Jump to content

care e cea mai buna motorina?

xavi

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

motorina de petrom e cea mai aproape de adevar , dar nu chiar asa cum ar trebui . oricum gradatiile de euro 3 , 4 , 5 in ro sint impresii de producatori...tineti rezervoarele cit mai pline , mai ales iarna . era normal la intrarea in sezonul rece sa curatati sorbul si eventuala pompa din rezervor . sa verificati daca e apa , condens , pe findul rezervorului , depunere de pulberi metalice... Edited by brownshark

motorina de petrom e cea mai aproape de adevar , dar nu chiar asa cum ar trebui . oricum gradatiile de euro 3 , 4 , 5 in ro sint impresii de producatori...tineti rezervoarele cit mai pline , mai ales iarna . era normal la intrarea in sezonul rece sa curatati sorbul si eventuala pompa din rezervor . sa verificati daca e apa , condens , pe findul rezervorului , depunere de pulberi metalice...

de ce?

Masina mea merge numai cu motorina MOL euro5 de cand a intrat in tara, fara nici un aditiv nimic (sunt prostii aditivii aia, va mai stricati si injectoarele). Merge impecabil cu motorina asta, n-am avut niciodata probleme, trepidatii, trage bine...deci nu o schimb. :blink:

Nop .... Alpin Diesel (Premium 5) nu este motorina de la Petrom. Sprint Diesel este cea romaneasca ... Alpin Diesel este de la OMV Austria. Cine nu crede sa intrebe la mai multe OMV-uri sau sa citeasca acolo langa casa de marcat ca scrie despre fiecare produs de la pompa de unde provine .... :blink:

Nop .... Alpin Diesel (Premium 5) nu este motorina de la Petrom. Sprint Diesel este cea romaneasca ... Alpin Diesel este de la OMV Austria. Cine nu crede sa intrebe la mai multe OMV-uri sau sa citeasca acolo langa casa de marcat ca scrie despre fiecare produs de la pompa de unde provine .... :blink:

ma faci sa rad,cum poti atat de naiv nu stiu!! Opreste tu un sofer de cisterna OMV si ask de unde alimenteaza! Sa VEZI CE O SA ITI PICE ELANUL ALA DE omv!!:))Nu exista import de carburanti!!! Totul e rafinat in ro!

motorina de petrom e cea mai aproape de adevar , dar nu chiar asa cum ar trebui . oricum gradatiile de euro 3 , 4 , 5 in ro sint impresii de producatori...tineti rezervoarele cit mai pline , mai ales iarna . era normal la intrarea in sezonul rece sa curatati sorbul si eventuala pompa din rezervor . sa verificati daca e apa , condens , pe findul rezervorului , depunere de pulberi metalice...

cam off-topic: In legatura cu rezervorul plin... nu stiu cat cantareste un rezervor plin de 63 de litri, dar presupun ca vreo 40-50 kg tot face. Inseamna ca ne caram prietena cu noi tot timpul :) Adica voi, ca eu n-am bmw inca... :blink:

In fine .... Nu cred ca scriu aia la OMV la misto ca Alpin Dieselul e produs adus din Austria .... Si chestia cu importul eu zik e gresita .... Nu este un import de motorina ... pur si simplu firma OMV isi vinde produsele ... nu este vorba de vreun import la mijloc ....

Man, e pura fictiune eticheta aia de pe pompa crede-ma!!! eu unul am gasit apa in motorina de la OMV-UL de pe aries,crede-ma! De atunci fan ROMPETROL!!