Jump to content

Viteza maxima atinsa

alex230ro

Recommended Posts

• Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

gresit... trebuia sa adaugi "si mai putea"  :blink:

42721[/snapback]

ce sa mai poate....ca dadeau si pasagerii la pedale :))) oricum real cred ca nu depasea 170 spre 180 nici in cele mai frumoase povesti ... de dragoste:) ... cu fat fruuuuus !

Bun, ca sa se calmeze lumea facem testul practic: doritorii pun impreuna cu mine bani de benzina si mergem pe autostrada soarelui si o sa vada cu ochii lor(vorbesc cat se poate de serios). E bine? Chiar incep sa regret ca n-am avut aparatul la indemana, ca stiam ca o sa se ajunga la asta.

Oricum, eu am raspuns la topic, ceea ce faceti voi, care nu ati mers vreo data cu masina mea, cel putin, nu vorbesc de alt 316i, si aveti tot felul de comentarii de prost gust, mi se pare hilar.

Iar in legatura cu eroarea ceasurilor (am precizat expres in primul post ca era valoarea de pe ceas, nu altceva) am facut proba cu radarul de la arcul de triumf si la 60km/h pe bord aveam 54km/h indicati de radar.

Ce eroare am la 200km/h, va las pe voi sa o deduceti ca vad ca va place sa va aflati in treaba. :)

Florin> tu mai stii ce-am zis eu legat de persoanele care sufera grav, nu? Te numeri printre ele? :blink:

Oricum, zicala aia cu strugurii la care nu ajungi sunt acri vad ca e aplicata de foarte multa lume in ultima vreme.

Edited by 316i

parerea mea este ca cei care se lauda ca au mers cu sute, mii de km/h sa scrie si urmatoarele date:

- virsta

- timpul de cind au carnet

- citi km au condus in acest timp

si asta pentru ca intimplator stiu aceste date despre 316i, si nu sfatuiesc pe nimeni cu atit de putina experienta sa mearga cu 200km/h (fie el si pe ceas). mi-a zis o data un nene: abia dupa prima suta de mii de km incepi sa te numesti sofer. mare dreptate avea.

Multumesc pentru raspuns, deci aveai 180 km/h.

Nu ma aflam in treaba, eram curios cum se face ca un motor cu aceeasi putere ca al meu duce mai mult, poate chiar mai mult decat ex -ul (525). Cand am postat eu, am pus si eroarea bordului, masurata pe autostrada de cateva ori.

On-topic: cu ursuletul nu-mi aduc aminte sa fi depasit 160km/h ca mai am de schimbat ceva la el, tremura. Eroare pe bord ~0.

Edited by TiL

mi-a dat ignore pe messenger :) :)(oricum de asta nu mia pot eu.)

oare cine sufera ? :blink:

nu vorbesc de alt 316i, si aveti tot felul de comentarii de prost gust, mi se pare hilar

uitasem, al tau are arcuri sport.. :)

hilar mi se pare (si nu numai mie) ce ai scris tu.. ca la 200 mai avea pedala..

aaa.. raspunde-mi si mie la intrebare.. cate masini ai mai condus la viteze d-astea?

Edited by florin83

parerea mea este ca cei care se lauda ca au mers cu sute, mii de km/h sa scrie si urmatoarele date:

- virsta

- timpul de cind au carnet

- citi km au condus in acest timp

si asta pentru ca intimplator stiu aceste date despre 316i, si nu sfatuiesc pe nimeni cu atit de putina experienta sa mearga cu 200km/h (fie el si pe ceas). mi-a zis o data un nene: abia dupa prima suta de mii de km incepi sa te numesti sofer. mare dreptate avea.

42948[/snapback]

:blink: bine zis...

PS: eu stiam ca pana in 10.000 si peste 100.000 esti sofer.

eu am cam 80.000.. deci.. :)

Tind sa cred ca unii dintre voi nu au inteles exact ce doream sa spun prin "mai avea": mai avea 100-200rpm (maxim) pana in 6000rpm.Poate nu oi fi vazut eu bine turatiile, ca la viteza aia sincer chiar numai cu ochii pe ceasuri nu eram. Ca nu va atinge niciodata limitarea in treapta a V-a sunt perfect constient si nici nu am scris undeva altceva. Edited by 316i

:blink: bine zis...

