la o reprezentanta BMW... Ideea este ca se poate reseta intervalul de schimb, chiar daca nu au fost schimbate, dar nu cred ca cineva putea sa reseteze intervalul numai pt. a vinde masina, fara sa inlocuiasca bujiile...

Daca vrei sa stai linistit, verifica istoricul service-ului la AB...

Bafta.

309543[/snapback]

Din pacate sunt in Oradea si cea mai apropiata reprezentanta BMW de mine este la Debrecen in Ungaria :blink: :) :) Desi cred ca in Oradea sunt mai mult BMW-uri decat Loganuri, asta este. Ne chinuim cu drumuri aiurea.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.