Jump to content

Xenon

narcis

Recommended Posts

salutare la toata lumea.acum cateva zile mi-am pus xenon pe al meu e34,si acum pot merge si eu noaptea fara sa ma mai chinui cu lumanarile alea de faruri.daca este cineva interesat pretul a fost 600 ron cu montaj inclus,am 2 ani garantie la drosere si 2 ani la becuri.becurile sant 8000k.daca sant doritori pot posta un nr de tel al baietilor de la service-ul de unde le-am achizitionat.

Si eu sunt la fel de fericit....doar ca ale mele au fost putin mai ieftine...cu montajul meu...de aici poate si diferenta de pret...

Bravos pentru upgrade....cred ca acest lucru este printre singurele defectiuni din proiectare ale E34-ului...dar acum, ca au aparut si xenoanele la preturi accesibile.....s-a remediat...mai ales ca acum ziua e si mai scurta... :blink:

Si eu sunt la fel de fericit....doar ca ale mele au fost putin mai ieftine...cu montajul meu...de aici poate si diferenta de pret...

Bravos pentru upgrade....cred ca acest lucru este printre singurele defectiuni din proiectare ale E34-ului...dar acum, ca au aparut si xenoanele la preturi accesibile.....s-a remediat...mai ales ca acum ziua e si mai scurta... :blink:

Nu neaparat numai la E34 . Sunt si foarte multe E46-uri fara xenon , nu inteleg de ce ....... xenonul nu este un moft , xenonul este o chestie de bun simt , confort si siguranta........

Eee, xenonul de fabrica e mai scump decat asta after...ca la fabrica s-ar face de ras daca te-ai intoarce in garantie sa le schimbi...asa cu chinezismele aftermarket...nu mai e treaba lor...

In timp ce aftermarket costa 140-200euro...optiunea din fabrica te duce la cel putin 400 - 600euro

Crezi ca totusi instalatiile din fabrica sunt de la mama lor? Nu cred...pt ca, asa cum e descris in alt topic de pe aici...si instalatiile electrice de bmw pot fi facute unde e mai ieftin (asta pune RO in rand cu CE sau UE?...adica China Exported... :blink: )

Edited by iulian518i

@Stefann, la E34 e conceptia farului proasta. Se vede prost din fabrica, iar cand imbatraneste farul nu mai lumineaza practic deloc.

ma batea gandul sa imi iau si eu un kit xenon.

am faruri noi Hella acum si becuri Philips NightGuide 3-in-1 Safety, deci cam maxim ce se poate fara xenon aftermarket.

daca intereseaza pe cineva, va pot spune de unde am luat farurile Hella din Germania. 60 EUR stanga, 60 EUR dreapta, 50 EUR transport.

sunt curios daca este enorma diferenta intre cum se vede la mine si cum se vede la tine. si mai sunt curios cum se vede 8000K, este cumva spre spectrul albastru lumina?

Edited by Piovra

iulian, probabil ai dreptate. Dar cat costa sa cumperi Bosch ? Astea Hella noi pe care le-am luat eu zic ca au fost f avantajoase.

Si in plus or fi Bosch SH cu oglinda metalica mai bune ca astea Hella noi? Ca parca se depune mizerie pe oglinda cand se invecheste farul. Sau se degradeaza oglinda cumva. Sau asta se intampla numai la Hella?

Un nou topic pt un reply? :) ... il rugam pe stormyy sa ia legatura cu adminii si sa mute replyul la topicul dorit...succes, strmyy..ca si eu mi-am pus xenoane si de atunci nu imi mai e rusine :) sa merg noaptea... :blink: si nici frica :)

LE: cred ca si eu trebuie sa iau legatura cu adminii sa mute replyul meu tot in topicul unde o sa mute si replyul lui stormyy :)

Multumesc anticipat adminului care va face mutarea... :)

Edited by iulian518i

iulian, probabil ai dreptate. Dar cat costa sa cumperi Bosch ? Astea Hella noi pe care le-am luat eu zic ca au fost f avantajoase.

Si in plus or fi Bosch SH cu oglinda metalica mai bune ca astea Hella noi? Ca parca se depune mizerie pe oglinda cand se invecheste farul. Sau se degradeaza oglinda cumva. Sau asta se intampla numai la Hella?

Eu am avut intr-o perioada un far hella si unul bosch si nu era nici o diferenta.Problema a aparut la farul hella cand am pus becuri de 100w,s-a topit putin in partea de sus langa bec,in rest ca luminozitate nu era nicio diferenta.Ca idee xenonul are lumina rece,deci nu afecteaza oglinda farului(cel putin asa am fost informat)

:blink: salut.scuze ca ma bag pe topicul tau dar nu am vrut sa deschid un topic nou pentru o intrebare.imi poate spune cineva daca e60-urile care au xenon,au si bi-xenon sau e o optiune in plus?

Xenon si bi-xenon amandoua sunt optionale,daca un E60 are xenon nu e regula sa aiba si bi-xenon.Uitate si tu la far daca e cu lupa sau nu.

:blink: salut.scuze ca ma bag pe topicul tau dar nu am vrut sa deschid un topic nou pentru o intrebare.imi poate spune cineva daca e60-urile care au xenon,au si bi-xenon sau e o optiune in plus?

Xenon si bi-xenon amandoua sunt optionale,daca un E60 are xenon nu e regula sa aiba si bi-xenon.Uitate si tu la far daca e cu lupa sau nu.

am specificat ca "care au xenon" .in fine,mersi pentru raspuns.

ps.daca are lupa+xenon nu ai cum sa stii daca are si bi-xenon ca nu se vede,numai daca faci o proba :) .

Majoritatea masinilor de pe strada au pana in 6000 k.

Corect...eu am specificat insa "Am eu de 8000k...se vede usor spre albastru...cam cum au majoritatea masinilor de pe strada cu xenon..le distingi de la distanta..."

Intradevar, celelalte masini au de 3500-4500 grade....alea cu pseudo-xenoane...sau cu becuri clasice...

am specificat ca "care au xenon" .in fine,mersi pentru raspuns.

ps.daca are lupa+xenon nu ai cum sa stii daca are si bi-xenon ca nu se vede,numai daca faci o proba :) .

Pai ce mare lucru sa faci o proba.

Edited by lucian1