Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Tractorul Meu 320d/A 2004

20cm

Recommended Posts

astea sunt niste poze facute de vanzator

spre rusinea mea nu am apucat sa ii fac poze mai mari si mai clare, dar o sa fac :blink:

sa va zic ce nu are ca sunt mai putine

- navigatie (doar asta nu are)

in rest are tot ce se poate pune pe modelul asta

nu, nu are.

nici HK, nici perdeluta, nici trapa

scaune sport... pare ca are. or fi electrice? reglaj lombar? suspensie sport nu pare ca are, pachet M exterior nu are, nici interior.

proiectoare nu imi dau seama...

insa masina e FULL fara navigatie :blink:

l-a prostit vanzatorul si el chiar crede

asta cu siguranta. evident ca ii doresc sa o stapaneasca sanatos si la cati mai multi km cu ea.

insa... de aici pana la a afirma ca ai o masina full.... e cale lunga.

vad ca romanica este topita dupa masinile "full fara piele" si "full fara navi" probabil ca daca nu ai o masina care sa se incadreze intr-una din aceste 2 categorii esti praf... offf

Edited by c0sta

asta cu siguranta. evident ca ii doresc sa o stapaneasca sanatos si la cati mai multi km cu ea.

insa... de aici pana la a afirma ca ai o masina full.... e cale lunga.

vad ca romanica este topita dupa masinile "full fara piele" si "full fara navi" probabil ca daca nu ai o masina care sa se incadreze intr-una din aceste 2 categorii esti praf... offf

Nu ma n'ai inteles,zice ca masina e full si dupa aia incepe sa insire toate dotarile care ii lipsesc :blink:

Oricum e draguta pacat ca e automata,sa o stapanesti sanatos.

Si daca nu e fulopshanz care e problema?! A zis omul ca in afara de navigatie are tot ce trebuie...pt el! Eu unul prefer om masina mai puternica si cu kilometrii mai putini insa fara multe acareturi decat una plina de acareturi de care oricum ma plictisesc repede si sa imi traga ca o roaba chioara sau sa aiba milioane de kilometrii...

E frumoasa mashinuta sa o alergi sanatos... !

-da intradevar nu are nici HK, nici perdeluta.

-nici nu am nevoie de perdeluta si alte prostii

-are trapa si scaune sport din piele cu reglaj electric si memorii

-are suspensii sport, dar nu are spoilere M

-si ar fi de prost gust sa pui M paket exterior cand ea este un tractoras.

- si nu stiu daca vreun 320d vine din fabrica echipat cu spoilere M.

Touche pe langa :blink:

320d poate fi comandat cu pachet M complet. ce nu se poate comanda sunt pleoapele ...

oricum , masina e frumoasa, sa ai parte de ea. dar mai sunt zeci de optiuni pana la a spune "in rest are tot ce se poate pune pe modelul asta" .

aici nu este vorba ca nu are niste optiuni de care tu nu ai nevoie.eu de exemplu nu vad utilitatea si nici nu simt nevoia senzorilor de ploaie si lumina. ne legam de exprimarea ta. care este departe de adevar. nimeni nu a contestat frumusetea masinii. precum si lista destul de lunga de optionale. dar nu e full fara navi. punct. intelge asta si poarta-te ca atare.

legat de pachetul M - lol... ala nu e un pachet care modifica masina radical. poate fi pus pe orice masina din fabrica -chiar si pe cea mai slaba motorizare 316. si nu este de prost gust sa pui pachetu pe un tractoras. arata doar un pic mai agresiv decat look-ul standard. atat. un pachet M nu face din masina un M. si nici nu da impresia cuiva ca este M. asa ca chill.

pretul mie mi se pare ok vis-a-vis de cum arata masina si ce dotari are. chit ca o sa se gasesca multi care sa iti spuna ca ai dat mult pe ea. km cati ai? din ce an e? cati km in romania si cati afara?

legat de folii... sfatul meu e sa nu pui. la ce bun. oricum este o chestiune de gust personal. dar eu cel putin, nu agreez ideea. pana la urma la ce iti foloseste folia aia?

bottom line: frumoasa masina. sa o porti sanatos si sa ai grija de ea. :) sper ca nu ai inteles gresit ce am spus pana acum despre masina ta. si daca da... just ask sa te lamuresc :blink:

Edited by c0sta