Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

Viteza maxima atinsa

alex230ro

Recommended Posts

• Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

tyty77 said:
sincer as vrut sa vad cat merge maxim,dar avea un tremurat rau in volan din cauza unei jante lovite,ca in bord are "saracutza" 320

43078[/snapback]

si audi a3 1.9tdi de 90 de cai are 260 pe bord.. :blink:

Maserati-ul ala din cate stiu eu are viteza maxima pana in 280.. si grandsport are pana in 300 si e mai puternic cu 10 cai si coupe pe deasupra :)

Chevroletul ala se vrea ceva in genul Dodge SRT V10 (ala cu motor de viper), doar ca e urat cu spume.. Parerea mea :)

florin83 said:
si audi a3 1.9tdi de 90 de cai are 260 pe bord.. :blink:

Maserati-ul ala din cate stiu eu are viteza maxima pana in 280.. si grandsport are pana in 300 si e mai puternic cu 10 cai si coupe pe deasupra :)

Chevroletul ala se vrea ceva in genul Dodge SRT V10 (ala cu motor de viper), doar ca e urat cu spume..  Parerea mea :)

43130[/snapback]

proprietarul masinii a mers cu 300 cu ea,acum nu stiu ce sa zic daca indica viteza reala

parerea mea ca da

tyty77 said:
sincer mie imi place foarte mult bmw-ul  si chiar am avut cateva,dar dupa ce am mers cu spyder-ul nu prea mai imi venea sa ma urc in bmw

poate si din cauza ca nu am condus bmw mai puternic de 200 cp

sa va arat si o poza cu bmw-ul

43079[/snapback]

te-am vazut pe strada cu el de cateva ori...

bravo 316i, ai avut sange, incredere in masina si nu ti-a fost frica de idiotii care-ti pot aparea in fata !!!

eu am mers max cu 175 pe bord o singura data cu ursuletul

eroare parca este sub 10 km/h masurata la radarul de langa arcul de triumf

intrebare care sunt dimensiunile standard la cauciucuri pt ursuleti??? eu am 195/60 R14

Edited by cristic

am mers si eu cu matiz la 170 si tico la 160 - si a doua oara nu mai merg sigur ... mai ales daca bate vantul, deci nu te-as sfatui sa mai mergi :blink:

de prins prinde, si suzuki swift 1.3 - 16v - a mers cu 210 .. dar e garda joasa si are o aerodinamica mai buna ca la tico sau matiz.

no offence pls.

:)

trueblood said:
am mers si eu cu matiz la 170 si tico la 160 - si a doua oara nu mai merg sigur ... mai ales daca bate vantul, deci nu te-as sfatui sa mai mergi :)

de prins prinde, si suzuki swift 1.3 - 16v - a mers cu 210 .. dar e garda joasa si are o aerodinamica mai buna ca la tico sau matiz.

no offence pls.

43744[/snapback]

Credeam ca nu ma crezi? Nu sunt genul care spune aiureli! :)

Adevarul e ca e foarte instabila si la 40 km/h deci nu mai vb de 160 km/h!

Cel mai tare cred ca am fost in carca lui mike, pe motocicleta lui!!! Ce senzatii... :blink:

cristic said:
bravo 316i, ai avut sange, incredere in masina si nu ti-a fost frica de idiotii care-ti pot aparea in fata !!!

eu am mers max cu 175 pe bord o singura data cu ursuletul

eroare parca este sub 10 km/h masurata la radarul de langa arcul de triumf

intrebare care sunt dimensiunile standard la cauciucuri pt ursuleti??? eu am 195/60 R14

43738[/snapback]

In principiu eroarea este procentuala, deci creste cu viteza. Nu stiu daca bordurile sunt calibrate diferit, al meu are eroare aproape zero cu cauciucuri 195/65 R15. Asta inseamna ca daca imi pun 195/60 R14 am eroare 7,6% => 162km/h la 175 indicati.

dimensiunile standard la urs se gasesc pe partea de jos a usii de la sofer, adica la mine cel putin sunt 195/60/14

la mine cel putin s-au dat toate peste cap, consumul, km aratati - una arata pe omega, alta pe urs - aceeasi distanta. :blink:

Edited by trueblood

• 3 weeks later...

luasem 200 da pana sa fac poza a trebuit sa incetinesc ca era o curba.. :)

oricum nu era viteza maxima, mai putea, dar nu m-am riscat ca am cauciucuri de iarna care au viteza maxima 200km/h :blink:

La felul cum a ajuns la 200 estimez un 220 (pe bord)

post-93-1128492307_thumb.jpg

Guest butcky

Zilele trecute am dat in Tico 120 km/h cu a 3-a!!! :blink: :) :)

Si NU, nu mai aveam pedala, dar in schimb aveam un miros de ars in masina (cred ca era ambreajul)! :)

Edited by butcky

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.