Jump to content

BMW Seria 5 vs. Mercedes E-Klasse vs Audi A6

Christian10

Recommended Posts

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Da am perdelute :) Butoanele alea nu stiu unde ar fi, eu am prefacelift :blink:

Oricum la facelift le-a mai venit mintea la cap, de exemplu au pus butoanele de pe usa soferului unde trebuie, nu in pom cum sunt la prefacelift.

Eu nu zic ca nu-mi place interiorul la E60, dar mi se pare ca la Mercedes e mai de calitate.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Eu nu inteleg de ce incercati sa-i convingeti pe oameni ca BMW-ul e mai bun decat Audi sau Mercedes. Cine nu e hotarat, sa-si ia si lastun din partea mea. Eu am stiut ca vreau BMW din viata intrauterina cred....nu-mi mai amintesc exact. Salutare tuturor, chiar si fanilor Audi. BMW rulles!

O logica fara fisuri! :blink:

:)

• 3 weeks later...

referitor alegere tip masina, intrucat traim in romania, am mers mai departe si am inceput timp de o luna sa studiez problema la nivel de Germania.

si ca mai toate delagtiile sunt prin tara, in bucuresti maxim 10% din km si cam la luna ies din tara, am optat ptr un bmw 530 xd cumparat din germania, nou cu toate serviciile lor. este placut sa stii ca dai un ban si merita fiecare eurocent. spun asta intrucat cei de afara sunt mult mai destupati ca cei de la Bavaria. daca la ei piata este saturata de masini, gasesc solutii in continuu de a atrage clienti...! cinste lor...! :blink:

si in final sa ramana doar preferinta de brand...

• 1 month later...
  • 5 months later...
e simplu: bmw pwntru putere si placerea de a conduce, mercedes pentru fiabilitate si confort, audi pentru lipsa de personalitate si cate PUTIN din fiecare.

doamne , doamne ce vorbim sa ne aflam in treaba.

mercedes pt fiabilitate ???!!!!

pai E-ul este rusinea marcii mercedes, iar mercedesul in general sta mai prost decat bmw si audi la fiabilitate. iar clientii de mercedes sunt clientii cei mai nemultumiti de masinile ce le conduc (comparativ cu proprietarii celorlalte doua marci).

voi de unde ati auzit astea? sau voi vorbiti de anii 80?

copiii lui tata !!!

LATER EDIT: voi va ma aduceti aminte ca acum cativa ani cei de la mercedes au invitat o groaza de ziaristi si i-au pus sa aleaga la intamplare cateva mercedes E si au mers cu ele niste piloti pe un circuit oval cu o viteza de peste 200 km/h nonstop, un total de peste 100.000 km. opreau masinile doar pt a se schimba pilotii si a se face reviziile. a fost un exercitiu de imagine cauzat de numeroase plangeri pt mercedes E in special si pt scaderea drastica a vanzarilor in acest segment.

btw in germania A6 este liderul vanzarilor comparativ cu mercedes E si cu bmw seria 5 si de asemenea A6 este lider in vanzari catre manageri. audi este brand-ul cel mai cumparat de catre companii intr-o comparatie cu celelalte doua marci concurente.

Edited by edit

• 5 months later...

oare va avea vreodata BMW un sedan/touring de serie mai rapid de atat?

interesant este ca omul a consumat aproape un sfert de rezervor de benzina cat timp a filmat filmuletul asta.

coltul din dreapta jos a ecranului.

Edited by edit

Guest poleposition
oare va avea vreodata BMW un sedan/touring de serie mai rapid de atat?

interesant este ca omul a consumat aproape un sfert de rezervor de benzina cat timp a filmat filmuletul asta.

coltul din dreapta jos a ecranului.

pai si sunt atatea filmuletze cu M6 sau M5 in 330 km/h de m-am saturat, ce-i asa special ? <_< am sa fac si eu unul numai pt tine.

pana atunci uite:

http://www.youtube.com/watch?v=49r2jv5rw08

si mai gasesti zeci ca asta, ce e asa mare sfaraiala ?

Edited by poleposition

Guest poleposition
ma refeream la modul cum accelereaza nu la viteza maxima.

acceleratia!!!

RS6 are 580 de cai asta din 2008 si accelereaza de la 0 la 100 in 4.6/4.5 sec fix cat M5/M6 (507 cai) , 0-200 AUDI RS6 are 14.9 fata de 13,2 cat are M6, deci mai slab.

Uite timpii aici:

http://www.fastestlaps.com/car45896d4b380a0.html

deci care e smecheria cu RS6 asta ?

bine RS6 scuze are 4.1 suta si la fel ca M5 0-200, 0-300 nu au calculat aici...

http://www.fastestlaps.com/car481c0cdbbdd8c.html

so ?

Edited by poleposition

Guest poleposition
0-200 km/h este gresit dat acolo.

sunt sub 13 secunde. voi cauta datele oficiale si ti le voi da.

pana una alta, niste masuratori ale lui autobild.

cum ziceam, am editat si am pus link catre fast laps.com vezi si acolo.

iar tu compari rs6 care are 580 de cai (2008) cu alta masina care are 507 cai (2005), in schimb valorile sunt extrem de apropiate, deci: CARE E SFARAILA ? ce e asa de spectaculos ca nu inteleg.

La cox rs6 bate m6 si m5, aia e clar. nu vb din cifre, sunt videos pe youtube...

nu doar la cox ci si pe circuit.

indiferent ca este zona de acceleratie sau de handling , rs6 obtine timpi mai buni pe fiecare din sectoarele intermediare.

LATER EDIT: poleposition. raportul kg/cp RS6 este egal cu M5.

Edited by edit