Jump to content

Unde gasesc Bridgestone?

Kane

Recommended Posts

Tocmai am terminat un cauciuc :blink: Am fost la baietii dp Fundeni sa-mi puna un petec sa mai merg cateva zile pana-mi iau altul nou. Ei nu au.

Modelul e Bridgestone Potenza RE050A Runflat 245/40/19 (o caruta de bani). Stie cineva unde dreaq gasesc in Bucuresti? Aia la Bavaria vand si cauciucuri (cam toate BMW-urile noi vin cu runflaturile astea pe ele)?

Inca nu am Casco pe ea dar nu cred ca ar fii asa de idioti aia sa-ti schimbe ei cauciucurile sau jantele de fiecare data cand da bou intr-o groapa :blink:

O sina de tramvai prin Pantelimon ... nici nu prea s-a simtit. Eu am crezut ca am pierdut putin presiune cand mi-a intrat FTM-ul ala da cand am ajuns la vulcanizare si am vazut 1bar in loc de 2.2 a fost clar. In concluzie, sa ma cac in ele de sine si in dobitocii care merg cu 30 la ora pe mijlocul drumului.

Edited by Kane

Un bridgestone potenza s02 pole-position pe aceiasi marime am gasit cu 13.5milioane. Modelul meu care e runflat costa pe net mai mult cu aproape 100$ deci la noi sa zicem 16-17mil. O sa sun la Bavaria si la Sama cand deskid (ai idee la ce ora?) sa vad ce scoruri imi dau aia. Daca se arunca la 16 mil imi comand dp Tirerack (US) si ma duce cam pe la 370 de euro cu tot cu transport (cam 13.1mil). Oricum... japca maxima la noi daca un cauciuc comandat din america + shipping e mai ieftin decat la noi.....

nu cred ca ar fii asa de idioti aia sa-ti schimbe ei cauciucurile sau jantele de fiecare data cand da bou intr-o groapa
Din experienta unei cunostinte cu Mercedes Clasa E, da, Casco iti schimba pneurile si/sau jentile distruse in gropi sau orice alte incidente. Mai mult, iti deconteaza schimbul la reprezentanta.

Guest butcky

Nici o companie de asigurari nu o sa-ti schimbe cauciucul taiat in sina de tramvai!!! :blink:

In primul rand o sa-ti spuna ca nu aveai ce cauta pe sina! :)

Poti schimba cauciucul (si janta) pe casco daca ai dat intr-o groapa, dar doar daca sunt urme de lovitura pe janta! :)

In primul rand o sa-ti spuna ca nu aveai ce cauta pe sina
Daca trec printr-o intersectie gen Mihai Bravu / Dudesti, care este strabatuta in toate directiile de sine de tramvai, si imi tai cauciucul intr-o sina, este chiar o situatie mai clara decat a da intr-o groapa. Groapa (mai) poti sa o eviti, sinele din exemplul de mai sus, in nici un caz.

Deci, o companie de asigurari serioasa trebuie sa-ti plateasca paguba.

Hai ma ce naiba,iti iei 645 si te miri ca sunt scumpe cauciucurile,inteleg noi astia mai amarastenii cu masini de 3-4 mii de euroi sa ne plangem ca un cauciuc costa cam 5% din valoarea masinii,dar la o masina la care un cauciuc costa sub 1% din valoarea ei,e prea prea.Consuma si mult?

Glumesc,nu te supara. :blink:

la A.B. sigur gasesti cauciucul respectiv, avand in vedere ca masina e echipata din fabrica cu acele anvelope

am fost de cateva ori la ei dupa piese cand tot sunau clienti si cereau detalii despre roti si ei dadeau o gramada de explicatii si de preturi

acum.... nu stiu ce preturi sunt, dar banuiesc ca enorme

Inca nu am Casco pe ea dar nu cred ca ar fii asa de idioti aia sa-ti schimbe ei cauciucurile sau jantele de fiecare data cand da bou intr-o groapa :blink:

33290[/snapback]

pune mana si fa-i casco... iti platesc orice dauna la masina... inclusiv cauciucuri taiate etc.. insa jentile trebuie sa le ciupesti un pic mai bine ca sa ti le schimbe... si binenteles cauciucu pe care vrei sa il schimbi sa nu fie slick :)

Mda, sunat la Bavaria... 19 milioane :) ; sunat la Sama service... cica "mda, in jur de luni aducem modelul acesta, cam 29 de milioane" :blink:))

Astia nu sunt sanatosi frate, mai ales Sama... ei or vinde vreun cauciuc cuiva din moment ce au preturile alea?

Norocul meu ca pleaca un prieten maine in Germania si-mi ia de-acolo. 280 de euro.

In primul rand o sa-ti spuna ca nu aveai ce cauta pe sina! :blink:

33299[/snapback]

Ce mod de a privi problema. Inseamna ca daca iti faci casco si intri in copac cu ea, o sa iti zica (,) ca nu aveai ce cauta pe margine in copac, nu? Sau ca trebuia sa muti copacul inainte sa treci? :)

Later edit: si cum zicea si FiveThreeFive, sunt n exemple in care traversezi linii de tramvai. :)

• 1 year later...
Tocmai am terminat un cauciuc  :blink: Am fost la baietii dp Fundeni sa-mi puna un petec sa mai merg cateva zile pana-mi iau altul nou. Ei nu au.

Modelul e Bridgestone Potenza RE050A Runflat 245/40/19 (o caruta de bani). Stie cineva unde dreaq gasesc in Bucuresti? Aia la Bavaria vand si cauciucuri (cam toate BMW-urile noi vin cu runflaturile astea pe ele)?

33285[/snapback]

este un site italian unde poti comanda toate tipurile de amvelope la preturi zic eu destol de bune

Un bridgestone potenza s02 pole-position pe aceiasi marime am gasit cu 13.5milioane. Modelul meu care e runflat costa pe net mai mult cu aproape 100$ deci la noi sa zicem 16-17mil. O sa sun la Bavaria si la Sama cand deskid (ai idee la ce ora?) sa vad ce scoruri imi dau aia. Daca se arunca la 16 mil imi comand dp Tirerack (US) si ma duce cam pe la 370 de euro cu tot cu transport (cam 13.1mil). Oricum... japca maxima la noi daca un cauciuc comandat din america + shipping e mai ieftin decat la noi.....

33293[/snapback]

Bridgestone potenza s02 -pole position 285 euro .Runflat aceleasi dimensiuni 355euro,pe un site in Germania