Jump to content

noul service BMW MHS din militari - bd. iuliu maniu

bill

Recommended Posts

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

am inteles. deci argumentul tau este "ca pt tine doar ei exista, deoarece sunt singurii autorizati BMW" :blink:

cam slabut argumentul tau...

dar despre chestii : pret/calitate, punctualitate,  corectitudine?? nu amintesti nimic?

313779[/snapback]

Nu e slabut deloc. E cel mai puternic argument. Nici n-are rost sa discutam de alte argumente pana nu-l lamurim pe asta.

Pe de alta parte, daca tot vrei...

1. Am experienta personala prin service-uri Dacia, Renault, Nissan, VW, Audi si Ford. Despre Ford, numai de bine. Am facut service prin mai multe orase prin Romania si cateva si in Germania. Foarte multumit. Despre Dacia si Renault, nu vreau sa aud. Despre Nissan la fel, desi am avut cateva succese si cu ei. Despre VW si Audi, nimic de bine nu mi-a atras atentia. Comparativ, Automobile Bavaria e mult peste oricare din astea.

2. Vopsitoria Automobile Bavaria este de departe cea mai buna experienta care am avut-o.

3. Orice problema de garantie am avut cu BMW, Automobile Bavaria a rezolvat-o, fara nicio problema, fara niciun stres. Cu Nissan m-am luptat luni de zile. Automobile Bavaria si dealerii din Germania, nici macar n-au intrebat nimic. Au schimbat 3 scrumiere in masina asociatului meu, fara sa intrebe de ce sunt rupte. Si eu personal as fi intrebat.

4. Am experiente comparative la multi dealeri BMW din Germania si Austria. Si experienta din Romania, n-a fost cu mult diferita. Din acest punct de vedere mai primesc o nota buna. Cati din cei care vorbesc pe aici Automobile Bavaria de rau, au experienta si in afara tarii la dealeri BMW?? Putini...

5. Cunosc multi din oamenii care lucreaza in managementul Automobile Bavaria, dar cunosc si multi oameni care se chiar ocupa de masini. Am tot respectul pentru profesionalismul lor si omenia de care au dat dovata nu doar in relatia cu mine, dar si cu cei din jurul meu care au BMW-uri. Si nu sunt putini. Deci nu e o parere derivata DOAR din experienta mea personala.

6. Reviziile la BMW m-au costat comparabil cu cele de la Ford, desi una e marca premium si alta nu. Niciun alt comentariu aici...

7. Piesele le-am primit intotdeauna intr-un timp record. Am asteptat la alte marci saptamani intregi. La Automobile Bavaria, timpul de asteptare a fost 3-4 zile, cu mici exceptii unde a fost o saptamana.

Acum, n-am sa neg ca sunt si lucruri care pot fi imbunatatite. Dar asta e rolul nostru, sa intram intr-un dialog cu ei si sa semnalam problemele si nemultimirile noastre.

Dar repet a mia oara. Trebuie sa facem asta intr-un mod civilizat, cu date reale (fara "din auzite"), fara remarci rauvoitoare, fara reclama negativa.

Sunt pe aici cativa care au service-uri personale sau lucreaza intr-unul, fara legatura cu Automobile Bavaria. Am si exemple, daca vrei, dar nu public. Astia sunt cei care arunca cu pietre, fara argumente. Nu pot sa-si faca reclama aici si macar pot sa faca rau "concurentei"...

da, concurenta e buna, dar sa nu uitam ca traim in romania si toate lucrurile sunt "altfel" ...

cred ca ar trebui sa fie aproape de faliment cei de la bavaria ca sa-si schimbe ceva din mentalitate si presonal.

313782[/snapback]

Concurenta e la fel peste tot. Nu exista altfel. Daca ai cateva zeci de milioane de euro, deschide un service si ofera servicii mai bune. Nu te opreste nimeni.

Spre exemplu, am vazut un tip cu un seria 6 modelul vechi, care urla si ii facea hoti pe cei de la Automobile Bavaria, cand a aflat preturile la piesele de care avea el nevoie.

Asta e chiar hilar. E o firma privata. Daca poate vinde un surub, cu 1 milion de lei, o va face. ASTA E SCOPUL LOR: PROFITUL. Daca clientul accepta, nu e nicio problema, daca nu accepta, nu-l forteaza nimeni.

Dar sa urli ca sunt hoti... Hilar de-a dreptul si penibil.

Eu in locul lui, as fi incercat sa discut cu cei de acolo, pe un ton frumos, explicand ca as avea nevoie de un discount, ca nu-mi permit pretul, ca masina e o legenda BMW, etc. ORICE, dar o negociere. Prin orice mijloace. Si sunt convins ca ar fi obtinut un discount important.

