Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Viteza maxima atinsa

alex230ro

Recommended Posts

• Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Si eu dupa ce multa vreme nu am mai iesit din oras cu 535ul,am simtit nevoia sa ii dau talpa.Din pacate nu a fost nimeni de la TgMures la Cluj sa ma provoace,in afara de un A4 nou,dar la 180 s-a cam taiat respectivu.Era 2.0TDi,probabil ca ii lesinase motoru la viteza aia.Recunosc ca am fost foarte nesimtit si nu l-am lasat sa depaseasca,desi era deja in paralel cu mine,chiar m-a uimit un pic ca a mers paralel cu mine de la 100 pana la 180,m-a facut sa ii dau a 3a,ca altfel ma facea.Dupa ce m-am dus pana la 220,am revenit la 100 si  l-am lasat sa ma depaseasca.

23626[/snapback]

Sa stii ca eu am mers cu 220 in A4 2.0TDI nou si nu i-a lesinat motoru', aveam 4000 rpm si mai aveam pana la zona rosie. Asta era viteza la bord, nu stiu ce eroare are vitezometrul probabil viteza reala e undeva pe la 200. Stiu ca nu se compara cu un 535i, in primul rand pentru ca nu e BMW. Dar chiar daca sunt fan BMW recunosc ca si Audi face masini bune (din intamplare eu chiar le vand).

Sa stii ca eu am mers cu 220 in A4 2.0TDI nou si nu i-a lesinat motoru', aveam 4000 rpm si mai aveam pana la zona rosie. Asta era viteza la bord, nu stiu ce eroare are vitezometrul probabil viteza reala e undeva pe la 200. Stiu ca nu se compara cu un 535i, in primul rand pentru ca nu e BMW. Dar chiar daca sunt fan BMW recunosc ca si Audi face masini bune (din intamplare eu chiar le vand).

24255[/snapback]

Nu te contrazic,respectivul probabil a simitit ca nu are cum sa faca un nebun ca mine si s-a potolit.Soseaua avea doar 2 benzi,deci,risca sa vina cineva din fata.

Offtopic: Macar lamureste-ne daca firma respectiva iti apartine sau esti angajat la ei. Parca pusesei odata problema sa te faci dealer BMW :blink:

Am renuntat la idee pentru moment, din cauza ca investitia era prea mare. Deocamdata lucrez la un dealer VW-Audi si vand masini in Satu-Mare. Acumulez experienta si peste cativa ani, daca nu va fi inca voi face un dealer BMW in Satu Mare.

Si acum on topic 260 km/h pe bord cu A6 3.0 tdi

Edited by CiprianDascalu

• 2 weeks later...

pt putin timp.. imi pun si eu motor de m3 pe e36 .. si probabil compresor :)

240km/h mercedes clk 230k bucuresti-CT

230 km/h lancia delta integrale din fata de la academia de politie pana unde incepe padurea ,am franat pt ca era foarte denivelat drumu pentru viteza aia. :blink:

180 in pasaj la obor tot cu lancia.. (tocmai faceam un m3 :) )

cred ca un m3 cu compresor dus in 400/450 cai trebuie sa ia peste 280... si parca autostrada bucuresti constanta chiar asta asteapta :)

eu mai aveam 300rpm pana la maxim si am atins pe bord (nu stiu cat era peste 260 care era maximum) deci nu cred ca ai cum sa ajungi la 280Km/h decat daca schimbi cutia de viteza (cel puzin pinionu de la a 5a) sau diferentzialul cam pe la 2.77:1

175 cu 318i - '86 :) - cu jante pe spate de 16, deci nu e viteza reala, e mai mica cea aratata ...

Daca imi schimb motoru si cutia - pot sa ajung si eu la 300  ??? :) :blink:

25834[/snapback]

Nu ajungi, la 260km/h deja incepea sa nu mai fie stabila, e diferentza imensa de la 260km/h la 280km/h la un E36 fara sa fie lowered fatza incepe sa se ridice putzin.

300km/h are nevoie de cam 7.800 rpm, 2.77 dif, 190kw si un front difuser cu o suspensie cam 2.5inch mai joasa all around si niste cauciucuri Y rated.

Saptamana asta mia venit bara din fatza de la un M3 cu tot cu front difuser care dupa cum zic ei la 260km/h imi apasa fatza in jos cu vro 95kg mai mult decat bara de M3 fara difuser.

• 1 month later...

PS

cu prima iubire un 730i e32 [pe care nu il mai am :blink: ] am mers cu 180 - 190 de la Romana la Universitate [ pe la 4 dimineata] am trecut pe langa 2 masini de politie imediat una din ele a aprins luminile si a venit dupa mine am oprit la Unirii si surpriza ......ei vroiau sa vada daca mai e valabila autorizatia de circulatie provizorie [ca aveam nr. rosii] si atat nimic de viteza

De ce nu mi-au zis nimic de viteza..............

Daca are cineva vro explicatie sa-mi zica si mie

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.