Jump to content

Vreau sa cumpar un 3ar E90!

xgoldmine

Recommended Posts

Salutare,

Sunt nou pe forum si as avea nevoie de cateva sfaturi.

Doresc sa cumpar din Germania in urmatoarea luna un 320D E90 cu mai putin de 100.000 de km.

As dori sa stiu cam care ar fi optionalele ce merita puse pe masina (bugetul este de cam 20-22.000 de euro), de exemplu nu sunt hotarat daca sa cumpar o masina cu Navigatie & Idrive - nu stiu daca s-au scos harti si pentru Romania, stiu ca era o problema. Se dovedeste util acest echipament optional?

Deasemenea mi-ar fi de ajutor punctarea "bubelor" pe care ar putea sa le aiba, desi cred ca la 100.000 km nu are trebui sa aiba probleme majore.

Persoanele care au cumparat E90 din Germania pot povesti experienta lor.

Inca nu sunt hotarat daca sa ma duc eu sau sa platesc pe cineva care se ocupa cu asa ceva.

Multumesc pentru ajutor!

Si cand o face plopu mere, o sa apara si harta pt Romania ca sa poti folosi Navigatia !

lol, deci se merita sa iau Navigatie & idrive pe masina? Mai exact care sunt comenzile care sunt controlate de idrive?

Mi-ar folosi sa stiu cam care ar fi optiunile care trebuie sa le aiba masina (ABS, ESP, DSC, incalzire in scaune, etc)

Incalzirea in scaune e foarte buna,la mine se incalzesc foarte repede,DSC stiu ca e serie iar navigatia cu idrive e super mai ales daca calatoresti pe afara dar totusi sunt si bani in plus.Eu zic ca arata altfel bordul cu navigatie acum depinde cati bani ai de dat pentru aceasta masina.Idrive-ul afiseaza pe acel ecran comenzi de la clima,radio-cd,computer de bord,presiune pneuri,inchiderea usilor la plecare,sistemul de parcare si multe altele care nu imi vin in minte.

nu stiu cam care sunt preturile la e90, insa per total daca poti ( dispui de bani destui) eu recomand sa iti iei cu navi, din m ai multe motive: - dar avand in vedere ca o iei second hand, primul proprietar daca si-a comandat navi, fii sigur ca si-a luat mult mai multe optionale decat unu care nu si-a pus navi(senzori de tot felul, incalzire in scaune, scaune electrice cu mermorie etc, si ai fi mirat ca poate nu are jante) asta pe langa cele ce "curg" din faptul ca are navi. Deci daca ai bani suficienti ia cu navi :blink:

Hmm, bugetul meu este in jurul sumei de 22.000 de Euro pentru masina efectiv. La banii astia gasesc un E90 320D cu xenoane, jante aliaj, trapa, comenzi pe volan si km sub 100.000.

O alta varianta ar fi sa iau una cu mai mult de 100.000 de km (150-200.000) si cu mai multe optionale. (navigatie, piele, etc)

Ce imi recomandati? ----> KM putini si mai putine optionale

----> KM mai multi si optionale mai multe

Hmm, bugetul meu este in jurul sumei de 22.000 de Euro pentru masina efectiv. La banii astia gasesc un E90 320D cu xenoane, jante aliaj, trapa, comenzi pe volan si km sub 100.000.

O alta varianta ar fi sa iau una cu mai mult de 100.000 de km (150-200.000) si cu mai multe optionale. (navigatie, piele, etc)

Parere personala . Decat sa aibe 90k mai bine are 150k si navi si piele si scaune sport , incalzire in scaune etc.

Totusi vb de motor BMW diesel , 2.0 , care daca e ingrijit cum trebuie duce 500-600k km.

Salutare,

Sunt nou pe forum si as avea nevoie de cateva sfaturi.

Doresc sa cumpar din Germania in urmatoarea luna un 320D E90 cu mai putin de 100.000 de km.

As dori sa stiu cam care ar fi optionalele ce merita puse pe masina (bugetul este de cam 20-22.000 de euro), de exemplu nu sunt hotarat daca sa cumpar o masina cu Navigatie & Idrive - nu stiu daca s-au scos harti si pentru Romania, stiu ca era o problema. Se dovedeste util acest echipament optional?

Deasemenea mi-ar fi de ajutor punctarea "bubelor" pe care ar putea sa le aiba, desi cred ca la 100.000 km nu are trebui sa aiba probleme majore.

Persoanele care au cumparat E90 din Germania pot povesti experienta lor.

Inca nu sunt hotarat daca sa ma duc eu sau sa platesc pe cineva care se ocupa cu asa ceva.