PS: eu stiam ca pana in 10.000 si peste 100.000 esti sofer.

eu am cam 80.000.. deci.. :)

42959[/snapback]

putini km ai :))))) eu am facut vreo 16mii de cand am numai bmw .... de vreo ... de prin iunie la inceput ... si am umplut un carton d'ala de la rompetrol si inca vreo cateva milioane de pe la omv !

cati ani ai? :)

si eu tot cam asa am cu bmw-ul, dar in 2 ani si ceva.. :blink:

42964[/snapback]

25 de ani si cateva luni de pe 14 iunie ..... si am condus vreo 150mii km dacia cu 3 reparatii complete la motor ( peste jumate cu gpl ), 2 cielo vreo 30mii cumulati, pejo 307 vreo 15-20mii.... sincer nu exagerez...

dacia am avut cam 2 ani si 7-8 luni !, pejo de vreo 2 ani al prietenei mele, dar doar cand plecam la munte, mare, in afara tarii, sau drumuri lungi..

cielo inainte si imediat dupa ce am luat permisu, si al doilea cielo cam pe la 21 de ani ....

Edited by oSerX

Tind sa cred ca unii dintre voi nu au inteles exact ce doream sa spun prin "mai avea": mai avea 100-200rpm (maxim) pana in 6000rpm.Poate nu oi fi vazut eu bine turatiile, ca la viteza aia sincer chiar numai cu ochii pe ceasuri nu eram. Ca nu va atinge niciodata limitarea in treapta a V-a sunt perfect constient si nici nu am scris undeva altceva.

42961[/snapback]

"mai avea pedala" se spune cand simti tu masina ca mai poate.. nu te uiti cate ture mai are pana la rosu..

unele iau viteza maxima cu a 4-a.. aia ce-or sa zica? "am luat 200 si mai aveam o treapta de schimbat" ?

Care e marea fapta de vitejie in a merge cu peste 200 km/h? Cine a mers odata, ar trebui sa inteleaga, ca ar cam trebui sa se asigure ca poate sa renunte la tot inainte sa o mai faca inca odata. Cel putin pe drumurile din Romania.

42971[/snapback]

ce dzeu la 200la ora ti se fac ochii cat cepele si pe autostrada d'apoi pe drumuri judetene, nationale... de obicei cand ma super super grabesc nu trec de 160 decat la nevoie :)..... dar deja e prea exagerat.... mult prea exagerat... si o pisica ar putea fi fatala ! eu sunt o persoana care tind sa bat si recorduri la consum :)) nu la viteza.... adika v'am mai zis am reusit bucuresti-fetesti pe drumul vechi 3,7l/% cu max 110la ora (rar)

Si cand merg cu 140-150 pe autostrada asta super dreapta spre drajna stau atent ....ca nu poti stii ce si cum de unde sare...

am vazut o gramada de accidente ( numai vara asta cre ca spre 10 ) si nu vreau sa fiu si eu o statistica :blink:

Edited by oSerX

atunci ma scuzi ca nu mi-am fortat masina sau masinile pe care am pus mana, de atatea ori incat sa stiu pe propria piele lucrul asta. Si vreau si eu sa stiu cati dintre voi cand ajung cel putin pe ceas la astfel de cifre stau sa le studieze pana la ultimile zeci de rpm?Eu am atins odata pragul ala si-mi ajunge.

Ca defapt aveam 180km/h reali, e partea a doua, puteati sa va dati seama de lucrul asta de la inceput fara atata tam-tam. Dar asa e frumos sa se procedeze. :blink:

Care e marea fapta de vitejie in a merge cu peste 200 km/h? Cine a mers odata, ar trebui sa inteleaga, ca ar cam trebui sa se asigure ca poate sa renunte la tot inainte sa o mai faca inca odata. Cel putin pe drumurile din Romania.

42971[/snapback]

nici una.. dar sa zici la 316 ca mai avea pedala la 200... :blink:

eu am mers cu a mea cu aproape 210, cu motorul praf. acum l-am facut, am facut si ambreiajul, dar nu am cauciucuri calumea.. oricum sincer, nici nu mai intereseaza cat ia viteza maxima..

daca ma credeti, in ultimele 2 luni viteza maxima a fost 160. si asta intr-o depasire. in rest 100-110.

gata, nu va mai certati. a fost o neintelegere, sau o explicatie incompleta pe care cu totii am inteles-o: 200km/h pe ceas, 180km/h reali. din cite retin, viteza maxima in talon e un pic mai sus de 180, deci daca ai loc drept si liber pe o lungime suficienta, poti atinge viteza respectiva.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.