Jump to content

Noul meu BMW !

Spiky

Recommended Posts

Cu siguranta ai gresit topicul. Vroiai la "Seria 5", "Probleme tehnice si rezolvari" sau "Masina Mea"? Sau e chiar bine aici in "BMW Autobahn"? Data viitoare te rog sa fii mai atent.

Ce iute a fost modelatorul... :blink: Mi-a furat topicul de sub tastatura...

sory man ! muta l tu ! am sa fiu

cutia nu cade dar iti recomand sa-i faci un schimb ulei+garniuri

se poate pune retrofit la clima, costa mult si risti sa nu ti-l puna bine

e foarte ciudat, are multe optiuni, are scaune electrice, xenon, piele, sport, etc. jante cool si nu are clima, sucks

per ansamblu masina e foarte frumoasa :blink:

scapa si tu de aragazele alea si e perfecta

e frumoasa masina... la e60 nu difera mult clima de AC, tot aragaz e, deci pe mine nu m-ar incalzi cu nimic clima aia....

Sa crezi tu ca e acelasi lucru ac cu clima,pana face ac cald in masina ai ajuns deja la destinatie

e frumoasa masina... la e60 nu difera mult clima de AC, tot aragaz e, deci pe mine nu m-ar incalzi cu nimic clima aia....

Sa crezi tu ca e acelasi lucru ac cu clima,pana face ac cald in masina ai ajuns deja la destinatie

intr-adevar nu se poate compara posibilitatea vara de a seta 20 grade in masina..... si sa creasca si sa scada intentistatea ventilatiei + sa se schimbe pozitiile pe unde baga aerul rece.. cu AC-ul normal unde ca la frigider.. baga cat ai invartit de "robinet" la temperatura si la viteza.. NU E ACELAS LUCRU !!!.. oricum zicea cineva mai sus.. foarte ciudata combinatia de dotari.

Daca ai dat sub 18.000 pe ea te INVIDIEZ :), felicitari oricum.. dar eu renuntam la piele ptr clima automata :blink:

intr-adevar nu se poate compara posibilitatea vara de a seta 20 grade in masina.....

pai si atunci pt ce e butonul auto? :) chiar daca nu e climatronic, pe e60 exista si functia auto... se vede si butonul, intre primele 2 rozete, cel de sus. oricum, scaunele alea, daca-s cele confort, fac cat 10 instalatii de climatizare automate.... :blink:

asa suntem noi romanii, ne-am nascut numa'n climatronic, navi mare, xenoane, si dracu' mai stie ce.... am uitat ca acuma cativa ani, nici caldura-n casa n-aveam, ca citeam la lumanare.... sa nu mai zic ce bine mergea caldura-n dacie... noroc c-au aparut dupa revolutie golfurile 1, asa si-au pus toti pe dacie aeroterma (climatronic :blink: ), de la golf....

asa suntem noi romanii, ne-am nascut numa'n climatronic, navi mare, xenoane, si dracu' mai stie ce.... am uitat ca acuma cativa ani, nici caldura-n casa n-aveam, ca citeam la lumanare.... sa nu mai zic ce bine mergea caldura-n dacie... noroc c-au aparut dupa revolutie golfurile 1, asa si-au pus toti pe dacie aeroterma (climatronic :) ), de la golf....

Din postul tau am inteles ca ar trebui sa fim un popor lipsit de pretentii care datorita perioadei comuniste meritam sa ramanem in Dacii si Aro, sa citim la lumanare, sa murim de frig in case si sa stam la cozi la lapte...Sau numai nemtii si alte popoare multilateral dezvoltate au voie sa aibe asemenea pretentii aberante gen clima... :blink:

pai sa stii, multi dintre noi, nu meritam nici un aro macar... :blink: era doar o idee, bazata pe faptul ca alte popoare mai civilizate, care au avut acces la clima automata la masini, inca de prin '85, nu-s atata de ofuscate cand vad o masina fara "climatronic".... cu atat mai mult un e60, care are functia "auto" si la clima manuala....