Jump to content

Nou pe Forum

cnd(junior)

Recommended Posts

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

hai, gata cu caterinca, lasati copilul in pace.

pe bune...asa spera el in imaginatia lui sa isi faca "simpatii" pe un forum dedicat BMW...?!?

mai bine ar venii cu materiale despre bmw si ar fi mai apreciat...nu conteaza al cui esti ...si cine esti si de ce esti instare  :twoup:

...stii tata eeee......si eu sunt fisu' .....?!?

p.s. topicul se incadreaza la offtopic total si la sectiunea "pe margine"

Edited by POIUYT

n-a pus problema asa.

fiti mai intelegatori.

ok  :twoup: ..imi dau singur warn (verbal cel putin)  :D

pana acum am mers cu un Bmw X5 4.4,un X5 4.8 ,Bmw 745i ,bmw 760 ,x3 2.0d ,x3 3.0d si un bmw e39 m5

deci ontopic...

in ce sens ai mers ?!? ai condus ?!?? pe drumuri publice?!? si m5-ul unde,pe camp i-ai dat un lunch si ai prins instant 250km/h ?!? .....sau ai fost doar pasager?!?

imi miroase a ceva,tipic pustilor.... :twoup:

Edited by POIUYT

in ce sens ai mers ?!? ai condus ?!?? pe drumuri publice?!? si m5-ul unde,pe camp i-ai dat un lunch si ai prins instant 250km/h ?!? .....sau ai fost doar pasager?!?

a zis ca fost pasager.

si a mai repetat acest lucru si SARPE, cateva posturi mai sus...deci, relax!

a zis ca fost pasager.

si a mai repetat acest lucru si SARPE, cateva posturi mai sus...deci, relax!

mda...a zis ca a mers cu masinile astea...acuma intelege si tu ce vrei :twoup: eu unul am renuntat...

Salut !

Bine ai venit pe forum !

Nu cred ca era necesar acest topic...din cate stiu eu acesta este primul de acest gen (prezentare)...

In privinta lui Alex4tuning....stai linistit...nu-l duce capu' la mai mult, se crede superior...

Mai sunt unii care "nu suporta" fanii BMW mai "tineri"...te inveti tu...:twoup:

Cat despre

ma intreb de ce andrei nu-stiu-cat nu si-a facut aparitia pe topic sa discute cu CNDjunior de la egal la egal, sau mai bine zis de la barbat la barbat...
, manolica, aveam o parere mai buna despre tine... :twoup:

Salut !

Bine ai venit pe forum !

Nu cred ca era necesar acest topic...din cate stiu eu acesta este primul de acest gen (prezentare)...

In privinta lui Alex4tuning....stai linistit...nu-l duce capu' la mai mult, se crede superior...

Mai sunt unii care "nu suporta" fanii BMW mai "tineri"...te inveti tu...:twoup:

Cat despre

ma intreb de ce andrei nu-stiu-cat nu si-a facut aparitia pe topic sa discute cu CNDjunior de la egal la egal, sau mai bine zis de la barbat la barbat...
, manolica, aveam o parere mai buna despre tine... :twoup:

ptiu ca m-ai speriat...credeam ca stii de gluma... :D :D

i'm back

Fara suparare, dar tu confunzi forumul cu un chat...

Forumul este un loc unde lumea-si da cu parerea....pe cand chatul...:twoup:

Mai bine da un Edit si scrie ceva interesant..."i'm back" sau "be right back" se folosesc pe messenger... :twoup:

Edited by Andrei92

ok aici ai dreptate nu este chat dar mai sus am spus ca sunt plecat. si am zis ca m-am intors la discutii?

Plec sau "i'm back" NU se folosesc pe forum...daca postai altceva in loc de "i'm back" sigur oricine se "prindea" ca ai venit...

La fel si cu "plec"...daca nu mai postezi...e logic..

Astea sunt niste sfaturi...nu trebuie neaparat sa te folosesti de ele...incerc sa te ajut... sunt putin mai mare decat tine...si stiu cum e sa fi "minor" pe acest forum...

ok aici ai dreptate nu este chat dar mai sus am spus ca sunt plecat. si am zis ca m-am intors la discutii?

Plec sau "i'm back" NU se folosesc pe forum...daca postai altceva in loc de "i'm back" sigur oricine se "prindea" ca ai venit...

La fel si cu "plec"...daca nu mai postezi...e logic..

Astea sunt niste sfaturi...nu trebuie neaparat sa te folosesti de ele...incerc sa te ajut... sunt putin mai mare decat tine...si stiu cum e sa fi "minor" pe acest forum...

ok am sa ma folosesc de ele fiindca sunt foarte interesante si ma ajuta

ok voi ce parere aveti de Bmw 330d si Bmw x5 3sd

ce ati alege

Nu ai specificat ce generatie de 330d...E46 ? E9x ? x= ?

Eu as alege X5 3.0 sd..pentru motorul performant...

LE : Pentru astfel de comparatii mai bine faci alte topicuri...cu pool...aici esti off topic..

Edited by Andrei92

ok voi ce parere aveti de Bmw 330d si Bmw x5 3sd

ce ati alege

Nu ai specificat ce generatie de 330d...E46 ? E9x ? x= ?

Eu as alege X5 3.0 sd..pentru motorul performant...

LE : Pentru astfel de comparatii mai bine faci alte topicuri...cu pool...

e90

nici un deranj daca vrei poti sa ni te alaturi la discutie daca ai chef