A preferat sa-si faca inamici personali urland si injurand. Vi se pare normal?

stiu si as fi gata sa le accept doar sa-mi faca treaba bine si eficient.

nu am alte pretentii.

313791[/snapback]

Sunt convins ca vei fi multumit, chiar si cu E34.

Si ca sa continui flotarea logica cu adaosurile...

Brancusi, e cel mai mare hot, daca asa punem problema. A reusit sa vanda, ma rog, nu el, dar asta e problema lui, o bucata de bronz sau piatra cu zeci de milioane de euro.

Ar fi trebuit in timpul licitatiilor la Cristie's sa urlam cu totii, ca sunt hoti aia...

Nu e slabut deloc. E cel mai puternic argument. Nici n-are rost sa discutam de alte argumente pana nu-l lamurim pe asta.

1. Am experienta personala prin service-uri Dacia, Renault, Nissan, VW, Audi si Ford. Despre Ford, numai de bine. Am facut service prin mai multe orase prin Romania si cateva si in Germania. Foarte multumit. Despre Dacia si Renault, nu vreau sa aud. Despre Nissan la fel, desi am avut cateva succese si cu ei. Despre VW si Audi, nimic de bine nu mi-a atras atentia. Comparativ, Automobile Bavaria e mult peste oricare din astea.

2. Vopsitoria Automobile Bavaria este de departe cea mai buna experienta care am avut-o.

3. Orice problema de garantie am avut cu BMW, Automobile Bavaria a rezolvat-o, fara nicio problema, fara niciun stres. Cu Nissan m-am luptat luni de zile. Automobile Bavaria si dealerii din Germania, nici macar n-au intrebat nimic. Au schimbat 3 scrumiere in masina asociatului meu, fara sa intrebe de ce sunt rupte. Si eu personal as fi intrebat.

4. Am experiente comparative la multi dealeri BMW din Germania si Austria. Si experienta din Romania, n-a fost cu mult diferita. Din acest punct de vedere mai primesc o nota buna. Cati din cei care vorbesc pe aici Automobile Bavaria de rau, au experienta si in afara tarii la dealeri BMW?? Putini...

5. Cunosc multi din oamenii care lucreaza in managementul Automobile Bavaria, dar cunosc si multi oameni care se chiar ocupa de masini. Am tot respectul pentru profesionalismul lor si omenia de care au dat dovata nu doar in relatia cu mine, dar si cu cei din jurul meu care au BMW-uri. Si nu sunt putini. Deci nu e o parere derivata DOAR din experienta mea personala.

6. Reviziile la BMW m-au costat comparabil cu cele de la Ford, desi una e marca premium si alta nu. Niciun alt comentariu aici...

7. Piesele le-am primit intotdeauna intr-un timp record. Am asteptat la alte marci saptamani intregi. La Automobile Bavaria, timpul de asteptare a fost 3-4 zile, cu mici exceptii unde a fost o saptamana.

Acum, n-am sa neg ca sunt si lucruri care pot fi imbunatatite. Dar asta e rolul nostru, sa intram intr-un dialog cu ei si sa semnalam problemele si nemultimirile noastre.

Dar repet a mia oara. Trebuie sa facem asta intr-un mod civilizat, cu date reale (fara "din auzite"), fara remarci rauvoitoare, fara reclama negativa.

Sunt pe aici cativa care au service-uri personale sau lucreaza intr-unul, fara legatura cu Automobile Bavaria. Am si exemple, daca vrei, dar nu public. Astia sunt cei care arunca cu pietre, fara argumente. Nu pot sa-si faca reclama aici si macar pot sa faca rau "concurentei"...

Concurenta e la fel peste tot. Nu exista altfel. Daca ai cateva zeci de milioane de euro, deschide un service si ofera servicii mai bune. Nu te opreste nimeni.

313795[/snapback]

poate ai tu un tratament preferential, personal nu pot sa-ti impartasesc entuziasmul vis-a-vis de AB.

dar nu e nici o suparare ,sper, ca mai sunt si alte pareri diferite de a ta..

iar daca as fi avut zeci de milioane de euro nu mai eram in romania sa scriu acest

topic.... :blink:

313795[/snapback]

bine . te las pe tine sa ai ultimul cuvant.

vreau sa te intreb un singur lucru: Chiar crez in adancul sufletului ca AB este cel mai bun service bmw din romania?

as putea sa dau nume, nu are rost , nu vreau sa fac reclama si oricum nu cred ca ai sti despre cine si ce vorbesc.

pot spune cu mana pe inima ca sunt alti oameni mai cinstiti si mai curati, care la fel pun suflet in ceea ce fac, o fac bine si la preturi considerabil mai mici decat cele de la reprezentante si fara programari de luni de zile.

