Jump to content

de la dacie la BMW

calingolea

Recommended Posts

Sa o stapanesti sanatos,eu nu vad sa fii fost lovita,da-ne si tu niste detalii despre ea ,cum esti multumita de ea?

312994[/snapback]

E adevarat, nu cred sa fi fost lovita, masina e luata de la reprezentanta bmw (angebot), are carte service in care sunt trecute doar reviziile periodice, nimic altceva.

Poate imi spune MaQ ce il face sa creada ca a fost lovita.

De masina sunt super multumit, totul functioneaza ireprosabil, consumul ca in carte(pana in 6 % mediu) si e turing ca asa a vrut fetita mea (sa stea in porbagaj).

Multzam.

Hai domne ca am glumit !!!

:)

Ce, nu mai stiti de gluma ? Era prea incantat de masina, asa ca nu m-am putut abtine.

Bine ai venit, calingolea !

313931[/snapback]

loooooooool

bah ce glume ai si tu. il faci pe om sa se sperie. eu in locu lui te certam nitzel :blink:

nu te lua nici dupa WLF..e normal sa nu aiba aparatori de noroi pe spate.pentru niste posesori mai vechi de bmw, ar trebui sa stiti.

in rest..felicitari pentru achizitie.masina arata ok.

ca alarma..am auzit ca viper ar fi bune, dar esential nu e neaparat ce fel de alarma iti pui..bine ..nu iti pune una sub 500 ron ca nu rezolvi nimic cu ea, dar foarte important e une o montezi..eu stiu pe unii priceputi pe b-dul Expozitiei, desi nu mai retin exact numele lor, daca treci pe acolo o sa ii observi, ca au firma mare.

Edited by essergio

in sfarsit am si eu masina ! :blink: Adusa personal din DE de 3 saptamani, merge gant, deja am facut 4000 km.

ce masina e asta ? fara jante, fara angel eyes, fara tuning ,fara chip power, FARA ALARMA, naspa masina asta.

dar totusi ,daca n-o uzi sa stii ca nu tine, sa-ti fie de bine

nu te lua nici dupa WLF..e normal sa nu aiba aparatori de noroi pe spate.pentru niste posesori mai vechi de bmw, ar trebui sa stiti.

in rest..felicitari pentru achizitie.masina arata ok.

ca alarma..am auzit ca viper ar fi bune, dar esential nu e neaparat ce fel de alarma iti pui..bine ..nu iti pune una sub 500 ron ca nu rezolvi nimic cu ea, dar foarte important e une o montezi..eu stiu pe unii priceputi pe b-dul Expozitiei, desi nu mai retin exact numele lor, daca treci pe acolo o sa ii observi, ca au firma mare.

Sunt chiar langa facultatea Romano-Americana dar nici eu nu mai stiu numele.

Las ca mi-am adus eu aminte..Delta Electronics se numeste firma..si cred ca o sa dau si eu pe la ei ca am avut o masina mai demult la care trasesera fir de alimentare prin tapiterie pentru detectorul de radar pana la pararsolar, si lucrarea mi s-a parut chiar bine facuta...daca ai bani..nu sunt ei cei mai ieftini de pe piatza, dar ii recomand..