Jump to content

Seria 5 E60, 2003-2009

Christian10

Recommended Posts

Depinde de unde gasesti piesele. Trebuie schimbata caseta de directie si modulul SGM ( cei din spatele torpedoului). Apoi trebuiesc facute legaturile intre caseta si modulul SGM, schimbat VIN din noul modul SGM ( daca il iei SH) si codat optiunea pe masina

Ca si preturi o caseta cu servotronic este undeva pe la 1500 ron iar modulul SGM care contine si modulul de airbag este undeva pe la 700 ron. Apoi ar mai fi manopera undeva pe la 600-700 ron

Eu doar mi-am cumparat piesele, de restul m-am descurcat singur😃

As vrea sa schimb becurile la angeleyes si nu stiu daca sunt pe piata becuri care sa fie un pic mai puternice, adica sa fie o idee mai vizibile. NU vreau ledmarker pentru ca nu am vazut pe o masina vreunul sa arate bine. Daca a pus careva ceva mai puternic decat cele de 5w rog sa imi spuna.

Eu am becuri w5w cu soclu T10.

Chiar nu stiu.

Am vrut odata sa verific, dar am uitat.

Masoara la tine distanta aia marcata cu rosu.

Daca e aceeasi stanga/dreapta, potrivesc.

Am montat astazi oglinzile, se potrivesc si functioneaza. Problema este ca oglinda pasagerului se deschide prea mult si nu pot regla sticla sa vad in ea cum trebuie. Deci practic e greu de utilizat oglinda pasagerului. Exista vre-o posibilitate sa o fac sa se deschida mai putin? Sau sa montez pe oglinda mea motorasul electric care actioneaza inchiderea

Edited by adi_fox07

Piesa aia in forma de triunghi e suportul sasiului. El contine motorasul si nu se potriveste de la o oglinda normala.

In principiu toate internele oglinzii difera intre cele 2 tipuri de oglinzi, in afara de geamul oglinzii si corpul cu motorase pentru orientarea oglinzii.

Am facut doua poze cu tunelul respectiv. Nu cred ca a fost vreodata acoperit pentru ca nu pare sa se fi umblat la ele pe nici una din parti.

Un prieten imi spunea ca doar cele cu dublu climatronic le au acoperite. O fi adevarat? Pe cea de-a doua poza se observa ca este tunel pana spre masca fata.

post-64032-0-48526100-1411150027_thumb.jpg

post-64032-0-78062000-1411150036_thumb.jpg

O sa fii surprins sa afli ca acolo vin capace care la tine lipsesc. :D.

Vezi cele 2 gauri din laterale? Acolo vin suruburile.

Si la mine e la fel daca demontez capacele. Ele au rolul si de a sustine carenajul in zona aia.

Ps: aia cu climatronicul e poveste din popor, nascuta la o halba de bere.

Edited by C_o_s_m_i_n
  • Downvote 1

Chiar sunt surprins. Pe realoem arata ca este "Air duct, brake, left" ºi nu aratã nici un capac. O fi pentru cele cu "Aerodynamics package"? De ce ar mai fi pus tunelul de aer dacã l-au acoperit? Prietenul la care le-am vãzut acoperite nu are tunele dinspre capac spre barã ºi de aceea am presupus cã unele au tunele, iar altele nu. Poate unora li se pare fara importanÞã Însã vreau doar sã mã lãmuresc.

PS: @C_o_s_m_i_n, nu stiu la care gauri te referi.

http://realoem.com/bmw/showparts.do?model=6B43&mospid=55048&btnr=51_8392&hg=51&fg=15

nu Âştiu de ce nu este nominalizatĂŁ piesa nr.15.(Âşi nici nu se vede ĂŽn diagramĂŁ capacul despre care vorbim).