Jump to content

noul service BMW MHS din militari - bd. iuliu maniu

bill

Recommended Posts

Salut, azi am fost cu masina la MHS MOTORS pentru o problema care am zis ca ei o vor rezolva (masina tremura la relanti, se zguduia etc. 316i 2004) si am ajuns acolo la ora 8. Au bagat-o in service si vine dupa 3 ore si imi zice cel de acolo ca sunt bobinele de inlocuit. OK am zis, am mai stat 1 ora si apoi sa iau masina. Surpriza, facea exact la fel masina. Ii spun ca face la fel si raspunsul ma lasa mut : Asa face motorul de 1.6 ca e cel mai mic. Uimitor sa faca BMW o masina sa mearga asa. Il baga din nou si imi zice dupa alte 2 ore ca sunt bujiile de vina. Ok schimba-le. Le schimba, plec iar acum masina face identic. Va rog sa-mi dati un sfat cu ce pot face ca imi vine sa ii omor, am pierdut o zi am pierdut 1000lei si ei isi bat joc.

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nu trebuia sa dai bani aiurea...nu ti-au rezolvat prob. sa fie sanatosi.

Pune-te in locul lui...sa te vezi cu bobine si bujii noi...cum sa nu le dai banii ?

Insa asta este alta poveste...el s-a dus pentru ca masina avea o problema, nu au diagnosticat corect cauza problemei si au inlocuit alte piese.Deci este vina lor.

Pune-te in locul lui...sa te vezi cu bobine si bujii noi...cum sa nu le dai banii ?

Insa asta este alta poveste...el s-a dus pentru ca masina avea o problema, nu au diagnosticat corect cauza problemei si au inlocuit alte piese.Deci este vina lor.

Mergi la cineva din conducere,faci scandal.....Eu muream cu ei de gat! :twoup:

ba da ce cretini! :twoup:

nu trebuia sa le dai nici un ban

nu stiu ce are, un amic de-al meu a avut o pb asemanatoare la 318I E46 asa ca treaba cu motorul mic sa o spuna lu ma-sa, si putea sa fie motorul si de 800cmc ca ot nu trebuia sa faca asa! amicu a schimbat si el bobine bujii curatat injectie si tot nu ii daduse de cap cnd am vorbit ultima oara cu el

Crede-ma ca eram in al noualea cer cand mi-a zis ca au depistat ce are, chiar daca trecusera 3 ore insa acum sunt complet dezamagit. Adica tu care fabrici masina asta imi spui ca asa e normal sa faca motorul. E inadmisibil si sunt satul de ei, maine ma duc sa cer banii inapoi si sa imi repuna piesele pe masina. Credeti ca am vreo sansa??

Pai cum sa le dau banii ? Din moment ce bujiile mele si bobinele mele erau "sanatoase" de ce sa arunc banii de pomana ?

Nu vroia sa imi returneze banii, foarte bine refuzam sa imi iau masina si ii dadeam in judecata si le ceream cate 1000e/zi ca nu ma puteam folosi de masina.

De obicei se mai zguduie din cauza tampoanelor de la motor din cauza ca nu mai sant buna (tocite) sau mai poate fii de la cele de la cutie, chiar si alea daca sant duse tinand cont ca cutia de viteze este bine stransa de motor preia socurile si atfel pot provoca socuri la oprierea motorului. Bafta multa la rezolvare.

E aberant sa platesti pentru piese schimbate inutil.

Bujiile sunt consumabile deci nu este o tragedie ca le-au schimbat insa este enervanta atitudinea asta de angajat incompetent care iti da explicatii stupide si obraznice.

Cea mai buna hotarare este sa eviti acest service pe viitor.

Nu vroia sa imi returneze banii, foarte bine refuzam sa imi iau masina si ii dadeam in judecata si le ceream cate 1000e/zi ca nu ma puteam folosi de masina.

Dai o gramada de bani pe cheltuielile de judecata iar sansele de a castiga sunt nule.

Edited by Ciupanezu

Intocmai asta voi face pe viitor insa acum chiar vreau sa rezolv problema pentru ca 1000 lei sunt bani pentru mine si poate ca nu imi permit sa-i las la service de dragul ca e bmw. Iar faptul ca am platit nu are nici o legatura cu atitudinea asta a lor pentru ca totusi am stat acolo 9 ore fara ca amcar sa deranjez cu vreo intrebare. Va jur si nu vreau sa exagerez dar azi m-am simit umilit de ei si degeaba ai bmw mercedes sau audi ca la fel te vor trata in service

E aberant sa platesti pentru piese schimbate inutil.

Bujiile sunt consumabile deci nu este o tragedie ca le-au schimbat insa este enervanta atitudinea asta de angajat incompetent care iti da explicatii stupide si obraznice.

Cea mai buna hotarare este sa eviti acest service pe viitor.

Dai o gramada de bani pe cheltuielile de judecata iar sansele de a castiga sunt nule.

@Duxter: Nu stii ce inseamna sa ai un proces in Romania.

