Jump to content

CINE MA POATE INDRUMA SA IMI MONTEZ MAGAZIE PE UN 320D

shpar1a

Recommended Posts

AS VREA SA IMI MONTEZ MAGAZIE CD-URI PE UN 320 D CU NAVI PROF SI HABAR AM UNDE AS PUTEA FACE ASTA IN AFARA DE SERVICE-URILE BMW DIN BUCURESTI CARE IMI SPUN CA IMI TREBUIE UN DECODOR AUDIO VIDEO :blink: CA MONITORUL SA IMI CITEASCA MAGAZIA IN SCHIMB AM INTELES CA NU IMI TREBUIE UN ASTFEL DE DECODOR MAGAZIA FIIND DE AJUNS, CITAND UN MEMBRU AL FORUMULUI "trebuie sa stii unde sa legi firul de IBUS ca sa o citeasca".

ASA CA POATE MA PUTETI AJUTA IN VREUN FEL SI O RECOMANDARE DE MAGAZIE DE CD-URI NU AR STRICA :)

AM ATASAT SI POZA CU INTERIORUL , JUST IN CASE :)

MULTUMESC MULT

Te rog sa numai scrii cu majuscule, este deranjant!

Multumesc pentru intelegere!

post-7692-1195683941_thumb.jpg

post-7692-1195683958_thumb.jpg

post-7692-1195683990_thumb.jpg

Edited by Ciupanezu

Logic nu trebuie nici un fir la ibus nici vreun modul daca magazia e originala BMW.Poate ai noroc si ai cablul tras pana in portbagaj si atunci e doar plug-in iar trecerea la magazie o faci cu butonul Mode.Vezi ca erau ceva magazii de vanzare pe la Mica publicitate.

ms de raspuns insa nu am nici un fir tras in spate ca am mai verificat asta si un membru de pe forum (vl20sas) a spus chestia cu ibus ptr ca a facuto el acum 3 luni, si am inteles ca ar merge orice magazie nu numai BMW(care e ceva mai scumpa :blink: )

POATE REUSITI SA MA INDRUMATI UNDEVA IN BUCURESTI UNDE POT MONTA ASA CEVA LA CINEVA CARE A MAI MONTAT ASA CEVA

ca sincer sunt satul sa imi tot zica prin service-uri ca nu am decodor ca nu se poate si ca ma costa peste 1000 de euro fara magazie sa realizez asta, asa ca sper sa gasesc un bun samaritean sa ma ajute sa rezolv problema asta

instalarea DVD-playerului in locul magaziei este ideal ... asa am vrut eu sa fac . . . dar am insteles ca sunetul va fi mono, daca il vrei stereo iti trebuie inca o piesa care se duce pe la 800 ron. :blink:

eu am urmarit urmatoarele lucruri prin stalarea dvd-playerului:

1. rularea mp3-urilor pe sistemul masinii

2. afisarea titlurilor pe naviul mare (16:9)

3. rularea fisierelor video pe navi

4. sunetul sa fie stereo

totul merge mai putin redarea sunetului stereo :)

mai stie cineva ceva de treaba asta?

Edited by sorren

instalarea DVD-playerului in locul magaziei este ideal ... asa am vrut eu sa fac . . . dar am insteles ca sunetul va fi mono, daca il vrei stereo iti trebuie inca o piesa care se duce pe la 800 ron. :)

eu am urmarit urmatoarele lucruri prin stalarea dvd-playerului:

1. rularea mp3-urilor pe sistemul masinii

2. afisarea titlurilor pe naviul mare (16:9)

3. rularea fisierelor video pe navi

4. sunetul sa fie stereo

totul merge mai putin redarea sunetului stereo :)

mai stie cineva ceva de treaba asta?

U chiar crezi ca instalarea unui DVD player o sa imi dea semnal video in monitorul din bord?, considerand ca nici Tv tuner nu am pe masina si nici un fel de alt decodor audio video ca monitorul sa citeasca vreun semna audio sau video....deci mi-e greu de crezut ca ar putea fi asa simplu.... :blink:

Apreciez timpul acordat :)

U chiar crezi ca instalarea unui DVD player o sa imi dea semnal video in monitorul din bord?, considerand ca nici Tv tuner nu am pe masina si nici un fel de alt decodor audio video ca monitorul sa citeasca vreun semna audio sau video....deci mi-e greu de crezut ca ar putea fi asa simplu.... :blink:

Merge!Iti trebuie doar o interfata

Merge!Iti trebuie doar o interfata

Ce inseamna interfata asta?? si cam cat ar costa? si unde as putea sa o gasesc???

ms frumos

• 2 weeks later...
nu am nici un fir tras in spate ca am mai verificat asta

Cum ai verificat? Ai incercat sa desfaci putin tapiteria din portbagaj, de pe partea stanga, cablul chiar daca il ai tras pana in spate, nu o sa fie la vedere, sa atarne pe acolo, ci e legat bine, si pus undeva sub tapiteria portbagajului, dupa cum ti-am zis.

Succes!

am desfacut tapitzeria ca a trebuit sa inlocuiesc modulul radio si nu am absolut nici un cablu in plus, doar navigatia modul audio video si chestia aia de gps ptr navi, eu insa intreb daca nu cumva e nevoie sa desfac tapiteria masini din fata de la monitor sa trag cablu, iertati-mi intrebarile poate stupide insa asa am inteles ca in spatele monitorului sunt 2 mufe mari si late alba si albastra si trebuie tras cablul de acolo

ms de raspuns

Nu man, desfa tapiteria care e deasupra carenajului aripii...nu capacul ala unde ai toate instrumentele ( modul radio, navigatie, etc.) . Nu stiu daca ma intelegi..

Am desfactut toata tapiteria de pe partea stangaaa, asta incercam sa iti zic ptr ca daca doar scoteam capacul acela era doar ptr navi nimic altceva.....insa nu am vazut nici un cablaj p acolo in plus asta incercam sa spun