Jump to content

Valea oltului blocata

Romulus

Recommended Posts

Atentie mare, Valea Oltului e blocata complet. Un accident. N-am mai multe informatii, dar am primit telefon de la un prieten care e blocat in trafic de la ora 21:00 la cateva sute de metri de accident si de la un coleg care a fost intors de politie de la giratoriu din Vestem inapoi spre Sibiu.

verssatu, e presemnalizare cu 500 m inainte pe fiecare sens, un panou mare galben. Pe urma la 100m este reducere de viteza si semne corespunzatoare. Cred ca n-ai fost tu atent. :blink:

Am fost in ultimele 2-3 luni de cel putin 20 de ori pe acolo. Ultima oara vineri spre sambata noaptea.

vorbim de locul unde se merge pe langa stanca, pe un damb de pamant, unde banda de dus spre sibiu trece dispare si se trece pe contrasens?

adevarul e ca nu eram singur in masina :blink: posibil sa nu fi observat din timp presemnalizarea. doar omuletul in verde care iesise cu un baston reflectorizant mi-a atras atentia mai mult decat culorile semaforului. am oprit mai mult crezand ca e copoi. :)

Acolo, acolo. E singurul loc unde se lucreaza de 3-4 luni, daca nu cumva mai mult. E presemnalizat bine, crede-ma. Adica bine pentru standardele romanesti, dar noi cu astea suntem obisnuiti. Conform standardelor germane, cred ca am putea spune ca nu e semnalizat.

Azi la pranz a fost blocat si DN1, in zona Posada, acolo unde se fac 2 benzi de urcare si una de coborare... Un Fiat ce cobora a depasit si a intrat intr-un tir care urca, si s-a facut zdrente...

Am ajuns in dreptul accidentului dupa ce plecase Salvarea, dar nu vad cum ar fi scapat cineva din bucata aia de metal...

Am facut o ora si 10 minute de la Sinaia pana la Comarnic.

Atentie mare in zona aia. Daca pana acum catva timp, la coborare, aveai voie sa depasesti folosind banda 2 a celor care urcau, acum e interzis. Si pe buna dreptate.

Azi la pranz a fost blocat si DN1, in zona Posada, acolo unde se fac 2 benzi de urcare si una de coborare... Un Fiat ce cobora a depasit si a intrat intr-un tir care urca, si s-a facut zdrente...

Am ajuns in dreptul accidentului dupa ce plecase Salvarea, dar nu vad cum ar fi scapat cineva din bucata aia de metal...

Am facut o ora si 10 minute de la Sinaia pana la Comarnic.

Atentie mare in zona aia. Daca pana acum catva timp, la coborare, aveai voie sa depasesti folosind banda 2 a celor care urcau, acum e interzis. Si pe buna dreptate.

312049[/snapback]

Fac foarte des Valea Prahovei intre Ploiesti si Predeal; acolo unde spui tu este dubla continua de cand au terminat de reparat portiunea surpata. Intalnesc de fiecare data cand trec pe acolo teribilisti care calca dubla continua si se reped spre masinile care urca regulamentar.... Mai este mult de lucru atat la drumuri cat si la educatia rutiera a participantilor la trafic. Chiar ma gandesc la cati ma considera in fel si chip ca pot sa "stau" cu BMW-ul in coloana....

In alta ordine de idei, aviz amatorilor de astfel de manevre: in zona respectiva sunt instalate doua camere de supraveghere trafic.

Scuze pt offtopic

Edited by CC23298