Jump to content

consum f mare

Recommended Posts

ehehe ... asta cu 10.5% era acum un an, cind mergeam la servici pe centura (adica bucati lungi cu 80-90kmh) si, bineinteles seara dupa 9 cind era mai liber ...

dupa ce am inceput sa merg prin oras consumul s-a dus cam in 12% (mers destul de vioi) ...

oricum acum nu mai am motorul ala pe masina .. am pus un M50B20, si sunt "in progress" cu montarea compresorului pe el ... ma astept la 15-18% consum pe oras ..

(si eu tot dupa consumul la pompa ma bazez, ca la bord e o aiureala ...)

Edited by Kali

ehehe ... asta cu 10.5% era acum un an, cind mergeam la servici pe centura (adica bucati lungi cu 80-90kmh) si, bineinteles seara dupa 9 cind era mai liber ...

dupa ce am inceput sa merg prin oras consumul s-a dus cam in 12% (mers destul de vioi) ...

oricum acum nu mai am motorul ala pe masina .. am pus un M50B20, si sunt "in progress" cu montarea compresorului pe el ... ma astept la 15-18% consum pe oras ..

(si eu tot dupa consumul la pompa ma bazez, ca la bord e o aiureala ...)

153976[/snapback]

Exact asa este, Kali...mers normal spre vioi prin aglomeratie M43 pe un compact ia cam 12. Pe E 46 am auzit ca tinde catre 13.

@Apple...intre orele alea noi nu ne plimbam prin Popesti Leordeni sau pr la Glina, eu ma refeream la zone cum ar fi sa mergi dim de la 8-10 de la rond la Alba Iulia pana la Marriot si dupa, spre Bd Timisoara. Este imposibil sa ia 10...matematik asta!

Exact asa este, Kali...mers normal spre vioi prin aglomeratie M43 pe un compact ia cam 12. Pe E 46 am auzit ca tinde catre 13.

@Apple...intre orele alea noi nu ne plimbam prin Popesti Leordeni sau pr la Glina, eu ma refeream la zone cum ar fi sa mergi dim de la 8-10 de la rond la Alba Iulia pana la Marriot si dupa, spre Bd Timisoara. Este imposibil sa ia 10...matematik asta!

153986[/snapback]

Vrei sa spui ca aia de la benzinarie imi fac cadou litri de benzina la pompa aratand mai putin decat am bagat... Superb... :blink:

Apropo... incearca sa tii glumele de periferie la periferie. Merg prin zone mai centrale si mai aglomerate decat cele mentionate de tine... Prietenii stiu care... Altii nu.

PS: poate ai probleme la masina... Atarna ceva prea greu pe acolo si creste consumul.

Vrei sa spui ca aia de la benzinarie imi fac cadou litri de benzina la pompa aratand mai putin decat am bagat... Superb...  :blink:

Apropo... incearca sa tii glumele de periferie la periferie. Merg prin zone mai centrale si mai aglomerate decat cele mentionate de tine... Prietenii stiu care... Altii nu.

PS: poate ai probleme la masina... Atarna ceva prea greu pe acolo si creste consumul.

153993[/snapback]

Ok, ma scuzi k am putut sa jignesc super carul tau de E34, care sfideaza legile fizicii...My friend BCH cu E39 520 D din 2002 ia pe super aglomeratie unde mai faci 1 km la 15 minute 10.5% si mai e si diesel...si alte sute de exemple as mai putea sa dau...DAR avand in vedere ca E34 tau este cel mai bun, cel mai frumos, cel mai performant motor, n-o sa mai zik nimik! Ca sa nu-i mai strikam topicul lui VL20SAS

Ok, ma scuzi k am putut sa jignesc super carul tau de E34, care sfideaza legile fizicii...My friend BCH cu E39 520 D din 2002 ia pe super aglomeratie unde mai faci 1 km la 15 minute 10.5% si mai e si diesel...si alte sute de exemple as mai putea sa dau...DAR avand in vedere ca E34 tau este cel mai bun, cel mai frumos, cel mai performant motor, n-o sa mai zik nimik! Ca sa nu-i mai strikam topicul lui VL20SAS

153994[/snapback]

copile shhhit! ti-a cumparat mami cu tati bmw ? :blink:

aceeasi problema am si eu.tot la un 316i din 2000.cand mi s-a aprins becul check engine,la test a iesit asa:1sonda lambda intrerupe,2.Limita superioara amestec.Am schimbat sonda cu una bosch universala,dar martorul tot s-a aprins.Dupa aia,la test a iesit:Limita superioara amestec.La service au zis ca sonda e de vina,ca e universala.M-am dus la alt service(specializat pe bmw),unde au zis ca trebuie schimbat debitmetrul de aer(330 euro original) :blink: .Acum nu stiu ce sa fac.voi ce spuneti?Care ar fi buba? :)

153900[/snapback]

Doar s-a aprins si atat?nu mai face si altecva?Oscilatii la relantiu?

copile shhhit! ti-a cumparat mami cu tati bmw ? :blink:

154002[/snapback]

hahaha Daca ar vedea ce ai scris cei care ma cunosc (si sunt cativa pe forum) si care stiu ce varsta am, cum MI-AM cumparat masina si unde lucrez ar fi foarte amuzati de postul tau! Vezi ce inseamna sa vorbesti aiurea, in necunostinta de cauza? :)

Edited by Alexxx

• 4 months later...
"andy20" pana la urma ai rezolvat problema?

Mi s-a aprins si mie "check engine" si poate ma ajuti cu un sfat....mersi!

210757[/snapback]

Salut.pai am schimbat sonda lambda si debitmetrul de aer si totul a revenit la normal.de atunci nu am probleme.Prima data fa un test la un service si vezi ce eroare da.La mine a fost ceva cu "amestec superior...." ceva de genu..nu mai stiu.

Salut.pai am schimbat sonda lambda si debitmetrul de aer si totul a revenit la normal.de atunci nu am probleme.Prima data fa un test la un service si vezi ce eroare da.La  mine a fost ceva cu "amestec superior...." ceva de genu..nu mai stiu.

210760[/snapback]

mersi