Jump to content

Investitie noua pe masina mea!

nutzu

Recommended Posts

va rog mult dati-mi si mie o solutie cum sa cumpar,ce sa pun etc. :blink: ...

eu am un e60 din 2005 de vreo 2 saptamani cu tot ce se poate ca dotari(navi prof,ecran mare etc)dar ce-i mai important ptr mine nu am,adica:DVD,BLUETHOOT,TELEFON....AM DOAR DVD PTR NAVIGATIE.

dati-mi ceva solutii sa ascult mp3,sa vad videoclipuri orice,dar vreau asta pe ecranul si comenzile originale ale masinii.

inca ceva.cum pot sa-mi procur si eu dension(daca se poate si video)

multumesc

poti pune un dension si cu un ipod video poti vedea si video(daca ai tv)pe masina ta

eu ti as recomanda un dension 500.

uite asa functioneaza:

info pt. Dension www.dension.com(aici gasesti si nr.de tel. de unde sa cumperi)

exista si interfata de la dice dar nu stiu sigur cum functioneaza....

eu am dension 300 si sunt f.multumit de ea.

Edited by nutzu

va rog mult dati-mi si mie o solutie cum sa cumpar,ce sa pun etc. :blink: ...

eu am un e60 din 2005 de vreo 2 saptamani cu tot ce se poate ca dotari(navi prof,ecran mare etc)dar ce-i mai important ptr mine nu am,adica:DVD,BLUETHOOT,TELEFON....AM DOAR DVD PTR NAVIGATIE.

dati-mi ceva solutii sa ascult mp3,sa vad videoclipuri orice,dar vreau asta pe ecranul si comenzile originale ale masinii.

inca ceva.cum pot sa-mi procur si eu dension(daca se poate si video)

multumesc

poti pune un dension si cu un ipod video poti vedea si video(daca ai tv)pe masina ta

eu ti as recomanda un dension 500.

uite asa functioneaza:

info pt. Dension www.dension.com(aici gasesti si nr.de tel. de unde sa cumperi)

exista si interfata de la dice dar nu stiu sigur cum functioneaza....

eu am dension 300 si sunt f.multumit de ea.

mersi mult

am gasit deja in tara(*ii foarte ok,imi place mult si sper sa reusesc pana la urma sa imi pun unul) dar cei de la magazin nu stiu exact daca modelul meu ii cu fibra optica sau nu(*daca nu-i cu fibra optica merge dension 300),

nu sti unde as putea gasi o schema la modelul meu,sa stiu exact cum,si unde se leaga,si faza cu magazia ptr ca eu nu am asa ceva si sa fiu sigur ca merge.

tie iti functioneaza toate comenzile de la masina(adica sa scxhimbi melodia,sa apelezi daca ti-ai instalat si bluethoot-ul?)

mersi mult

Ma cam bate si pe mine gandu la asa ceva.ca nam CD.daca imi montez asta si vreodata o sa imi pun ceva ecrane in tetiere pot sa le conectez la asta?adica fara dvd?sa ma uit la filmele de pe stick?

eu nu an incercat dar a mea are si iesire de video...

teoretic ar trebui sa mearga ,practic ....nu stu nu am incercat

Ma cam bate si pe mine gandu la asa ceva.ca nam CD.daca imi montez asta si vreodata o sa imi pun ceva ecrane in tetiere pot sa le conectez la asta?adica fara dvd?sa ma uit la filmele de pe stick?

eu nu an incercat dar a mea are si iesire de video...

teoretic ar trebui sa mearga ,practic ....nu stu nu am incercat

merge sigur,mi-a spus de la magazin azi cand am sunat

la mine inca nu stie nimeni daca al meu are fibra optica sau nu?sau ce inseamna Idrive