Jump to content

Viteza maxima atinsa

alex230ro

Recommended Posts

faci o ora dus intors acum? ca n-am chef sa raman prin buzau..

ps: incearca sa scrii cu rosu, poate are mai mult efect :blink:

133436[/snapback]

Amice ti-am mai spus : citeste replicile dinainte si apoi baga-te in discutie ! Eu vorbesc despre 2 lucruri: 1. ca masina prinde 250 km/h si 2. ca am reusit sa fac Buc.-Bz in 31 de minute pancarda de intrare in pancarda de intrare.

Daca ma credeti sa nu ...ma doare in cot. Eu stiu sa conduc destul de bine si am reusit traseul dimineatza la 6.30 duminica cand nu era camera la Coshereni

Edited by OviDIU M

• Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pentru ca nu cred ca acest topic poate face cuiva vreun bine si pentru ca nu cred ca vitezele care le vedem noi pe bord au vreo relevanta - avand in vedere itiotenile speculate pe aici si pentru ca nu cred ca suntem o sleahta de liceeni care ne laudam cu faptele noastre de vitejie, voi inchide acest topic si orice altul pe o tema similara.

Daca cineva are argumente impotriva acestei decizii, voi fi fericit sa le ascult direct prin PM si sa deschid topicul daca argumentatia o justifica.

Imi pare rau.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.