Jump to content

Incalzire Scaune ...

Myx

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Myxage , deja au trecut 3-4 zile , nu ai ajuns inca sa ti le monteze ? E cu programare sau de ce dureaza asa mult ?

Eu am renuntat ...Am vb cu un prieten care a facut un montaj la ei la ceva muuult mai simplu ./..I-au rupt ceva prin spate ..si nu au lucrat ingrijit !...Ca urmare am renuntat ...pt ca e o lucrare complicata ..nu am chef sa-mi strice ceva sau sa zgarie pielea ....E un risc pe care nu vreau sa mi-l asum .Si la montaj nu ma bag singur !..Prea multa bataie de cap !...Cine vrea sa incerce au kiturile pe stoc ..iar montajul e relativ rapid ..in 2 zile m-au programat!

Cam asta e problema in Ro ..mana de lucru !..

Ca fapt divers ..cand am comandat .. am sunat la ei si mi-au zis sa comand prin site si ca ma suna ei ....peste cam 36 ore am sunat eu ..si am zis alo ..ai primit comanda ..pt programare ...aaaa da vazusem ..veniti maine ..e ok ..Deci din prima faza nu mi-a placut firma prestatoare !

PS ...ar trebui sa facem un topic pt firme care presteaza prost ..montari de orice fel , alarme , senzori, cd playere , etc ...Macar stim sa ne ferim ...

Incep eu ..Tornado trade ..montaj alarma execrabil la Nissan cu aerisire rupta si bord lovit ..Alarma mufata aiurea ..probleme si acum ...

Edited by myxage

Nu stiu cum lucreaza firma de la care am comandat kitul...nici nu ma prea intereseaza ca nu am cum sa ajung pana la ei de unde stau. Eu am aici un electrician ff bun la care apelez intotdeauna si am fost azi sa-i spun ca maine dupa program (dupa 5) ne apucam de ele. Asa ca lucram amandoi si nu ne grabim ca sa iasa totul bine. Revin cu detalii dupa ce le montez.

eu am montat kitul WAECO pe un Golf MkIV impreuna cu alexrosiu si nu-i asa o mare nenorocire, mai ales daca va multumiti cu butoanele cu care vine kitul (eu am vrut neaparat butoanele originale si de-aici au venit o groaza de complicatii, a fost nevoie de un circuit suplimentar de control, etc...). Puteti vedea niste detalii aici daca va intereseaza. Edited by Ice_2k

• 4 weeks later...