Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Rugaminte

rmg

Recommended Posts

Am postat si la intalniri in Bucuresti dar probabil nici un coleg forumist nu are modelul de care sunt interesat. Vreau si eu sa vad un 525TDS si sa discut pe marginea problemeleor si optionalelor. Eventual sa vad un motor in stare buna, sa-mi fac o parere. Daca e cineva dispus sa piarda 30min. cu mine ar si recunoscator. Eu stau in zona Dr. Taberei dar pot sa ma deplasez in bucuresti sa vad o astfel de masina.

Intentionez sa-mi achizitionez unul de afara si vreau sa stiu cam ce-i poate pielea. Multam.

Pai il primim la intalnirile noastre din Constanta....e binevenit...pozeaza-i regulatorul de relanti de la tine...parca el cauta o cauza probabila pt oprirea motorului la relanti la o sarcina mica :blink: data de servodirectie/alternator solicitat de consumatori Edited by iulian518i

eu eram persoana care cauta o cauza pentru respectivele probleme :blink:

am mai auzit o varianta: cresterea putin a turatiei la relanti (care se face .... cum?)

cica daca masina mea sta la relanti la 750-800 e cam putin.

si problemele pe care le am cu opritul motorului / oscilatie turatie ar disparea daca maresc putin turatia la relanti, pe la 850 rpm.

Oricum o sa va tin la curent cu modaliatea de rezolvare.

Pentru ca am considerat ca informatiile pe care le voi obtine se potrivesc mai bine intr-un post dedicat celor care vor sa obtina mai multe info despre acest model, am pus intrebarile care ma interesau in acest topic: http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...mp;#entry319383

Asa ca asta poate fi inchis, poate chiar sters pt ca nu contine nici o informatie utila.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.