In Romania castigi daca ai avocat bun, nu daca ai dreptate.

vorbeste cu cineva din conducere fa o plangere scrisa ...cere solutionarea problemei ...Au cerut 1000 ron si masina face la fel ..Nu e normal !..Un manager destupat la creier intelege si conform cererii tale e nevoit sa formuleze un raspuns oficial ...Cu ala poti sa le spui de OPC si tra la la ...Oricat se dau de smecheri nu le place reclama negativa ...

Eu am avut o mica neconcordanta la niste servicii medicale la Medsana .. Am rezolvat printr-un simplu email si am amenintat cu postarea de feedbackuri negative si schimbarea clinicii!....Mi-au raspuns pozitiv din fericire ...Si era vb de o suma mult mai mica 1...Ma rog mai mult un principiu !...

cum dracu sa dai 1000 ron sa te tina o zi intreaga ...si sa-ti dea aceeasi masina inapoi ... :twoup:

no offence dar in locul tau nu plateam ..ceream inlocuirea pieselor la loc ..si la revedere !

Edited by myxage

Intocmai asta voi face pe viitor insa acum chiar vreau sa rezolv problema pentru ca 1000 lei sunt bani pentru mine si poate ca nu imi permit sa-i las la service de dragul ca e bmw.

Daca tot esti la PC acuma, compune un mail sau un fax CIVILIZAT si clar in care explici ce s-a intamplat. Subliniezi ca masina merge exact la fel de prost, si ca daca "asa face toate" trebuiau sa-ti zica inainte de a schimba in mod inutil piesele.

In final soliciti ori returnarea banilor cheltuiti inutil, ori remedierea problemei fara nici un alt cost suplimentar din partea ta.

Plangerea o timiti in atentia directorului, pe fax sau pe mail.

Intocmai asta voi face pe viitor insa acum chiar vreau sa rezolv problema pentru ca 1000 lei sunt bani pentru mine si poate ca nu imi permit sa-i las la service de dragul ca e bmw.

Daca tot esti la PC acuma, compune un mail sau un fax CIVILIZAT si clar in care explici ce s-a intamplat. Subliniezi ca masina merge exact la fel de prost, si ca daca "asa face toate" trebuiau sa-ti zica inainte de a schimba in mod inutil piesele.

In final soliciti ori returnarea banilor cheltuiti inutil, ori remedierea problemei fara nici un alt cost suplimentar din partea ta.

crezi ca citesc emailurile ? :twoup: presupun ca primesc peste 100 pe zi ...din care 80% injuraturi ...Eu recomand data fiind suma sa inregistrezi o cerere scrisa ..si sa soliciti un raspuns scris ...Dupa aia vezi tu .....

Pentru siguranta cauta adresa de mail a directorului sau o adresa de grup.

Am avut si eu o problema mai demult cu AB, am trimis seara faxul si dimineata m-au sunat si m-au invitat sa lamurim problema. In final am gasit o soutie amiabila.

Calea cu OPC e lunga, merita sa le arati pisica doar daca nu rezolvi altfel.

Multumesc de sfaturi, am trimis acum un fax prin care am relatat tot ce s-a intamplat azi acolo si rugamintea de a o rezolva pe cale amiabila si maine ma voi duce din nou acolo sa vad ce imi mai zic. Sper ca macar un director de acolo sa inteleaga problema.

Am avut si eu o problema mai demult cu AB, am trimis seara faxul si dimineata m-au sunat si m-au invitat sa lamurim problema. In final am gasit o soutie amiabila.

Multumesc de sfaturi, am trimis acum un fax prin care am relatat tot ce s-a intamplat azi acolo si rugamintea de a o rezolva pe cale amiabila si maine ma voi duce din nou acolo sa vad ce imi mai zic. Sper ca macar un director de acolo sa inteleaga problema.

Se ne anunti,chiar sunt curios cum se va rezolva.Succes!!!!

Asa face motorul de 1.6 ca e cel mai mic. Uimitor sa faca BMW o masina sa mearga asa. Il baga din nou si imi zice dupa alte 2 ore ca sunt bujiile de vina. Ok schimba-le. Le schimba, plec iar acum masina face identic. Va rog sa-mi dati un sfat cu ce pot face ca imi vine sa ii omor, am pierdut o zi am pierdut 1000lei si ei isi bat joc.

Reclama-i in Germania la BMW.

Reclama-i in Germania la BMW.

:twoup: :twoup: :D

Pai stiu ca reclama e in Germania si o face fabrica BMW-ului, dar ce legatura are topicul de fata cu advertisingul BMW?

A RECLAMĂ reclĂĄm tranz. 1) A pretinde ceva, pe baza prevederilor legii; a cere; a revendica. 2) A ĂŽnvinui printr-o reclamaĂžie. 3) (despre acĂžiuni) A face sĂŁ fie necesar; a necesita; a merita; a cere; a comporta; a pre-tinde. /<fr. rĂŠclamer, lat. reclamare