Jump to content

Seria 5 E60, 2003-2009

Christian10

Recommended Posts

Guest poleposition
o intrebare legata de contact:

se poate schimba contactul acela mai vechi de pe e 60 cu o cheie cu chip ca aceasta?http://www.vicky.in/straightfrmtheheart/wp-content/uploads/2007/08/bmw-523i-5-series-electronic-key.jpg

si daca da un pret estimativ?

multumesc!

pai trebuie sa schimbi si bordul, caci trebuie pus butonul de start/stop si locasul in care intra acest tip de cheie... nu cred ca este posibil, iar daca ar fi posibil cred ca te costa de te indoaie :)

are si "hedap" display :lol: dar e nasol ca are "inserctie" de mahon :)

:)

Oricum,pretul mi se pare bun

"hedapu" e binevenit, char si "inserctia" aia ... insa ma pune pe ganduri modul in care sunt scrise in anunt ...

Pretul si mie mi se pare bun ... insa e suspect de bun daca ne luam dupa o cautare rapida pe mobile.de ... in targ mai era un LCI cam aceleasi dotari numai ca avea manuala la 20000 eur.

Am fost, am vazut masina...bara spate a fost revopsita ( are o picatura mica de vopsea pe plasticul care acopera surubul de tractare). Pe bara din fata si spoiler se vad (se simt la mana) urme de pietricele sarite...chiar putin si pe capota. Deci masina in fata nu a fost revopsita nici macar polishata, cred.

Acum mai ramane de vazut daca are probleme tehnice...

La un test la bavaria iti pot zice... vezi ca are nu stiu ce pb la motor...vezi ca-ti pica caseta directie...cutia...etc ?

Despre http://tinyurl.com/bmw530xdA nu mi-ati spus nimic. Merita masina ?

Edited by cernica87

are si "hedap" display :lol: dar e nasol ca are "inserctie" de mahon :)

:)

Oricum,pretul mi se pare bun

"hedapu" e binevenit, char si "inserctia" aia ... insa ma pune pe ganduri modul in care sunt scrise in anunt ...

Pretul si mie mi se pare bun ... insa e suspect de bun daca ne luam dupa o cautare rapida pe mobile.de ... in targ mai era un LCI cam aceleasi dotari numai ca avea manuala la 20000 eur.

Am fost, am vazut masina...bara spate a fost revopsita ( are o picatura mica de vopsea pe plasticul care acopera surubul de tractare). Pe bara din fata si spoiler se vad (se simt la mana) urme de pietricele sarite...chiar putin si pe capota. Deci masina in fata nu a fost revopsita nici macar polishata, cred.

Acum mai ramane de vazut daca are probleme tehnice...

La un test la bavaria iti pot zice... vezi ca are nu stiu ce pb la motor...vezi ca-ti pica caseta directie...cutia...etc ?

Despre http://tinyurl.com/bmw530xdA nu mi-ati spus nimic. Merita masina ?

da, du-o la un tester si o verificare ca lumea, sa stii exact ce iei

daca are vopsit spoilerul sau o aripa, nu-i deranj, nu e nicio problema

o intrebare legata de contact:

se poate schimba contactul acela mai vechi de pe e 60 cu o cheie cu chip ca aceasta?http://www.vicky.in/straightfrmtheheart/wp-content/uploads/2007/08/bmw-523i-5-series-electronic-key.jpg

si daca da un pret estimativ?

multumesc!

pai trebuie sa schimbi si bordul, caci trebuie pus butonul de start/stop si locasul in care intra acest tip de cheie... nu cred ca este posibil, iar daca ar fi posibil cred ca te costa de te indoaie :)

o investitie total inutila dupa parerea mea

Salut

De ceva timp urmaresc urmaresc threadul asta.

L-am citit integral dar vad ca nu se pune punctul pe i in privinta consumului.

Concret, cat consuma 525 D in oras (sa zicem seara, nu cand este ora de varf) intr-un oras aglomerat ca Bucuresti si cat consuma afara ?

Dar 530 D ? Cu cat e mai mare consumul in aceleasi situatii?

Cutia automata cam cu cat mareste consumul in oras ? Dar la drum lung?

Ca sa lamurim odata pentru totdeauna si sa fie un punct de reper pentru toti cei interesati de seria 5 e 60.

Edited by ronrichie

Salut

De ceva timp urmaresc urmaresc threadul asta.

L-am citit integral dar vad ca nu se pune punctul pe i in privinta consumului.

Concret, cat consuma 525 D in oras (sa zicem seara, nu cand este ora de varf) intr-un oras aglomerat ca Bucuresti si cat consuma afara ?

Dar 530 D ? Cu cat e mai mare consumul in aceleasi situatii?

Cutia automata cam cu cat mareste consumul in oras ? Dar la drum lung?

Ca sa lamurim odata pentru totdeauna si sa fie un punct de reper pentru toti cei interesati de seria 5 e 60.

si ai citit threadu integral ????

care este consumul unui seria 5 e60, mixt, cu condus normal, in comparatie cu un 520d

dar la un 318, 320d tot mixt.

cat despre preturi, ce parere aveti, sa iau seria 3 sau 5, preturile sunt cam asemanatoare, din pct de vedere al intretineri , defectiunilor care pot aparea care este mai rezistent, si mai fiabil?

Am timp de gandire 1 luna de zile si inca nu m-am hotarat.

Multumesc pentru raspunsuri!!!

da asa e ..320 in drive, si 344cai in sport.

N-am mai auzit de asa ceva. Doar la M stiam ca se poate modifica puterea motorului. O fi..

care este consumul unui seria 5 e60, mixt, cu condus normal, in comparatie cu un 520d

dar la un 318, 320d tot mixt.

cat despre preturi, ce parere aveti, sa iau seria 3 sau 5, preturile sunt cam asemanatoare, din pct de vedere al intretineri , defectiunilor care pot aparea care este mai rezistent, si mai fiabil?

Am timp de gandire 1 luna de zile si inca nu m-am hotarat.

Multumesc pentru raspunsuri!!!

e plin forumul cu date despre consum. Da si tu un search.

SALUT

Sunt noul posesor al unui BMW525D....si as avea si eu o nelamurire....masina e din 2006..luna septembrie ...are navigatie bussines mare...am un cd cu navigatie ....in fine romania nu e...am inteles ca prin ianuarie -februarie 2010 o sa fie si Romania detaliata...oful meu e ca nu stiu ce format merge la dvd...in ce format merg videoclipurile...filmele etc...ms mult si astept un raspuns de la cunoscatori :)