Jump to content

senzor airbag pasager

flaviu

Recommended Posts

va salut

la ultima revizie mi-a aparut ca defect senzorul de la airbag pasager

daca stie cineva ceva despre senzorul asta va rog sa ma ajuta-ti cu ceva informatii.

Ma intereseaza cit este de complicat de inlocuit, daca pot sa-l inlocuiesc cu unul de la second si daca stiti ceva preturi.

multumesc frumos

va salut

la ultima revizie mi-a aparut ca defect senzorul de la airbag pasager

daca stie cineva ceva despre senzorul asta va rog sa ma ajuta-ti cu ceva informatii.

Ma intereseaza cit este de complicat de inlocuit, daca pot sa-l inlocuiesc cu unul de la second si daca stiti ceva preturi.

multumesc frumos

313302[/snapback]

costa in jur de 500 ron piesa cu manopera la Filaret ...e complicat de schimbat singur ..nu te sfatuiesc ....Se da toata tapiteria jos de pe scaun ca sa ajungi la plasa aia...

La cat e de munca eu nu as pune SH ..

Succes! :blink:

Zicea cineva de o mufa scosa, vezi sa nu fie si la tine.

313835[/snapback]

Slabe sanse. Plasa aia cu senzor din scaunul pasagerului e FOARTE sensibila si se stie ca la BMW este o "problema" acest senzor ...... nu prea renteaza sa il schimb.

Am un amic care l-a schimbat la un E46 si dupa circa 6 luni dupa ce a schimbat senzorul i-ar i-a picat si cel nou , deci nu prea ai nici o garantie ca nu o sa iti mai faca problema asta.

Slabe sanse. Plasa aia cu senzor din scaunul pasagerului e FOARTE sensibila si se stie ca la BMW este o "problema" acest senzor ...... nu prea renteaza sa il schimb.

Am un amic care l-a schimbat la un E46 si dupa circa 6 luni dupa ce a schimbat senzorul i-ar i-a picat si cel nou , deci nu prea ai nici o garantie ca nu o sa iti mai faca problema asta.

313850[/snapback]

Daca il cumperi de la un dealer autorizat ai 2 ani garantie, cel putin AB asa comercializeaza toate piesele.

Daca il cumperi de la un dealer autorizat ai 2 ani garantie, cel putin AB asa comercializeaza toate piesele.

313871[/snapback]

Da ma , nu am zis asta ! Am spus doar ca este o problema frecvent intalnita care nu prea te jeneaza in Bucuresti si chiar nu stiu daca are rost sa pierzi atata timp pe drumuri doar pentru asta.

La mine senzorul este defect de aproape 1 an si nu am simtit niciodata nevoia lui , mai ales ca circul 90% din timp in Bucuresti.

Da ma , nu am zis asta ! Am spus doar ca este o problema frecvent intalnita care nu prea te jeneaza in Bucuresti si chiar nu stiu daca are rost sa pierzi atata timp pe drumuri doar pentru asta.

La mine senzorul este defect de aproape 1 an si nu am simtit niciodata nevoia lui , mai ales ca circul 90% din timp in Bucuresti.

313880[/snapback]

Si in caz de accident bag-ul nu sare... e cam imp totusi acel senzor.

merita schimbat 100 % .....in caz de BUM ...pasagerul :blink: ..poate fi sotia prietena copilul ..mama tata .un bun tovaras .etc . :)

nu stiu daca nu sare si cel lateral ..dar la filaret mi-au spus ca nu sare cel frontal sigur ...

cat despre mersul in Bucuresti ..oricand poate sa te loveasca un autobuz, camion ...

Edited by myxage