Jump to content

Viteza maxima atinsa

alex230ro

Recommended Posts

• Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cu benzina de 100 de la OMV am sarit un pic de 200 km/h (indicatiile vitezometrului) pe autostrada Bucuresti - aproape Constanta.

6098[/snapback]

ca sa sari cu un espero 200 trebuie sa ai multa incredere(evident si bine intretinuta) din ce an e si cati cai are(scurta istorie)?

Edited by lordseba

In toamna mergeam si eu linistit pe Buzau Urziceni cu vreo 150 la ora pe banda a II a si vine unul cu o Solenta rosie,noua, de Ialomita si-mi facea cu farurile de parca aveam 90 la ora. :blink: L-am lasat sa treaca si am vrut sa vad si eu cat poate sa scoata din motorul ala de 1400cc...si mergea frate cu 180 km/h :) ...nu-mi venea sa cred. Ma gandeam ca la Bucuresti ii face setul motor. Ala nu avea motor de 1400cc. Si normal ca i-am dat si eu in goarna ca sa invete ce inseamna respect...si m-am dus pe la 225 km/h...mai mult mi-a fost frica sa-i dau. :)

Cu Olcitul :) ...mai mult de155-160 singur in masina nu s-a dus...dar nu ma intrebati de senzatii...zici ca decolezi! :)

In toamna mergeam si eu linistit pe Buzau Urziceni cu vreo 150 la ora pe banda a II a si vine unul cu o Solenta rosie,noua, de Ialomita si-mi facea cu farurile de parca aveam 90 la ora. :blink:  L-am lasat sa treaca si am vrut sa vad si eu cat poate sa scoata din motorul ala de 1400cc...si mergea frate cu 180 km/h :) ...nu-mi venea sa cred.

7547[/snapback]

Sa stii ca merge motorul ala.Am mers si eu cu masina lu' unchimiu(super nova) pe Bucuresti-Pitesti 170km/h.Vreau sa zic ca se comporta f bine masina...nu tremura...doar motorul se auzea un pic cam tare

mda, prima oara la 190 s-a dus pompa de apa, dupa ce am schimbat-o in servici pe la Navodari, "mecanicul" de acolo mi-a bagat antigel si nu a deschis caldura cand a facut aerisire :blink: :) :) si dupa cativa km s-a ridicat apa, cand ma uit, vasul de expansiune gol :) am completat cu 2 litrii de apa si s-a rezolvat :) varful a fost undeva pe la 215, avea peste 5500 rot/min, deja era prea mult

se tine bine bestia...se cam ridicase temp la apa :blink:

7617[/snapback]

Si apa dar parca si becul de la frane e aprins,sau mi se pare mie.Oricum tupeu maxim sa ii dai 180 si sa fie ceva indoielnic si cu franele.

Pe autostrada, in curba larga inainte de Fundulea: 195 pe bord (cred ca am eroare cam 4%). Asta la turatia maxima, 5400-5500rpm, intr-a patra. Treapta 5 nu mai are forta sa urce la viteza asta, deh aerodinamica lipsa. Urmare: probleme la servodirectie, pompa a fost supraturata.

Pana la 180 urca lejer intr-a patra, dar daca incerc sa urc cu a cincea, de la 140, sa zicem, mai mult de 180 nu merge.

Sa va spun si eu:

1. Dacia 1310 - 1995 - 150km/h(pe bord) Bucuresti-Pitesti;

2. Matiz - Bucuresti-Pitesti - 145km/h(pe bord) - si numai vreau sa repet experienta vreodata, dar cine stie :) ;

3. Daewoo Cielo - 170km pe Bucuresti-Ploiesti;

4. Alfa Romeo 164 td - 190km/h pe Bucuresti-Pitesti;

5. Bmw e30 327i - 170km - pe A2, asta vara..

Si c-am atat..... :blink:

3237[/snapback]

revin cu inca o cucerire 180km/h pe grivita intre 2 semafoare cu un 540i e39 model pentru america.....am ramas fara cuvinte cum a putut sa accelereze masina aia si apoi sa si opreasca in siguranta....cele 2 semafoare au fost: cel de la piata Mures si al doilea cel de la uzinele grivita....inca odata spun....am ramas masca.... :)

Edited by Ionut

revin cu inca o cucerire 180km/h pe grivita intre 2 semafoare cu un 540i e39 [...] cele 2 semafoare au fost:  cel de la piata Mures si al doilea cel de la uzinele grivita

Ionut, data viitoare te rog sa iti alegi alta pista de curse pentru testele de viteza. Principalul motiv este ca produci disconfort acustic celor care locuiesc in zona (de exemplu, eu) :blink: Al doilea motiv este faptul ca frecvent sunt radare pe Grivita.

Ionut, data viitoare te rog sa iti alegi alta pista de curse pentru testele de viteza. Principalul motiv este ca produci disconfort acustic celor care locuiesc in zona (de exemplu, eu)  :blink: Al doilea motiv este faptul ca frecvent sunt radare pe Grivita.

8453[/snapback]

Ca sa nu mai vorbim ca orice fel de pieton ar fi fost un fel de tinta statica (sitting duck). Eu de obicei, incerc asa viteze doar in conditii de autostrada. Acolo si amenda pentru radar e mai mica pentru 180 km/h, desi tot este 50 km/h peste viteza legala. Dar macar nu sunt pietoni si locuinte.

Ca sa nu mai vorbim ca orice fel de pieton ar fi fost un fel de tinta statica (sitting duck). Eu de obicei, incerc asa viteze doar in conditii de autostrada. Acolo si amenda pentru radar e mai mica pentru 180 km/h, desi tot este 50 km/h peste viteza legala. Dar macar nu sunt pietoni si locuinte.

8454[/snapback]

Sitting duck? :blink: Suna mai bine "popice". :)

8454[/snapback]

e lasa-ti ma, ca stiu ca nu e pista de incercari...1. era vreo 12 noaptea si era pustiu, 2. nu ma bag la asemenea tampenii decat cand sunt sigur ca nu e niciun pericol si oricum a fost pe distanta scurta....si apropo de locuinte si de oamenii care dorm la ora aia: nu cred ca am facut un zgomot infernal pt ca motorul abia se aude la 5000rpm...asa ca nu i-am deranjat aproape deloc...oricum nu sunt adeptul acestor incercari in oras dar dc mi-a picat pe mana masina ce era sa fac sa o duc pana pe Bucuresti -Pitesti..? :) ....promit ca alta data sa nu mai repet aceasta chestie, mai ales dupa ce i s-a intamplat lui Pao... :blink:

Edited by Ionut

Ionut, data viitoare te rog sa iti alegi alta pista de curse pentru testele de viteza. Principalul motiv este ca produci disconfort acustic celor care locuiesc in zona (de exemplu, eu)  :blink: Al doilea motiv este faptul ca frecvent sunt radare pe Grivita.

8453[/snapback]

si apropo, ce mica e lumea....eu stau la piata la Chibrit si iti cunosc Bmw-ul din vedere, cred ca il stii si tu pe al meu, dar nu am avut ocazia sa ne intalnim....poate ne vedem intr-o seara sa ne vedem ca intre vecini :)

Off-Topic: Serios?! Poate vii joia viitoare (27 ian., ora 19) la intalnirea lunara si facem cunostinta acolo.  :)

8491[/snapback]

off-topic: pe bune...dar nu stiu dc pot ajunge joia, pentru ca eu mai am si scoala....dc nu, ne vedem in cartier... :blink:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.