Jump to content

Solutie de spalat parbrizul

Romulus

Recommended Posts

[...]

e vb de 20 % pe care m-i i-ai dat tu pt ca discutasem in contradictoriu in alta parte si n-ai mai stat sa analizezi ca oricum erai in discutii cu WLF si nu ai mai vb nici cu MuadDib...poate si pt ca erai in pregatiri de schimbare...

[...]

Nu, ti-am dat doar 10% pentru insistente inutile. Care era miza? Sa dovedesti ca n-ai gresit? WLF ti-a dat un warn de 10% si suspendare. Tu susti ca a fost incorect. L-am intrebat pe WLF si el n-a spus ca a gresit. A spus ca nu mai exista topicul respectiv sa-ti poata demonstra greseala. Ceea ce e foarte corect. Dar nici nu e nevoie de nimic. Pentru ca daca aveai de contestat trebuia s-o faci atunci. Ce sa-l intreb pe MuadDib? Daca tine minte ce era scris intr-un topic sters? De ce-ar tine minte? Ai luat warn, n-ai contestat la momentul potrivit, gata. Ai rabdare sa se prescrie. De ce discutam atata treaba asta? Ca sa imi dovedesti ca tu n-ai gresit? Dovedeste-mi-o prin comportamentul de acum inainte, nu dezgropand mortii.

PS Si uite cum am risipit alte 5 minute pentru aceeasi tema complet inutila. Cati ani spuneai ca ai? N-ai nimic de facut mai bun?

acum l-am vazut . daca-l vedeam de atunci nu crezi ca intrebam ?

WLF m-i l-a dat dar , dupa ce am vb m-i l-a scos ! APOI AI INTERVENIT TU , care ziceai in alt topic despre faptul ca nu intervii si nu dai sanctiuni , si l-ai pus la loc , cind am vb cu tine te-ai enervat , mi-ai mai pus alti 10 % . daca erai ocupat cu pregatirile de schimbare sau cu altceva trb sa-mi zici ca vb in alta zi si intelegeam . am vrut doar sa pot vb si cu tine inainte de schimbare pt ca am crezut ca ai unde sa verifici . MuadDib nu trb sa tina minte ce scria intr-un topic sters , ci de ce l-a sters , cine l-a sezizat...asta e tot .

aici , 5 minute ale tale sint egale cu 5 min ale mele ...sau e doar o parere gresita a mea ?...

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ti l-a taiat jos probabil pentru ca s-a plictisit de discutii inutile si fara miza. L-am intrebat direct daca a fost o greseala si a spus ca nici poveste, warnul si suspendarea a fost binemeritata...

Nu mai este problema mea si nu ma intereseaza cazul. Nu din cauza unei greseli i-am ridicat warn-ul. Exista un report dat de userul Gecko, care il reclama pe Brownshark pentru 2 topicuri unde l-a atacat, in data de 30 august. Acest report i l-am aratat si lui. Din motive independente de mine, unul dintre aceste topicuri, care poate fi relevant in situatia de fata, a disparut, probabil a fost sters de un alt moderator si acum nu il mai pot gasi in cosul de gunoi. De altfel, userul Gecko reclama inchiderea si stergerea unor topice intr-un topic de la reclamatii. Deci nu pot demonstra cu ce a gresit.

Mi-am pierdut destul de mult timp pe subiectul asta, am cel putin 15 mesaje de la Brownshark la care i-am raspuns si l-am rugat intr-un final, sa nu mai insiste pentru ca mai mult de atat, nu il pot ajuta.

E incredibil. Nu te lasi pana nu te sanctionez din nou. Uite alte 5 minute risipite. Urmatorul comentariu pe tema asta, mai ales ca esti off-topic aici, e o suspendare.

[...]

aici , 5 minute ale tale sint egale cu 5 min ale mele ...sau e doar o parere gresita a mea ?...

E o parere gresita. 5 minute ale tale sunt pentru cauza ta. 5 minute ale mele sunt tot pentru cauza ta. Care deja am disecat-o si n-ai dreptate. E ultimul avertisment. Am lucruri mai bune de facut.

Ti l-a taiat jos probabil pentru ca s-a plictisit de discutii inutile si fara miza. L-am intrebat direct daca a fost o greseala si a spus ca nici poveste, warnul si suspendarea a fost binemeritata...

Nu mai este problema mea si nu ma intereseaza cazul. Nu din cauza unei greseli i-am ridicat warn-ul. Exista un report dat de userul Gecko, care il reclama pe Brownshark pentru 2 topicuri unde l-a atacat, in data de 30 august. Acest report i l-am aratat si lui. Din motive independente de mine, unul dintre aceste topicuri, care poate fi relevant in situatia de fata, a disparut, probabil a fost sters de un alt moderator si acum nu il mai pot gasi in cosul de gunoi. De altfel, userul Gecko reclama inchiderea si stergerea unor topice intr-un topic de la reclamatii. Deci nu pot demonstra cu ce a gresit.

Mi-am pierdut destul de mult timp pe subiectul asta, am cel putin 15 mesaje de la Brownshark la care i-am raspuns si l-am rugat intr-un final, sa nu mai insiste pentru ca mai mult de atat, nu il pot ajuta.

E incredibil. Nu te lasi pana nu te sanctionez din nou. Uite alte 5 minute risipite. Urmatorul comentariu pe tema asta, mai ales ca esti off-topic aici, e o suspendare.

[...]

E o parere gresita. 5 minute ale tale sunt pentru cauza ta. 5 minute ale mele sunt tot pentru cauza ta. Care deja am disecat-o si n-ai dreptate. E ultimul avertisment. Am lucruri mai bune de facut.

si eu...

• 2 weeks later...

[...]

si eu...

Si cum ramane cu antigelul !?... :blink: eu nu prea am inteles....pot sa pun antigel in apa de parbriz?! :) sau cum ....??!?

eu cred ca mai bine pun alcool si numai ingheata sigur... :)

Acum cĂŁ a aproape a venit iarna, probabil aproape toți știm cĂŁ trebuie sĂŁ folosim soluție de spĂŁlat parbrizul de iarna, care conține și antigel. E mai bine sĂŁ punem cât mai devreme, pentru ca aceasta sĂŁ intre prin toatĂŁ tubulatura instalației. Eu am avut ĂŽn trecut experiențe mai puțin plĂŁcute și in plus, eu deja am dezgropat zilele trecute mașina dintr-un morman de zĂŁpadĂŁ.

Deci, nu uitați...

Cum adica cu antigel?

Eu am bagat antigel in instalatia de spalat parbrizul .. din greseala .. ca nu am fost atent .. si a trebuit sa bag 2 litri de spirt dupa.

NU SE BAGA ANTIGEL IN INSTALATIA DE SPALAT PARBRIZUL!!

Pentru ca e uleios... si noaptea nu mai vezi nimic .. sau vezi totul in 5-6 D :) :blink:

Parerea mea este ca sunteti rai, tendentiosi sau chiar nu aveti simt tehnic, ca sa il numesc asa. Romulus s-a referit la lichidul de racire special conceput pentru sezonul rece; evident ca nu are in el etilen-glicol, dar contine substante care coboara punctul de inghet al acestuia; Romulus le-a numit, hai sa zicem generic, antigel. Ca acest termen este mult uzitat doar pentru lichidul de racire din sistemul de racire auto, nu este vina lui.

Haideti mai bine sa lasam polemica asta deoparte, nu este in sensul topicului si sa ne concentram pe ceea ce ar trebui sa ne intereseze: Ce lichid de spalat parbrizul folosim? Eu am cumparat minuni din acelea de la Cora, Carefour, Metro de cativa roni. Atat dai, nici macar atat nu face. Am fost zilele trecute pana la Cluj si inapoi, aproape 800 km; la ducere, din Sinaia si pana la Brasov ningea viscolit; temp exterioara undeva la 0 C, lichidul facea fata cu brio. La intoarcere, am avut temperaturi de - 13C iar lichidul imi congela instantaneu pe parbriz, cu toate ca era "garantat" pentru -20C . La sistemele de spalare faruri se formasera niste formatiuni de gheata albastra de toata frumusetea. Am sa incerc cu altele mai bune.

CC23298 nu are rost sa-l pupi in cu r.. pentru ca aici nu este clubul de gramatica al limbii romane.. daca in termeni uzual, antigelul este de bagat la motor, so soultia de spalat parbrizul "de iarna" este denumirea ... care spune clar ce este... care este rostul cramponarii lui romulus.. de a zice la "solutie de spalat parbriz de iarna" angigel ? nu mai bine luau o ruleta sa se masoare si terminau in 5 minute ?

Eu totusi as fi curios cum poarta o conversatie romulus... live, nu pe forum ca pe forum e usor sa dai warn si suspenduri cand cineva nu este de acord cu el si se contrazic, de asemenea sunt curios cat de echilibrat este in viata de zi cu zi.. ca pe forum pare un dictator, care cand nu mai are ergumente, invoca timp pierdut si suspend.. si asta acum recent decand nu mai sunt "moderatorii" activi.. ca in trecut isi vedea de treaba lui si de topicuri de condus si altele de interes general, acum scopul lui este sa dea la toti peste mana...

Are perioade.. in care pare calm si rational, si altele in care se contrazice si isi sustine punctul de vedere corect poate doar din pct de vedere gramatical...

Eu am luat lichid de spalat parbrizu de iarna "-20" de la cora.. locuiesc in cluj si nu am avut asemenea patanii , si pe drumul cluj - ramsau (austria zapada 4 m) nu am avut fenomene descrise de tine... solutia avea denumirea.. data mai sus.. si costa 6,5 lei

Edited by Lifestyle

@Lifestyle: la cat circul prin Cluj ai ocazia oricand sa auzi cum imi sustin punctele de vedere. Dar pentru ca sunt dictator si pentru ca nu tolerez un asa limbaj si pentru ca pot da suspenduri, tu ai unul de 3 zile pentru racorire. Acum nu sunt intr-o perioada calma si rationala... :blink:

CC23298 nu are rost sa-l pupi in cu r.. pentru ca aici nu este clubul de gramatica al limbii romane.. daca in termeni uzual, antigelul este de bagat la motor, so soultia de spalat parbrizul "de iarna" este denumirea ... care spune clar ce este... care este rostul cramponarii lui romulus.. de a zice la "solutie de spalat parbriz de iarna" angigel ? nu mai bine luau o ruleta sa se masoare si terminau in 5 minute ?

Eu totusi as fi curios cum poarta o conversatie romulus... live, nu pe forum ca pe forum e usor sa dai warn si suspenduri cand cineva nu este de acord cu el si se contrazic, de asemenea sunt curios cat de echilibrat este in viata de zi cu zi.. ca pe forum pare un dictator, care cand nu mai are ergumente, invoca timp pierdut si suspend.. si asta acum recent decand nu mai sunt "moderatorii" activi.. ca in trecut isi vedea de treaba lui si de topicuri de condus si altele de interes general, acum scopul lui este sa dea la toti peste mana...

Are perioade.. in care pare calm si rational, si altele in care se contrazice si isi sustine punctul de vedere corect poate doar din pct de vedere gramatical...

Eu am luat lichid de spalat parbrizu de iarna "-20" de la cora.. locuiesc in cluj si nu am avut asemenea patanii , si pe drumul cluj - ramsau (austria zapada 4 m) nu am avut fenomene descrise de tine... solutia avea denumirea.. data mai sus.. si costa 6,5 lei

Lifestyle, nu am pupat in viata mea pe cineva unde sugerezi tu (ma mira ca un clujean foloseste un asemenea limbaj, sincer!) si nici nu ma intereseaza ca Romulus este adminul acestui forum; personal l-am cunoscut o singura data si am dat mana cu el, la Ziua Portilor Deschise, in primavara, la AB Baneaza. Mi-a fost prezentat de Vlad. Mi s-a parut un om OK si atat. Cand o sa mi se para altfel, am sa o scriu cat se poate de direct pe forum. Nu ma intereseaza disputele fara scop, am destule probleme de rezolvat in viata reala ca sa imi pierd timpul cu polemici virtuale; am facut-o candva pe alt forum si am realizat ca nu isi au rostul. Ma simt bine pe acest forum, la fel ca pe multe altele, din tara sau strainatate, nu este nevoie sa pup undeva pe admini sau pe moderatori ca sa imi spun punctul de vedere.

La Ramsau, in Austria, in urmatoarele zece zile va fi mai cald decat la Ploiesti, unde ma aflu in prezent, chiar daca acolo este zapada de 4 metri, iar la Ploiesti ploua... Eu am scris ce am patit cu minunatiile de solutii de parbriz la temperaturi de -13 grade, asa cum am intalnit acum cateva seri la Rupea si in Pasul Predeal, noaptea. Pe viitor, am sa folosesc alte solutii, probabil pe cea garantata la -30C, chiar daca pretul este de 4 - 5 ori mai mare.

Dupa ce revii din suspend citeste cu atentie topicul generat de d-rive referitor la conduita pe forum.

Revenind la topic si adresandu-ma celorlalti colegi, in special celor care fac drumuri lungi si mai ales de noapte pe vremea asta: Voi ce solutii folositi si cum se comporta pe parbriz si pe faruri? Multumesc!

niste alcool bun si ceva "pur " si gata treaba . solutiile alea de parbriz sint un produs gen "gaura de la covrig"...care prin volumul vinzarilor arata gradul de inteligenta a marii mase a conationalilor nostrii... :blink: asta ca sa nu mai amintim ca sint un alt generator de "pet-uri" aruncate dupa bunul plac de aceiasi conationali...sper ca acest post sa nu se mai interpreteze eronat ; nu am nimic cu cei care folosesc aceste produse , colegi aici sau nu . asta ca sa nu mai fie loc de intrepretari aleatorii... Edited by brownshark

niste alcool bun si ceva "pur " si gata treaba . solutiile alea de parbriz sint un produs gen "gaura de la covrig"...care prin volumul vinzarilor arata gradul de inteligenta a marii mase a conationalilor nostrii... :blink: asta ca sa nu mai amintim ca sint un alt generator de "pet-uri" aruncate dupa bunul plac de aceiasi conationali...sper ca acest post sa nu se mai interpreteze eronat ; nu am nimic cu cei care folosesc aceste produse , colegi aici sau nu . asta ca sa nu mai fie loc de intrepretari aleatorii...

Ai ajuns sa suflii si in posturi, nu numai in iaurt :))

M-am gandit si eu la alcool, dar ma intrebam daca nu cumva matuieste lacul.

Offtopic: Vara folosesc si eu solutii tip "Pur" si se comporta super bine.

niste alcool bun si ceva "pur " si gata treaba . solutiile alea de parbriz sint un produs gen "gaura de la covrig"...care prin volumul vinzarilor arata gradul de inteligenta a marii mase a conationalilor nostrii... :blink: asta ca sa nu mai amintim ca sint un alt generator de "pet-uri" aruncate dupa bunul plac de aceiasi conationali...sper ca acest post sa nu se mai interpreteze eronat ; nu am nimic cu cei care folosesc aceste produse , colegi aici sau nu . asta ca sa nu mai fie loc de intrepretari aleatorii...

Eu am inteles ca stergatoarele le ataca..?!

Eu am inteles ca stergatoarele le ataca..?!

vrei sa fi amabil sa reformulezi ...nu prea vad pe cine sa atace stergatoarele...

nu ma refeream la mine , de ce sa ne certam ?, vorbeam de cine a initiat discutia... :blink:

apa lu verssatu :)).. ce fain suna.. sper sa nu iau iara warn si suspend pentru limbaj indecent.. si atac la persoana..

zicea de punga albastra de 5 l.. si eu ma refeream la bidon de 1 L asemanator bidonului de ulei :)

nu cred ca de apsoara mea era vorba... :) n-am fost eu initiatorul discutiei... :) aici, radio erevan! :)

solutia aia :blink: 1 L pe care nu scrie "concentrat" si conationalii baga 1 L dupa care pun apa pana sus ? :Dsi se mira ca le ingheata ?!

nu e de un litru. cred ca are vre-o 5 si e deja diluata. ceva la 35 ron...

eu ziceam de reply-u asta :) ca nu am treaba cu apa ta de 5 L... ci vorbesc despre altceva :), cand vine vorba despre apa altcuiva am doar cuvinte de lauda si de intarire a afirmatiilor sale. In fine nu se stie a cui e apa... :)

Edited by Lifestyle

Parerea mea ....

Deci eu nu am avut nici o intentie de a fi rau sau alte chestii .. dar cei care au masina ... numesc intotdeauna antigel solutia care se baga in motor (radiator) lichidul de racire!!

Poate e vreun incepator pe aici care stie acelasi termen si care va baga antigel (lichid de racire) in rez de spalare geamuri!

Repet ... eu am facut asta .. dar pentru ca eram prea obosit si nici nu eram prea atent la ceea ce fac .. ::blink:

• 1 month later...