Multumesc pentru ajutor!

nu te ajuta la nimic in tara navi,doar ca aspect ceea ce nu cred ca merita cateva mii de euro in plus...parerea mea pt optionale ar fi oglinzi rabatabile electric(daca locuiesti in oras mare),faruri xenon,volan sport(e mult mai usor de manevrat decat cel standard,incalzire scaune si cam atat ,restul optionalelor sunt in functie de gusturi parerea mea :)

Si cand o face plopu mere, o sa apara si harta pt Romania ca sa poti folosi Navigatia !

mie anul trecut cand mi-am comandat masina mi s-a spus ca nu are rost sa-mi pun navi ca nu apare decat anul viitor(n.r.2007) prin martie dar se pare ca sunt intarzieri de ani multi...si pana apare deja cunosc toata romania din cap si nu mai am nevoie de gps :) iar decat sa dai peste 2000 de euro mai bine iti iei unul la 400 cu toate hartile incluse din magazin :) ...ca aspect e frumos sa ai navi,de acolo manevrezi multe din optiunile masinii insa nu e ceva indispensabil...

km mai putini....la km mai multi deja incep investitiile in masina si incepi sa regreti...unele optionale daca ti se par chiar indispensabile le poti monta mai apoi pe masina,insa km nu-i poti sterge :blink: si la optiuni daca stai in oras ar mai fi indicat si senzori spate,pt mine sunt o necesitate,ma refer la faptul ca am descurc mult mai usor cu ei...

Multumesc pentru sfaturi, incep sa imi formez o parere.

Am cautat pe www.mobile.de si am gasit vre-o 3 masini interesante:

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1

Ce ziceti de ele?

Edited by xgoldmine

cand imi cautam masina si eu tot la fel am auzit, cica ar avea ceva probleme masinile alea si nu mai pot fi inmatriculate in germania, poate spun prostii dar mai bine te feresti decat sa constati ca era adevarata afirmatia

Nu cred asa ceva sincer,doar n-o sa vanda o reprezentanta bmw o masina "premium selection" cu probleme...Export preis este deducerea de tva atata tot.

• 3 weeks later...

Update:

Am trimis pe cineva care se ocupa cu adusul masinilor din Germania sa se uite la urmatoarea masina:

Este full fara navigatie. Daca masina e buna, mi-o aduce. Ce ziceti de ea?

Mi mi s-a parut ceva suspect in anunt "Verkaufen an EXPORT oder Händler" asta inseamna "De vanzare pentru export sau Dealer" nu? De ce au facut specificatia asta?

• 4 weeks later...

In cele din urma am cumparat E90-ul mult dorit.

Pozele cu masina sunt din Germania, acum nu i-am facut poze ca e inghetata de tot :)

Masina este un 320d E90 din 5/2005 si are 100.000 km. Ca si dotari are:

-xenon

-jante aliaj pe 16 inch

-trapa

-comenzi in volan

-piele

-pachet lumini

-incalzire in scaune

-tempomat

-perdeluta electrica spate

-4 geamuri electrice

-oglinzi electrice incalzite heliomate

-Audio BMW Profesional (sunt incantat de calitatea sunetului din masina, cate boxe are? nu am reusit sa localizez decat vre-o 6)

-8 airbag-uri

-coada rechin :)

-klimatronic

Sigur am mai uitat optionale dar astea mi le-am amintit acum.

Am adus masina si sunt f incantat de ea, singura problema e ca astfel de masini nu sunt facute pt drumurile noastre si mi-a cam curatat pietrele la rinichi. O avea pachet sport sau asa fac toate? :blink:

post-7623-1200140354_thumb.jpg

post-7623-1200140373_thumb.jpg

post-7623-1200140379_thumb.jpg

post-7623-1200140385_thumb.jpg

post-7623-1200140389_thumb.jpg

Edited by xgoldmine

Multumesc pentru urari

A costat 21300 de iepuroi si merge impecabil. Foarte ingrijita. Acum nuprea am avut pe unde sa o testez din cauza cetii si a poleiului dar cei 163 de caluti sunt adrenalina curata :blink:

Masina merita fiecare banutz si sunt incantat de confortul oferit de optionalele masinii (scaune incalzite, oglinzi electrice heliomate, trapa, xenon adaptiv, comenzi volan, piele)

Pana acum nu am mai condus masini cu tractiune spate si am codus-o putin crispat la inceput insa dupa primii 100 de km condusul devine placere.

Edited by xgoldmine

navigatia merita si pentru faptul ca vine cu un computer de bord mai complex, ai mai multe informatii pentru orice problema la masina, altfel trebuie sa tot iei cartea tehnica sa vezi ce inseamna pictograma de pe bord.

apoi, daca ai senzori de parcare, iti arata si distanta, nu numai piuie.

succese. :blink:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.