Edited by Sini

as putea sa dau nume, nu are rost , nu vreau sa fac reclama si oricum nu cred ca ai sti despre cine si ce vorbesc.

pot spune cu mana pe inima ca sunt alti oameni mai cinstiti si mai curati, care la fel pun suflet in ceea ce fac, o fac bine si la preturi considerabil mai mici decat cele de la reprezentante si fara programari de luni de zile.

313826[/snapback]

Fac ce? Vopsitorie? Crezi ca imi face cineva diagnoza la masina mea acolo? Update de soft? Garantie, ca masina e in garantie...

N-as lasa un service neautorizat nici sa-mi desfaca capitonajul de la o usa fara sa tremur de nervi. Darmite sa-mi faca ceva mai complicat la masina.

Dar reiterez. Da-mi un exemplu. Cel mai bun care-l ai. Cu nume si cu tot. Si promit sa incerc sa fac un review corect. Am sa ma duc acolo si am sa vad ce si cum.

N-as lasa un service neautorizat nici sa-mi desfaca capitonajul de la o usa fara sa tremur de nervi. Darmite sa-mi faca ceva mai complicat la masina.

313830[/snapback]

pai ai tremura tu.. eu n-am tremurat deloc.. si am fost f multumit de lucrari.

Dar reiterez. Da-mi un exemplu. Cel mai bun care-l ai. Cu nume si cu tot. Si promit sa incerc sa fac un review corect. Am sa ma duc acolo si am sa vad ce si cum.

313830[/snapback]

am spus ca nu dau nume. daca as da ce ai face? ai veni la timisoara sa itit faci serviceul?

Sini, crede-ma, n-ai ce cauta la un service neautorizat cu generatia E60, E90. Poate se mai descurca cu softul de diagnoza, cine stie cum achizitionat, cu un E39, dar cu E60 cu siguranta nu.

N-ai adresat ce te faci cu garantia, nefiind autorizat BMW.

Doar faptul ca downloadezi de pe net un TIS sau alt soft, nu te face priceput in BMW. Trainingul te face. Experienta te face. Si experienta, intr-un service neautorizat, nu poti sa ai mai multa decat la Automobile Bavaria acum, care se ocupa DOAR de BMW nu si de alte marci.

Eu tremur, tu nu. Diferenta de opinii. Eu nici Nissanul nu l-am dus la un service neautorizat. Cer mult de la masinile mele, dar le si ofer ce pot mai bun. Si asta incepe cu autorizarea serviceului de catre fabricant.

Asta e, dar eu sunt si impotriva tuningului. Pentru ca n-am incredere in altcineva decat in fabricant. Eu nu cred in calitate la serie mica. As putea fi convins de lux in serie mica. Dar in niciun caz calitat si siguranta rutiera. Eu urasc si tuningul: Parerea mea despre tuning.

Reiterez, da-mi un nume de service. Nu te preocupa tu de cum fac eu review-ul. Da-mi numele si vedem ce iese.

Clar. Dac-ar fi altul mai bun mi-as duce masina acolo. Asta e cel mai bun vot. Acolo unde mi-e gura imi sunt si banii.

Dar m-ai facut curios. Da-mi tu un exemplu de service BMW mai bun decat Automobile Bavaria.

uite iti dau eu exemplu nu neaparat mai bun dar per total vei intelege din poveste

de 1 sapt imi stau aprinsi martorii de DSC si ABS. mi-a zis un prieten ca e o eroare clasica s-a stricat un senzor de la DSC

am uitat sa mentionez am un 330d e46 steptronic din 2002

sun la AB si ma programeaza peste 1 sapt si imi zice ca pt diagnoza masina sta 2 zile la ei

am sunat la unii care i-am vazut pe aici pe forum recomandati, DORMAG, si m-am dus a doua zi si in 20 mins mi-au zis toate erorile (senzorul nu era cel de la DSC era cel care controleaza pozitia volanului si faptul ca acu 10k km a avut niste erori o bujie)

acu explica-mi si mie de ce la AB dureaza 2 zile o diagnoza computerizata ???? hai ca sunt chiar curios

eu inteleg ce zici tu cu calitatea pentru ca si eu vreau sa imi schimb uleiul si filtrul la cutia de viteze si aia in principiu o fac numai la AB

