Jump to content

BMW E46 + UN "DISTINS" PASSAT

andreix03

Recommended Posts

Bine v-am gasit...sunt proaspatul posesor al unui BMW E46, 1.8 Benzina, rosu...adus acum o saptamana din Germania. An de fabricatie Nov 2003, Euro 4, 80.000 km...masina este........ERA...o spun cu atata durere in suflet....o masina impecabila din toate punctele de vedere. Diagnosticare completa=ok, Itp=ok, rar=ok....detalii care acum nu mai sunt importante pentru ca aseara un "domn" cu un VW Passat a iesit dintr-o coloana stationara si eu am intrat in plin in el, nu am avut decat o jumatate de secunda de reactie, in care am franat si am tras drapta de volan, nu prea mult pentru ca aveam masina in drapta, in spate si pe "inculpat" in fata, pe contrasens era coloana de masini stationara. "Dansul" a vrut sa taie cale Plevnei si "s-a asigurat" prin increderea unuia care i-a facut cu mana sa se bage...Un "domn distins" de 55 de ani cu o "prestanta" titanica...Nu vreau sa folosesc cuvinte triviale dar credeti-ma ca starea mea duce catre un Armaghedon.

Am chemat, politia, salvarea(m-am lovit eu la cap=ok), constatari, nervi...toate felurile de indigestie posibile.

Acum am si eu o mare rugaminte la voi...vreau sa o repar cat de bine se poate la noi in tara, imi doresc sa se faca spre extrem de bine...

SPUNETI-MI VA ROG LA CE SERVICE SA MA DUC, CUM LUCREAZA, DACA AVETI REFERINTE?

ASTEPT CU NERABDARE UN SEMN DE LA VOI CU MII DE MULTUMIRI.

In caz de accident grav nu cred ca as avea incredere in alte parti pt reparatie.

Poate unii nu sunt multumiti de service-ul de la AB, dar zi-mi tu mie alt loc unde sa repari un BMW lovit grav...

Am vazut un E65 reparat la AB, masina fusese lovita grav, a iesit impecabil.

Edited by Ciupanezu

In caz de accident grav nu cred ca as avea incredere in alte parti pt reparatie.

Poate unii nu sunt multumiti de service-ul de la AB, dar zi-mi tu mie alt loc unde sa repari un BMW lovit grav...

313201[/snapback]

ca tu nu ai avea incredere sa repari in alte parti nu inseamna ca al AB se repara cel mai bine.

eu sunt relativ multumit de calitatea lucrarii de la reprezentanta din TM , asta nu inseamna ca nu sunt alte locuri unde se repara cel putin la fel de bine.

eu am vazut un maserati reparat in garaj la mecanicul meu si a iesit impecabil... vb f serios.

313201[/snapback]

or mai fi si oameni priceputi la AB...chiar vb aici un coleg cu f mult respect despre dl.WOLF . la AB figurile inutile au stricat trb...mare pacat...oricum , hai sa-i lasam in trb lor ca si asa nu le prea pasa de noi...din pacate daca te plimbi pe toate forumurile BMW reclamatiile se cam aduna...e anormal .

Edited by brownshark

Va multumesc pentru suportul acordat...Maine ma duc la inspectorul constatator si din cate am inteles nu lucreaza foarte bine cu AB.

Ce parere aveti despre Service-ul Augsburg?

313718[/snapback]

foarte buna pentru un service rapid, dar nu pt astfel de reparatii

foarte buna pentru un service rapid, dar nu pt astfel de reparatii

313723[/snapback]

Despre birocratia AB in legatura cu asigurarile imi puteti spune cate ceva? Care este procesul si cat de repede se misca cei de la AB? Este suficient acceptul de plata de la asigurator sau au nevoie de plata integrala a reparatiilor inainte de a ridica masina de la ei?

Multumesc anticipat!

Recomand Filaret. Lucreaza bine si daca ai timp poti sa stai si langa ei sa vezi ce fac. Dar fereste-te de un tinichigiu tanar foarte figurant, parca avea niste suvite vopsite la un moment dat. Dobitocul ala, ca sa scoata bara spate la compact (pt ca nu stia unde sunt prinderile) a tras de ea pana a rupt-o :blink:

Dar mecanicii cu care am interactionat la Filaret sunt de nota 10.

Recomand Filaret. Lucreaza bine si daca ai timp poti sa stai si langa ei sa vezi ce fac. Dar fereste-te de un tinichigiu tanar foarte figurant, parca avea niste suvite vopsite la un moment dat. Dobitocul ala, ca sa scoata bara spate la compact (pt ca nu stia unde sunt prinderile) a tras de ea pana a rupt-o :blink:

Dar mecanicii cu care am interactionat la Filaret sunt de nota 10.

ai poze cu masina lovita sa vedem ce inseamna lovita grav?

sa stim despre ce vorbim

Am fost la AB si mi-au facut programarea pentru Februarie 2008...Nu este o optiune pentru mine.

Daune: Aripa stanga, far stanga, semnal stanga, capota, grila capota, grila spoiler, spoiler, bandouri spoiler, suport far, garnitura far

Alternativele au ramas:

AUGSBURG COLENTINA si

AUTO FILARET.

Ce parere aveti...astept cu nerabdare sfaturile voastre.

Multumesc.

Despre SCTA TRANSPORT FILARET SA ce stiti? Din cate stiu eu sunt reprezentata BMW, am auzit ca au oameni priceputi si ca dau rezultate bune?

Astept raspunsurile voastre.

in ciuda a ceea ce spunea Romulus, sa stii ca totusi cei de la Filaret sunt din martie autorizati de BMW... in plus au niste mecanici superbuni, asta daca o sa fie nevoie de mecanica... ceea ce o sa ai sigur nevoie e de tinichigiu/vopsitor, iar la Filaret sunt niste baieti de nota 10... cat despre recuperarea masinii dupa reparatie, nu ai bataie de cap: cand ti-au spus "e gata!", pai sa stii ca e gata...

nu le fac reclama, dar eu am fost si la AB... e ok si acolo, insa m-am atasat mai mult de service Filaret... de fapt asta e si motivul pt care merg numai acolo...

pana la urma, tot de optiunea ta depinde...

bafta !

PS: cand ai terminat reparatia masinii, spune-ne si noua unde ai dus-o, cat a costat si cum a iesit!

@b50xxl: ai vreo dovada in acest sens? Filaret nu apare niciunde la BMW ca fiind autorizat BMW. Pe ce-ti bazezi afirmatia?

eram kiar acolo cu masina in service, cand au trecut de auditul celor de la bmw, in ianuarie 2007... mai nou, kiar se lauda cu kestia asta...

se numesc parca SCTA AUTOTRANSPORT FILARET, nu sunt sigur... oricum maine dim iti dau un raspuns 100%.