Jump to content

Niscai probleme cu E60-ul

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@Bavaria...nu e gluma..e o "boala" :blink:)..probabil ca nu ai vazut cum se manifesta fenomenul respectiv..e o oscilatie de 1mm a acului..atat

Stiu cum se manifesta, insa ce ai spus tu este probabil o varianta "oficiala" care nu are legatura cu realitatea. :)

Daca unii accepta explicatii de genul asta, este problema lor.

dragi forumisti, e60u meu nici nu tremura nici nu se misca acu la turometru nici la 16 grade cat sunt acum, si nici cand erau -20 grade cand am adus-o in romania (la Covasna).. deci nu e neaparat o "boala", exista si care nu o au, sper sa nu fie contagioasa totusi... voi de unde alimentati :blink:)

@Bavaria..daca tot ai simtit nevoia sa postezi in stilul caracteristic fara a te face util..spune-ne tu cum sta treaba si care e realitatea..astept raspuns on topic

@Bavaria..daca tot ai simtit nevoia sa postezi in stilul caracteristic fara a te face util..spune-ne tu cum sta treaba si care e realitatea..astept raspuns on topic

Probabil esti mai noua pe forum, apropo de utilitate.Decat sa spun o prostie, prefer sa tac. :)

Oricum nu trebuie sa fii neaparat util daca te loghezi pe un forum, eu in general citesc si pun intrebari, sunt avid de informatie :blink:

Pai iti spun cum nu sta treaba.Nu vine un proprietar de 530D sa zicem , masina noua si i se spune:"domne tremura la toate, este o problema la bord", deoarece acel proprietar iti va spune:"am dat 60.000Eu pe o masina noua si imi spui ca este defecta, reparati-o :) ".

Daca esti curioasa cum sta treaba pune mana pe un osciloscop si masoara semnalul de la senzorul care indica turatia.Daca este ok inseamna ca trebuie sa scrii o scrisoare in Germania, au probleme cu bordul si trebuie rezolvata, daca nu este ok, inseamna ca trebuie sa gasesti un raspuns mai bun pentru eventualii proprietari.

ah..stai ashea ca tu vb cu mine din alta perspectiva..am uitat..anyway..raspunsul meu era pt cei care deja ajung la concluzii indepartate cum ca ar fi debitmetru (vezi titlu topic) sau alte cauze mult prea elaborate ..tot ce am spus e ca problema nu e atat de grava..cat despre versiunea "oficiala" si de osciloscop si bord..nu are decat sa se duca in service cu ea si va obtine un diagnostic si o solutie..cat despre curiozitatea mea personala vis-a-vis de aceasta problema, stai linistit ca mi-am satisfacut-o inca de la primul caz de acest gen si nu are legatura cu osciloscopul (asta pt curiozitatea ta o spun) ..si inca ceva daca e ceva defect se repara dar nu pe forum sau pe net..nu se practica "boala" insa nu ai de unde sa stii lucrurile astea atata timp cat nu treci prin ele..Spor! Edited by bimmer_girl

• 3 months later...
Mi-am schimbat si eu acuma placutele de frana pe fata (in curte) si am vrut sa resetez din computer distanta aia, dar acum, imi arata -15000. Ceva sugestii ?

Schimba si senzorii cu senzori noi si o sa scapi de eroare , senzorii vechi nu mai fac contact pe disc si de acolo eroarea -15000 km ...

• 3 weeks later...
salutare si eu am un e60 525d si la fel imi oscileaza turometrul, dar lucrul ciudat e ca atunci cand a venit masina din Germania nu oscila, de cand am bagat motorina de la noi din tara face asa, motorul merge ok am fost la tester totul e ok, consumul mie in oras imi este de 12% in Zalau dar circul circa 15 km pe zi, apropo inainte am avut un renault Laguna 2 diesel de 1,9 si la fel facea turometrul tot dupa ce am alimentat cu motorina din tara si am incercat din toate statiile peco. Deci tind sa cred ca e de vina motorina sau benzina din Romania, nu vreau sa supar pe nimeni dar se simte diferenta la calitate a combustibilului din tara noastra fata de alte tari Germania, Austria, unde am alimentat eu.