Jump to content

Automarket blog: In cautarea spiritului civic de pe BMW

Romulus

Recommended Posts

Sa fii sofer pe BMW! De la inceput vreau sa subliniez ca nu este un post indreptat impotriva marcii bavareze, a masinilor ei sau a oamenilor cumsecade care conduc astfel de modele.

Nu trebuie sa faci statistici, studii alambicate sau avansate ca sa-ti dai seama ca soferii de BMW din tara noastra au cateva caracteristici in comun, mai mult sau mai putin apreciabile. Si ma refer aici la acei soferi, eventual “propitari”, care incuscubati in minunata masina germana danseaza pe soselele tarii fara sa tina cont de ceilalti participanti la trafic, ca doar na, ei au “scula” care-i scot din incurcatura. In general sunt baietii cu ceasuri grosolane la mana stanga, burti iesite de sub tricouri si muzici orientale in boxe. Si ma repet, nu spun ca totii posesorii de BMW sunt asa! Dar exista unii, care habar n-au sa conduca o masina adevarata, care cred ca BMW-ul lor ii transforma din soferi in piloti.

Daca tot vor sa scoata caimacul din “sasar” sau “cinciar” sa mearga pe circuite/piste, iar in lipsa de acestea sunt invitati pe campurile tarii, alea nearate, asa ca sa nu uite de unde au plecat!

Am remarcat cu stupoare ca majoritatea posesorilor de BMW conduc cu o inconstienta de toata frumusetea, reusind in demersul lor de a-si arata muschii in arta soferiei, sa incurce si sa confuzioneze traficul rutier. Am spus aceste lucruri pentru ca tocmai am trecut de un weekend sangeros, din punctul de vedere al accidentelor rutiere si pentru ca am observat pe cont propriu cat de incomozi sunt acesti oameni cu BMW-uri, care se cred singuri pe sosele. As putea spune ca in Romania acest lucru este similar cu cel al posesorilor de SUV-uri din America, care sunt vazuti de toate studiile ca cei mai intoleranti si ingamfati soferi.

Putin respect si pentru ceilalti care conduc masini normale! Nu toata lumea este gata sa-si piarda viata doar asa ca vrea sa para smecher!

http://www.automarket.ro/blog/?p=870

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.