Jump to content

noul service BMW MHS din militari - bd. iuliu maniu

bill

Recommended Posts

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest poleposition

eu doresc sa ma primeasca cu e34. vreau sa il fac 100% perfect(am cateva probleme), nu ma intereseaza cat costa doar sa fiu sigur ca fac treaba ca lumea si sa nu ma trateze cu dosu' pe motiv ca E34. Si n-am chef de dat explicatii de ce vreau sa mai bag bani in ea. Treaba mea, pasiunea mea.

cand se deschide ?

Edited by poleposition

eu doresc sa ma primeasca cu e34. vreau sa il fac 100% perfect(am cateva probleme), nu ma intereseaza cat costa doar sa fiu sigur ca fac treaba ca lumea si sa nu ma trateze cu dosu' pe motiv ca E34. Si n-am chef de dat explicatii de ce vreau sa mai bag bani in ea. Treaba mea, pasiunea mea.

cand se deschide ?

313735[/snapback]

eu as fi mai rezervat in locul tau... daca e vorba de bavaria...

si eu am avut e 34 si eu mergeam la bavaria si nu ma uitam la bani, pt. ca imi iubeam masina.

si pana la urma mi-au facut motorul prastie... ( din cauza lor s-a rupt cureaua de distributie)...

dupa multi nervi, scandal, amenintari,avocati... mi-au adus un motor nou... dar pe total am iesit in paguba cu vreo 1600 euro ... ma rog e lunga povestea

asa ca sfatul meu e sa fii mai rezervat..

cand se deschide ?

313735[/snapback]

Vrei sa duci masina in Militari dupa ce se deschide? De ce?

nu stiu ce inseamna hms. ... asta vroiam sa aflu si speram din tot sufletul sa fie unii mai priceputi decat bavaria.

313746[/snapback]

Pai tu ai mentionat HMS, nu eu... :blink:

Eu nu sper sa fie altii mai priceputi ca Automobile Bavaria. De fapt nu cred ca e posibil, fara MULT prea multi bani si efort, pe care nimeni nu va fi dispus sa-l faca.

In schimb, SPER sa avem o concurenta si pe piata asta. Desi daca inca nu avem NICIUN dealer autorizat BMW in toata tara, exceptand Automobile Bavaria, vom mai avea mult de asteptat existenta unui concurente reale si benefice pentru noi clientii.

Pai tu ai mentionat HMS, nu eu... :blink:

Eu nu sper sa fie altii mai priceputi ca Automobile Bavaria. De fapt nu cred ca e posibil, fara MULT prea multi bani si efort, pe care nimeni nu va fi dispus sa-l faca.

In schimb, SPER sa avem o concurenta si pe piata asta. Desi daca inca nu avem NICIUN dealer autorizat BMW in toata tara, exceptand Automobile Bavaria, vom mai avea mult de asteptat existenta unui concurente reale si benefice pentru noi clientii.

313748[/snapback]

asa scrie pe cladire BMW-HMS ... azi cand am trecut pe acolo se faceau pregatiri de deschidere...

"mecanicii" din service de la bavaria sunt la pamant... ex. am fost cu e34 la ei cu o problema minora... se stricase regulatorul de clapeta ... ei imi povesteau ceva de debitmetru, de injectoare, de masina veche si alte din astea...

este adevarat ca asta se intampla in 2001 poate s-au mai schimbat lucrurile de atunci...dar din cate citesc si din cate aud, nu prea.

Guest poleposition
Vrei sa duci masina in Militari dupa ce se deschide? De ce?

313745[/snapback]

1. pentru ca fiind nou deschis, ma gandesc ca va fi mai operational si mai liber pana afla toti de existenta lui.

2. este mai accesibil din punct de vedere al traficului decat celalalt, cel putin din punctul meu de vedere.

Vreau sa las masina acolo cat este nevoie pentru a rezolva absolut tot ce am de gand la ea. Indiferent ce conduc acum sau ce voi conducea, e34-ul va dainui ca sa zic asa, din motive personale, in cea mai buna stare.

Pai tu ai mentionat HMS, nu eu... :)

313748[/snapback]

intradevar nu este... AB sunt cei mai buni din lume :blink:

intradevar nu este... AB sunt cei mai buni din lume :blink:

313760[/snapback]

O remarca copilareasca si rautacioasa, in conditiile care am explicat mai sus, clar pozitia mea. Nu, nu sunt #1, in lume. Sunt cu siguranta in Romania. Si daca pricepi mecanismele concurentiale, vei observa ca e foarte complicat la acest moment.

Eu nu vreau unii mai buni decat Automobile Bavaria. Eu vreau pur si simplu concurenta reala. Apoi fiecare decerneaza premiul de #1 pentru cel mai bun pentru persoana sa.

O remarca copilareasca si rautacioasa, in conditiile care am explicat mai sus, clar pozitia mea. Nu, nu sunt #1, in lume. Sunt cu siguranta in Romania. Si daca pricepi mecanismele concurentiale, vei observa ca e foarte complicat la acest moment.

Eu nu vreau unii mai buni decat Automobile Bavaria. Eu vreau pur si simplu concurenta reala. Apoi fiecare decerneaza premiul de #1 pentru cel mai bun pentru persoana sa.

313769[/snapback]

pe ce argumente te bazezi cand spui ca sunt # 1 in Romania??

Fara sa incerc sa gasesc alte motive, sunt singurii autorizati BMW. Nu neg, poti repara un BMW unde vor muschii tai, dar daca ai garantie, nu o poti face. Si in plus, daca ai fost vreodata la Filaret cu un E60 sau ceva similar, stii deja ca nu se ating de ele.

Poate avem o cultura automobilistica diferita, dar pentru mine personal, nu exista niciun service pentru masina mea, in afara de cel autorizat de marca respectiva.

am inteles. deci argumentul tau este "ca pt tine doar ei exista, deoarece sunt singurii autorizati BMW" :blink:

cam slabut argumentul tau...

dar despre chestii : pret/calitate, punctualitate, corectitudine?? nu amintesti nimic?

Edited by Sini

313769[/snapback]

da, concurenta e buna, dar sa nu uitam ca traim in romania si toate lucrurile sunt "altfel" ...

cred ca ar trebui sa fie aproape de faliment cei de la bavaria ca sa-si schimbe ceva din mentalitate si presonal.

am inteles. deci argumentul tau este "ca pt tine doar ei exista, deoarece sunt singurii autorizati BMW" :blink:

cam slabut argumentul tau...

dar despre chestii : pret/calitate, punctualitate,  corectitudine?? nu amintesti nimic?

313779[/snapback]

...competenta profesionala...as adauga...mai putina aroganta...

asa deci tot schmit & co...

am inteles. e clar.