Jump to content

INTRETINEREA tapiseriei de piele din masina

siminica

Recommended Posts

eu unul am tapiserie din piele in masina de culoare crem mai inchis.a mea nu este murdara dar din pacate cu bine stie toata lumea,pe piele apar riduri.putem sa le prevenim?am inteles ca exista niste creme speciale.a folosit cineva asa ceva?si daca da care a fost rezultatul?

Da-i un pm lui grozadan sau dute la Augsburg, au ei toata gama Sonax pe care o recomand.

Laptele Doina, imi pare rau tiberiu sa te contrazic, nu e bun de nimic pt pielea din masina. Una e pielea umana alta e pielea din masina care e o piele moarta, tratata chimic. Produsele speciale pt piele auto sunt de recomandat, eu prefer Sonax.

Intreaba orice femeie si vei primi un raspuns prompt :blink: ... Eu am pt Leganza nevesti-mi un fel de lichid de curatat de la Elf parca era vreo 20roni...Curata foarte bine si lasa pielea finuta....Dar freci de iti sar capacele, mai ales pe bej/crem....Dupa aia o fec cu lapte Doina!

PS: Pai tocmai ca laptele Doina este pt piele moarta ca numai babele isi dau cu asta :) ....Doar nu l-am pus sa cumpere Calibelle si Apa Termala...!

PS2: De laptele Doina am aflat de la un "pielar" batran ...sau cum naiba ii zice ca nu-mi vine acuma...si nu stiu daca o fi de la asta, sau pur si simplu e pielea ok, insa Leganzica are 8 ani si vreo 130.000km si pielea arata foarte bine...

post-6002-1195201753_thumb.jpg

Edited by tiberiuenache

Cu Sonax aplici spuma peste piele, lasi sa actioneze vreo 2 minute, apoi stergi pielea cu o carpa, nu trebuie frecat sau ceva.

Daca dai cu lapte Doina nu ai ce sa strici dar nici nu rezolvi nimic..

Volanul...?nu trebuie intretinut si el?mai ales vara cand este expus la soare puternic...

Hmmm, decat Sonax sau lapte Doina, sau alte leacuri babesti, nu o fi mai bine sa folosesti produsele proprii de curatare ale BMW?

http://bmwfans.info/accessories/mg-83/ill-83_0360/#2 - al treilea din lista

Ca nu e diferenta mare de pret fata de Sonax... si are UV protection etc.

P.S. Cu volanul, usurel la dat cu lapte Doina, ca te trezesti o data ca-ti aluneca mana pe el si esti pe sens opus cu un TIR de 20t in fata. A patit-o un amic dupa ce si-a lasat masina la spalatorie. Ca s-au gandit baietii aia destepti sa-i unga si volanul cu silicon :blink:

Hmmm, decat Sonax sau lapte Doina, sau alte leacuri babesti, nu o fi mai bine sa folosesti produsele proprii de curatare ale BMW?

http://bmwfans.info/accessories/mg-83/ill-83_0360/#2 - al treilea din lista

Ca nu e diferenta mare de pret fata de Sonax... si are UV protection etc.

P.S. Cu volanul, usurel la dat cu lapte Doina, ca te trezesti o data ca-ti aluneca mana pe el si esti pe sens opus cu un TIR de 20t in fata. A patit-o un amic dupa ce si-a lasat masina la spalatorie. Ca s-au gandit baietii aia destepti sa-i unga si volanul cu silicon :blink:

Te asigur ca Sonax este foarte de calitate si eu spun asta din punctul de vedere al cumparatorului multumit, nu am alte interese.

Insa o sa ma interesez si de preturile pt produse originale BMW si daca sunt niste preturi normale, o sa cumpar.

Te asigur ca Sonax este foarte de calitate si eu spun asta din punctul de vedere al cumparatorului multumit, nu am alte interese.

Insa o sa ma interesez si de preturile pt produse originale BMW si daca sunt niste preturi normale, o sa cumpar.

Eu am curatat cu TurtleWax si mi se pare destul de bun pt 20ron, parca din Metro l-am luat.

post-4175-1195519693_thumb.jpg