Jump to content

VAND OGLINZI E46,E39

Recommended Posts

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

m-ar interesa si pe mine oglinzile de e46 heliomate si incalzite.....da-mi un pm cu orasul de unde esti si cu un nr de tel....de asemenea vreau sa stiu daca ai oglinda de interior cu senzor de anti-orbire si la ce pret....mersi

update de pret..ca sa nu fie nimeni indus in eroare..110 ron perechea era pretul din toamna..avand in vedere cursul euro si pretul de la furnizorul de piese din strainatate, noul pret pe set oglinzi originale, incalzite si heliomate pt e46 berlina/break este 170 ron, negociabil in functie de pretul meu de intrare in stoc.de ex acum mai am 2 seturi si sunt la 160, ca le am de ceva vreme.

Am pe stoc si o oglinda de dreapta pentru e46 coupe la 180 ron.

toti cei cu comenzi pot intreba si pe PM.nu prea stau pe forum..

Edited by essergio

update de pret..ca sa nu fie nimeni indus in eroare..110 ron perechea era pretul din toamna..avand in vedere cursul euro si pretul de la furnizorul de piese din strainatate, noul pret pe set oglinzi originale, incalzite si heliomate pt e46 berlina/break este 170 ron, negociabil in functie de pretul meu de intrare in stoc.de ex acum mai am 2 seturi si sunt la 160, ca le am de ceva vreme.

in concluzie un geam dreapta pentru mine sa inteleg ca este 80 ron fata de 100 ron cum vorbisem la telefon . corect ? :twoup:

in concluzie un geam dreapta pentru mine sa inteleg ca este 80 ron fata de 100 ron cum vorbisem la telefon . corect ? :twoup:

100 ron este pretul pe bucata.daca iei un set pretul este 160 ron momentan, pentru cele 2 seturi aflate in stoc

In general prefer sa nu vand decat la set, pentru ca apoi se vand mai greu separat.dar daca cineva tine neaparat.. dezavantajul meu de a descompleta un set se compenseaza cu cei inca 20 ron in cazul tau.

eventual daca tre grabesti, pentru tine in mod special ca tot vrei sa cumperi maine, iti fac oferta la 90 de ron.dar nu pot 80 cum era daca luai un set.

in continuare oferta valabila 160 ron/set pt ultimele 2 seturi.

Toate cele bune!

ok am inteles , ramane sa-ti dau maine un telefon :twoup:

ps: nu vrei un set de presuri E46 material textil si un set de stopuri de z3 pe setul de ogilnzi ?

in principiu nu.nu fac schimb-uri de fel.piesele comercializate de mine sunt in general numai din afara, pentru ca am o oarecare siguranta pe calitatea lor.in al doilea rand, chiar daca as face o exceptie...stop-uri de z3 chiar nu mi-a cerut nimeni de 2 ani de cand ma ocup de dezmembrari.:twoup:

eu zic ca orice propunere si discutie in afara ofertei concrete facuta de mine sa se poarte pe PM ca sa nu stricam topic-ul ok?deci orice nelamurire, propunere sau negociere, pe PM pls.

bye

• 1 month later...
nu.nu am asa ceva..si eu caut una pentru un e46 pentru o cunostinta de-a mea si nu gasesc pe nicaieri:(

Salut, eu mi-am luat de la Auto Total prin cineva la vro 60roni pompita pentru faruri.

Mai ai geamul de oglinda de coupe dreapta? merge si pe cabrio pre facelift?

Mersi

alex

nu.nu am asa ceva..si eu caut una pentru un e46 pentru o cunostinta de-a mea si nu gasesc pe nicaieri:(

Salut, eu mi-am luat de la Auto Total prin cineva la vro 60roni pompita pentru faruri.

Mai ai geamul de oglinda de coupe dreapta? merge si pe cabrio pre facelift?

Mersi

alex

geamul s-a dat..sorry.dar e posibil sa primesc la urmatorul transport.

eventual dau comanda de oglinzi complete de coupe cu rabatare chiar...

In schimb..de actualitate este un set de oglinzi complete E46 si E39 heliomate cu incalzire cu tot cu geam..stare perfecta, culoare gri inchis.(sobolan)metalizat.

Pret 640 ron usor negociabil.

mersi, intrebam pentru un prieten,

ai putea sa dai comanda si doar pentru geamuri, heliomate cu incalzire? restu are in regula.

(of ce misto ar fi fost oglinzile astea, daca nu as fi dat comanda de unele de m le as fi laut cu siguranta, super pretu)

Bafta la vanzare

:twoup: te cred si eu ca ti se pare super pretu.da mi se parea ca am scris clar ca e ooferta separata.e ceea ce am acum in stoc:

2 oglinzi complete de E46 sau E39 BERLINA! la 640 ron

Iar pentru coupe aduc pe comanda oglinzi originale si rabatabile complete la 170 eur BUCATA!

FIRMA DE DEZMEMBRARI, VINDE ELEMENTE DE CAROSERIE DE BMW E46!

PRINTRE ALTELE AVEM SI OGLINZI (DOAR GEAM) PENTRU E46 HELIOMATE SI INCALZITE SI E39.

ma intereseaza un set de oglinzi (geam} pentru e46.trimiteti si prin curier?la targu neamt?

ma mai intereseaza stalpul dreapta dintre portiere.

PRINTRE ALTELE AVEM SI OGLINZI (DOAR GEAM) PENTRU E46 HELIOMATE SI INCALZITE SI E39.

ma intereseaza un set de oglinzi (geam} pentru e46.trimiteti si prin curier?la targu neamt?

da, pot trimite si prin curier.

Aveti raspuns pe privat!

Salut,

As dori si eu 2 buc geam oglinda de E46,320d din 2004 facelift,te rog!

Merci

Salut,

As dori si eu 2 buc geam oglinda de E46,320d din 2004 facelift,te rog!

Merci

Oglinzile sunt electrice,cu incalzire si heliomate,

Merci

• 1 month later...

Aveti raspuns pe privat!

mai ai set oglinzi de e 46???? daca da lasa-mi un nr de tel.sunt disperat mi le-au furat iar.multumesc

Aveti raspuns pe privat!

mai ai set oglinzi de e 46???? daca da lasa-mi un nr de tel.sunt disperat mi le-au furat iar.multumesc

vorbim cand ma intorc.sunt plecat din buc pana luni.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.