Jump to content

Xenoane

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Am pus Xenon pe masina, si de atunci da eroare de bec ars pe ambele parti.

Fiecare tip de instalatie are secretele ei. Cine ti-a montat-o?

P.S. Cine ti-a vandut-o/montat-o logic ar fi trebuit sa stie ce-ti trebuie acolo! In caz contrar, recomanda-i sa se apuce de vandut varza in piata, acum repede cat e sezon!

Am pus Xenon pe masina, si de atunci da eroare de bec ars pe ambele parti.

Fiecare tip de instalatie are secretele ei. Cine ti-a montat-o?

P.S. Cine ti-a vandut-o/montat-o logic ar fi trebuit sa stie ce-ti trebuie acolo! In caz contrar, recomanda-i sa se apuce de vandut varza in piata, acum repede cat e sezon!

Probabil a montat-o la cineva care nu prea se pricepea.

pot sa deranjez si eu cu ceva sfaturi pentru aceeasi problema?

Masina e e32.

Becurile sunt "Well Done" :) de 6000, H1.

Instalatia Welldone este foarte buna! Raportul calitate/pret este unul favorabil pt Welldone....

Probabil a montat-o la cineva care nu prea se pricepea.

:blink: Dupa un timp ii vor aparea si surprizele...

Am pus Xenon pe masina, si de atunci da eroare de bec ars pe ambele parti. Exista rezolvare sau le dau jos?

Merci.

am sa-ti trimit o poza cu ce trebuie sa cumperi ...Exista cineva care vinde cabluri cu condensator deja facute in Bucuresti ..dar nu prea merita pretul 50 ron ambele ...E f simplu sa pui tu 2 condensatori ..sau un electrician ..te duci cu cablurile la el si nu cred sa-ti ia mai mult de 10-15 ron ...Am condensatorul in masina ...am sa-i fac o poza si-ti trimit pm ..Am primit unul de rezerva cand am cumparat kitul ..

PS ...Ma asteptam sa fi primit deja raspunsul asta mai ales ca ai primit deja reply de la oameni care se ocupa cu asa ceva .... Sa traiasca socializarea si civilizatia de pe forum !. Aici la "tara " in Bucuresti uneori mai facem si misto dar mai acordam si ajutor daca putem ...

Si este atat de simplu...du-te la cel ce ti-a montat xenonul sau la orice electrician auto si spune-i sa lipeasca cate un condensator pe firele instalatiei originale ale celor doua faruri chiar inainte de mufa ce intra in balast! Ai rezolvat toate problemele! Bafta si daca mai ai intrebari suntem aici! :blink:

Intrebare similara dar nu pentru cazul becurilor de far inlocuite cu xenoane ci in cazul unui bec de 10w inlocuit cu led-uri. Da eroare in bord daca vede ca, consumul este mult mai mic? Dupa cat stiu eu trebuie o rezistenta dar una de 10w da cam multa caldura, are cineva alta solutie? Ziceati ceva de condensator... ce valori, legat in paralel cu ledurile?

• 2 weeks later...