Jump to content

Pneuri de iarna

Maverick

Da' eu cu cine votez?  

19 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Eu am spus ca nu mai cumpar Bridgestone ca cele de vara RSC mi s-au rupt in bucati pe interior.

Acum, pentru iarna am avut de ales intre GoodYear si Bridgestone si am ales modelul de pneu in functie de janta pe care veneau.

Si am luat tot Bridgestone, deci nu m-am tinut de promisiunea mea. Dar sunt chiar multumit de comportament si zgomot.

Daca vor si rezista fara sa se distruga in 2-3 ierni, am castigat.

Insinuezi ca parerea mea e nationalista. Eu ti-am explicat parerea mea relativ la de ce nu se pronunta multi in cazul Continental, poate gresesc. Eu am o parere buna despre Continental.

Totusi, ce masini BMW vin cu OEM Continental? Ca eu am vazut multe Dunlop si Bridgestone. Iar la Fahrer Training si M doar Michelin.

A fost doar o gluma nevinovata, imi cer scuze daca te-am ofensat.

La X3, daca ceri echipare M+S cand comanzi, primesti Continental.

313771[/snapback]

Posibil, n-am comandat M+S dar am cumparat set de roti complete M+S. Si unul a fost Dunlop si acum mi-am luat inca unul si e Bridgestone.

Cum parerile sunt impartite si vad ca lumea nu prea s-a inghesuit sa voteze, am fost la garaj si am inchiriat Dunlop-urile (5E/zi). Jantele si cauciucurile de iarna le-am "cazat" tot la ei intr-un spatiu climatizat pt 50E/sezon.

Impresii dupa 30km:

- asta o sa sune ciudat dar sunt mai putin zgomotoase decat cele de vara (run-flat)!

- masina pare sa fi pierdut la capitolul stabilitate (deh de la 255 la 225...) si am o senzatie foarte ciudata in volan... in special cand virez.. ca si cum incerc sa rotesc un giroscop. Sper sa ma obisnuiesc...

- din punct de vedere estetic, trecerea de la 18///M la 17 oem (cred ca sunt style 110) i-a afectat grav "look-ul".

- cum aici nu e zapada, cred ca maine dau o tura pe la Hunsruck.

Pana una alta votul ramane deschis, iar parerile si experientele voastre sunt binevenite.

Drumuri bune.

Pentru 5E/zi/roata x 5 zile inseamna 100E... Cand o sa le cumpar o sa dau minim 1700E asa ca cei 100 pe care-i dau pt teste nu reprezinta nici 10%... Unde mai pui ca legea ma obliga la pneuri de iarna incepand cu data de 15 noiembrie iar daca nu as cotiza suta de euro pt inchiriere, foarte probabil as cotiza cateva sute in amenzi. :blink:

Pentru teste imi este suficient. Cred ca dupa cateva sute de km iti dai seama daca iti plac sau nu. Oricum, luni ma duc ori sa le cumpar pe astea ori altele..

Cred ca pot prelungi perioada dar sa fiu sincer nu stiu cat. Aveau chiar si un X3 echipat de ski de inchiriat cu 750E/3 saptamani.

si eu am observat ca cu rotile de iarna s-a pierdut din stabilitate desi sunt tot pe 235 si tot pe 17. poate din cauza ca sunt mai moi. si confortul s-a imbunatatit considerabil. e ca o masina normala acum . poate la vara las tot astea de iarna :blink: glumesc

Zapada nu a prea fost asa ca nu prea am avut ce sa testez. Astazi am "incaltat" Michelinurile insa pana acum nu am simtit nici o diferenta. Poate doar un pic mai rigide... La capitolul zgomot nu am sesizat nici o diferenta. Poate mai "tacute" un pic dar asta e oarecum normal avand in vedere ca sunt mai inguste (225 in loc de 235). Temperatura este inca departe de limita de inghet (in seara sata erau +4 grade) si nici macar o ploaie mai rece nu a dat in ultimele zile... Edited by Maverick