Jump to content

BMW Seria 5 vs. Mercedes E-Klasse vs Audi A6

Christian10

Recommended Posts

ca modifica unghiul rotiilor de pe spate e frumos chiar te poate ajuta dar aia cu cititul semnelor mi se pare o prostie ( normal parerea mea si atat ) ,acum 2 zile era la bavaria in showroom un 750il avea un interior de lesinai deja era o casa pe roti indopata cu optiunii avea camere si "sub masina sa vezi pietrele de pe asfalt" peste 10 ani doar ne asezam la volan dam start si ajungem la destinatie in timpul ala un masaj un dush sa fie bine , eu unu la pretul aluia prefer un m3 e92 si mai raman si banii , dar sa ne limitam ca apoi ne baga lumea la offtopic noroc Edited by Kocs

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

si inca ceva...am observat...la coloanele oficiale...in Romania si in Europa ca masinile sunt in felul urmator: cam 70% BMW si MERC....cam 10%AUDI....cam 10% VW TOUAREG...si restu ce-o mai fi...asta-i dupa sondaju meu...dupa cele vazute de mine...oricum...BMW rulls <_<

Si tu asha iti alegi masina? Dupa ce masini conduc aia de la SPP?

Dar daca au luat masini de la cei care au dat spaga mai mare?

• 3 weeks later...

pe circuit(Hokkenheim short) mai rapid ca murcielago, 599GTB, Gallardo SE, SL65 AMG Black series, KZ1, 996 GT2 si F430

Audi R8 V10 5.2 FSI; 1:11.9; 525 / 1620 Sport Auto

Lamborghini Murcielago; 1:12.0; 580 / 1800 Sport Auto

Ferrari 599 GTB Fiorano; 1:12.0; 620 / 1748 Sport Auto

Lamborghini Gallardo SE; 1:12.2; 519 / 1640 Sport Auto

Mercedes SL65 AMG Black Series; 1:12.2; 670 / 1870 Sport Auto

Ascari KZ1; 1:12.3; 507 / 1350 Sport Auto

Lamborghini Gallardo Spyder; 1:12.3; 520 / 1748 Sport Auto

Mercedes CLK DTM; 1:12.5; 582 / 1678 Sport Auto

Porsche 996 GT2; 1:12.6; 460 / 1430 Sport Auto

Ferrari F430; 1:12.7; 489 / 1450 Sport Auto

ordinea datelor este : model masina/timp obtinut/nr cp/greutate/cei ce au facut testul.

e simplu: bmw pwntru putere si placerea de a conduce, mercedes pentru fiabilitate si confort, audi pentru lipsa de personalitate si cate PUTIN din fiecare.

+1

p.s.: Cu cat te platesc cei de la Audi, @edit, sa tot ridici in slavi, la extrem, stapanul "zalelor" pe forumul asta ?

Edited by T_o_r_q_u_e

@cnd nu am inteles nimic

la ce scoala inveti omule, ca am vazut varsta de 16 ani. acolo nu va invata sa si scrieti?

@T o r q u e

aprox 500 de euro/luna pt fiecare forum unde sunt inscris si am activitate intensa. <_<

Edited by edit

• 9 months later...
@roco 123 se vede ca esti frustrat rau de tot. Daca audi cu FWD sunt gunoaie..... inseamna ca nici tu nu esti pe departe. Cine stie ce rabla ai nimerit. EU am Audi A4 softat si filtru sport 165cp diesel,.......te-as invita in masina mea sa vezi ce frumos ti se taie rasuflarea. Sa vezi start cu a-2 turata in 4-4500ture cu tr fata, si apoi mai vb de senzatii. Ti-as da poate si niste lectii de condus, niciodata nu o sa intri tu in curbe cu bmw cum intru/ies eu din curbe cu tractiunea mea ; sa vezi ce frumos merg eu iarna cu 100km/h cand ninge sau e zapada, iar cei ca tine 40-50. Sa nu mai zic cum mergeam pe autostrada cu 140 pe ploaie cu gheata ma tineam dupa un aston martin =)) ; pana la urma senzatiile tari nu constau in masina 100% ci in sofer :). Degeaba ai 330D 2008 ca vecinul meu de 65ani si mergi cu a 3 la 1800 ture =)) ...... Una peste alta, in curand am sa-mi skimb masina si as opta pt un seria 3 sau un volvo tot diesel, sunt curios si cu bmw cum sta treaba. Interiorul in nici un caz nu i-mi place la bmw, e prea simplu si mult plastic..... am mai citit pe forum ca la bmw ar cadea destul de repede directia ; suspensiile; ca trancane prin masina toate din cauza gropilor; este adevarat ?

• 2 weeks later...
am mai citit pe forum ca la bmw ar cadea destul de repede directia ; suspensiile; ca trancane prin masina toate din cauza gropilor; este adevarat ?

Nu e adevarat. Depinde de cum se merge cu masina si cum e intretinuta. Cum iti asterni asa dormi.

Eu am E90 de 1 an jumatate si nicio problema cu directia, suspensia si zgomote prin masina. Km parcurci: 55.000km.

Am avut alte probleme, cu turbina si DDE-ul (ECU).

• 2 years later...
am avut foarte multe bmw-uri si toate numai motoare mari ! legat de tractiune , ca multi vorbesc pe aici ca una este mai buna decat alta , dar in general majoritatea cu bmw au numai 320d 525d , maxim 530d , astea numai masini sportive sunt ! , degeaba ai tractiune spate daca nu ai un bmw capabil . am avut si audi , 2 exemplare , un s2 si un s8 , ca sa le compar pot sa zic ca audi este mult mai sigur decat bmw , mai rezistenta pe partea de articulatii , si mai stabila in curbe ., bmw-ul , motoare mai turate , consum un pic mai mare ca sa zic asa fata de audi , e placut de condus , DAR pt mine este placut la condus bmw-urile benzinare si motor de la 6 cilindri in sus ! momentan am un e39 535i v8 manual si intradevar este o super masina , dar orcand mi-as lua iar si un audi quattro ! nu exista una mai buna ca alta , totul depinde de ce iti place , fiecare are minusuri si plusuri si tot asa ... Edited by baz