ce ar trebui tu sa intelegi este asa: sunt probleme pt care AB este mai mult deranj decat alte service-uri (ca sunt si alte service-uri de calitate chiar daca nu sunt autorizate de bmw). pana la urma fii putin serios si bmw are interes sa nu fie 100 de autorizati sa poata sa controleze situatia. na daca pe langa michael schmidt mai erau inca 5 autorizati nu era asa simplu pt bmw sa intre direct pe piata una e sa ai 1 concurent si alta 5 toti autorizati unde teoretic primesti aceeasi expertiza si calitate

sunt curios altfel cand treci la rotile de iarna sau iara la alea de vara te duci la AB ??? teoretic ar trebui ca acolo ai garantia unei echilibrari perfecte in stil BMW (na aici am dus un pic la extrem dar parerea mea e ca exagerezi cu AB asta) nu mi-o lua in nume de rau

Clar. Dac-ar fi altul mai bun mi-as duce masina acolo. Asta e cel mai bun vot. Acolo unde mi-e gura imi sunt si banii.

Dar m-ai facut curios. Da-mi tu un exemplu de service BMW mai bun decat Automobile Bavaria.

uite iti dau eu exemplu nu neaparat mai bun dar per total vei intelege din poveste

de 1 sapt imi stau aprinsi martorii de DSC si ABS. mi-a zis un prieten ca e o eroare clasica s-a stricat un senzor de la DSC

sun la AB si ma programeaza peste 1 sapt si imi zice ca pt diagnoza masina sta 2 zile la ei

am sunat la unii care i-am vazut pe aici pe forum recomandati, DORMAG, si m-am dus a doua zi si in 20 mins mi-au zis toate erorile (senzorul nu era cel de la DSC era cel care controleaza pozitia volanului si faptul ca acu 10k km a avut niste erori o bujie)

acu explica-mi si mie de ce la AB dureaza 2 zile o diagnoza computerizata ???? hai ca sunt chiar curios

eu inteleg ce zici tu cu calitatea pentru ca si eu vreau sa imi schimb uleiul si filtrul la cutia de viteze si aia in principiu o fac numai la AB

ce ar trebui tu sa intelegi este asa: sunt probleme pt care AB este mai mult deranj decat alte service-uri (ca sunt si alte service-uri de calitate chiar daca nu sunt autorizate de bmw). pana la urma fii putin serios si bmw are interes sa nu fie 100 de autorizati sa poata sa controleze situatia. na daca pe langa michael schmidt mai erau inca 5 autorizati nu era asa simplu pt bmw sa intre direct pe piata una e sa ai 1 concurent si alta 5 toti autorizati unde teoretic primesti aceeasi expertiza si calitate

sunt curios altfel cand treci la rotile de iarna sau iara la alea de vara te duci la AB ??? teoretic ar trebui ca acolo ai garantia unei echilibrari perfecte in stil BMW (na aici am dus un pic la extrem dar parerea mea e ca exagerezi cu AB asta) nu mi-o lua in nume de rau

programarea ca programarea dar 2 zile pt o diagnoza de max 30 min :)

Normal ca o piata concurentiala ar regla lucrurile in sens pozitiv ...mai ales ca Bmw deja a inceput sa devina masina nationala ...din ce in ce mai multe .....oare care o fi cauza .. :blink:

$$$$$$

Nu știu de ce durează atât, dar bănuiesc că e din cauză ca sunt foarte aglomerați. Ceea ce ĂŽnseamnă că sunt și foarte căutați. De ce nu i-ai intrebat direct pe ei? Într-o situație similară mi-am dus E60-ul la Filaret și au făcut-o pe loc cu mine lângă mașină. Am mai avut un motiv. Filaret era mult mai aproape de mine, decât Automobile Bavaria. Nu pot spune c-am fost nemulțumit, dar am plătit 250 de lei, pentru o nimica toată, fără nicio piesă schimbată, operațiune pe care la Automobile Bavaria aș fi primit-o gratis. E drept, au demontat și scaunul soferului ca să verifice o mufă, dar totuși... Nu m-am mai ĂŽntors niciodată la ei, decât pentru stația ITP.

Și ca sa concluzionez... Ce spui tu nu dovedește decât că Automobile Bavaria sunt foarte aglomerați și cererea pentru serviciile lor este mare. Asta ĂŽnseamnă că au motive să țină prețurile sus și la nevoie să-și selecteze clienții. E politica lor ĂŽntr-un sistem capitalist.

Roțile mi le fac la: Service Autosoft. N-ai găsit un exemplu foarte bun. :blink: