Jump to content

Viteza maxima atinsa

alex230ro

Recommended Posts

Am vazut ca se poarta intrebarea asta prin alte forumuri,deci care este viteza maxima atinsa?Eu personal am mers cu 160km/h-indicatia bordului pe drumul dinspre Constanta spre Neptun anul asta pe 1mai cu 4 pers in masina(3+sofer).Acceleratie 0-100 km/h 10-11 sec cu 3 pers in masina(2+sofer) si plecare slaba de pe loc.Am zis 10-11 sec pt ca nu s-a folosit tehnologie avansata :blink: .

• Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Depinde unde in Ro cred ca vreo 210km/h,iar in Germania pe autostrada 320km/h,stiu se mira multi caci BMW-urile inchid la 250km/h,dar eu am nevoie si de asa viteze la teste era un 645i putin modificat(electronica).

Iar pe pista am atins 350km/h cu BMW F1 model 2003.

Eu doar 250 km/h, pe indicatorul de pe bord, pe autostrada in Germania. In Romania sau in afara de autostrazile germane, nu cred ca am trecut de 170 km/h si asta foarte rar, oricum din ce in ce mai rar. Stiu ca poate parea ciudat, dar cam respect viteza in limita a +20 km/h, iar in orase ma limitez la doar +10 km/h.

Cred ca o data cu un V10 diesel (nu BMW) am ajuns la 220 km/h, dar din greseala... :) :blink:

De doua ori 195 km/h pe bord: o data cu un 316i ursuletz pe A555 intre Bonn si Koeln (era liber, dar bietul ursuletz nu putea mai mult, mititelu' de el) si o data cu Toyota Camry V6 pe A5 9era din pacate cam aglomerat). In Romania 170 km/h pe soseaua Marginea-Radauti cu un Fiat Tipo (nu cred ca as mai repeta insa aventura aceasta)

180 fiat punto 200 BMW 524 180 BMW 525 (anii 89-90)

si nu sunt de acord cu cei care zic ca in Ro nu ai unde merge cu viteza...170-180 ai un de prinde oricand cu Punto dara mite cu BMW care in doi timpi si trei miscari fuge de rupe pamantul

corect :)

eu am mers dupa cum urmeaza, cronologic:

150 km/h pe bord cu dacia liberta (bucuresti-urziceni-buzau) - experienta traumatizanta, parca se rupea masina in paisprezece

220 km/h pe bord (banuiesc ca erau cam 200 in realitate) cu un passat 1.9 tdi (i rosu) in germania (prima oara pe autobahn, si eram foarte stresat... mergeam cu 120-130 si dupa 1 minut auzeam proprietarul tzipind "baaaa iar ai trecut de 200 !!!"... nici nu-mi dadeam seama cum urca)

180 km/h cu golf iv 1.4i (yuck) tot pe autobahn, viteza atinsa la vale si in multe minute (banuiesc ca masina era minarita, fiind de la rent-a-car)

180 km/h cu e21 323 carburator pe bucuresti - cernavoda - constanta (ocazie cu care s-a dus motorul, fiind "reparat" cu foita de indigo de vreun meseriash :blink: )

180 km/h pe bord (probabil vreo 165) cu dacia super nova pe dn1 (foarte interesant, zici ca se dezmembreaza totul in jur)

190 si un pic km/h cu e30 320i pe A2 si pe bucuresti-urziceni-buzau in vara asta. cred ca era loc de mai mult (mai aveam vreo 4-500 rpm disponibile) dar masina incepuse sa "pluteasca" putin de la 185 (deh, mai am citeva lucruri de schimbat la suspensie). la asta e viteza reala, caci am roti un pic mai mari decit stock, iar vitezometrul e putin decalat incit a ajuns la precizie aproape totala. in plus l-am testat la diverse viteze (pina pe la 170) cu ceasul si bornele de kilometraj si era perfect... deci la 190 eroarea ar putea fi minima.

si nu, nu e normal sa circuli cu asa viteze, in special in romania.

90km/h cu Fiat 600D din 1965 :) :) :) (Vmax. constructiva)

150km/h:

-cu Lada 1500 pe A1 cap-coada (singurul moment nasol a fost cind am prins o pleasca de balegar cu puntea spate, a glisat putin :blink: )

-cu Dacia 1310 pe Bucuresti - Urziceni (distrus patina de intindere lant distributie :) )

- cu Matiz unde e loc si am chef

Sa va spun si eu:

1. Dacia 1310 - 1995 - 150km/h(pe bord) Bucuresti-Pitesti;

2. Matiz - Bucuresti-Pitesti - 145km/h(pe bord) - si numai vreau sa repet experienta vreodata, dar cine stie :) ;

3. Daewoo Cielo - 170km pe Bucuresti-Ploiesti;

4. Alfa Romeo 164 td - 190km/h pe Bucuresti-Pitesti;

5. Bmw e30 327i - 170km - pe A2, asta vara..

Si c-am atat..... :blink:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.