Jump to content

Seria 5 E60, 2003-2009

Christian10

Recommended Posts

am mai gasit un anunt :sweat: http://www.autovit.r...-C34309178.html scuzati stresul dar as dori sa am mai multe pareri ca sa nu iau vreo Teapã. sper sa nu deranjez pe nimeni :rolleyes:

Se merita ca si bani ce parere aveti de km. optiuni.... etc

Masina arata foarte bine, km relativ putini, tractiune integrala, scaune sport, volan sport. Singura optiune care se vede ca lipseste la prima vedere, este navigatia profesionala (mare).

Este o optiune de luat in calcul.

Salut baieti! Sunt actualmente posesor de passat B6 si potential cumparator de E60,520D. As vrea sa vand passatul, am deja un client pentru el si am gasit tot la o cunostinta un 520D,nu am apucat sa vad masina inca, mi a spus ca e full, are 200.000 de km, cutie automata si mi-o vinde cu 9000. Cu toate ca nu am detalii inca sa va dau despre masina, mi-o doresc foarte mult si va rog sa imi spuneti in mare cam care ar fi problemele la care sa ma astept si la ce sa ma uit cu atentie atunci cand o voi testa. Ca pret mi se pare ok...

Multumesc anticipat pentru ajutor si scuze, inca nu am mai multe detalii despre ea.

1. cauta pe forum.

2. da stim. Toate sunt full :rolleyes:

Nu crede partea cu full-ul. E o expresie de samsar. Eu nu a vazut un BMW cu adevarat "full".

Sunt prea multe optiuni pentru a le pune pe toate pe masina (si scumpe). Trapa, individual etc.

Salut baieti! Sunt actualmente posesor de passat B6 si potential cumparator de E60,520D. As vrea sa vand passatul, am deja un client pentru el si am gasit tot la o cunostinta un 520D,nu am apucat sa vad masina inca, mi a spus ca e full, are 200.000 de km, cutie automata si mi-o vinde cu 9000. Cu toate ca nu am detalii inca sa va dau despre masina, mi-o doresc foarte mult si va rog sa imi spuneti in mare cam care ar fi problemele la care sa ma astept si la ce sa ma uit cu atentie atunci cand o voi testa. Ca pret mi se pare ok...

Multumesc anticipat pentru ajutor si scuze, inca nu am mai multe detalii despre ea.

Din ce an este? Cere-i un VIN sa vezi ce optionale are si mai ales sa ceri la reprezentanta un istoric la masina! Daca este pana in 2007, adica preLCI, probleme n-ar trebui sa fie, poate turbina care-i putin mai cu probleme la motoarele M47! Daca-i dupa 2007, inseamna ca are N47 si aici vorbim de clasica problema cu distributia, care-a devenit oarecum o paranoia! Asculti bine motorul si daca nu se aude nici un zgomot suspect ori bataie, deocamdata n-ar trebui sa ai probleme cu ea! Cand incepe sa faca zgomot, schimbi piesele cu probleme si gata treaba, oricum nu-i o avere pana la urma! Pana la urma orice model ar fi, masina SH fiind, este o loterie!

Edited by RaYn3

9000... precis e un non facelift. Cel putin are motorul traditional, fara probleme de distributie.

Cand vrei sa iei o masina, primul lucru care-l intrebi e anul. Apoi o vezi ce poate.

Dar venind de pe passat, sigur pleci bolnav dupa ce dai o tura cu ea. :D

• Like 1

Daaaa, si eu sunt sigur ca ma imbolnavesc:))) tipul care o vinde e doctor,f ocupat si doar cu sotia lui am apucat sa vorbesc, de asta nici nu stiu mai nimic despre masina. Dar imi doream modelul asta,automata chiar daca am inteles ca s cu probleme si mai ales sa fie de la un cunoscut, client la Passat am, asa ca.....sa fie veselieee:) sper sa fie ok masina.

Salut! revin cu detalii,masina este defapt un 525D, an 2005...ce parere aveti asa in mare? ar merita? ma refer la consum, fiabilitate, este o masina cu probleme? El mi a spus ca a bagat deja f multi bani in ea, cum ar fi in cutie 1500 euro recent, discuri frana schimbate,mai multe chestii.Omul este prieten de familie asta ar fi avantajul ca o iau de la un cunoscut.Credeti ca merita sa dau un passat 2005 aproape full, cu 160.000 de km si sa o iau pe asta?

E subiectiv sa ne dam cu parerea despre o masina care n-am vazut-o macar in poze.

Prima impresie e ca e scumpa pentru un 525 automat din 2005.

Dar trag greu la cantar si dotarile, starea masinii, istoricul REAL. Ca am mai vazut masini cumparate de la "prieteni" si pe urma ieseau la iveala improvizatiile.

Mare atentie la analiza. E o masina destul de complexa si pot fi multe probleme, chiar daca are "doar" 200.000km.

Da...o sa revin dupa ce vad masina si am si seria, dotari, poze tot. In mare vroiam sa stiu daca este un model foarte problematic, asa cum a fost passatul cu cod motor bkp la care picau injecatoarele intr o veselie. Pnaa aflu totul si o vad, vroiam sa stiu daca cumva e cel mai praf bmw facut:)) sau ceva ca sa imi iau gandul si sa imi vad de treaba:))

In general e unul din cele mai bune si fiabile motoare de bmw. Bine... cu exceptia galeriei de evacuare care crapa intr-o veselie si clapetele din admisie care e binecsa fie schimbate la km astia.

Cutiile automate iar potfi o problema daca nu s-a avut grija de ele.

In rest e un model reusit. Nu exista nici urma comparatiei cu bkp-ul de vw.

Dar in pret trebuie sa se reflecte starea si mai ales dotarile masinii. Care ar trebui sa fie muuuuulte la banii astia.

Ca fapt divers am vazut ieri un 535d proaspat achizitionat, 09.2006, scaune de 7-ar full electric semi-piele cu memorii si incalzire, navi mare, head-up display, volan electric, oglinzi helio si rabatabile electric, pachet M interior/exterior, jante de M oem, webasto, bixenon (apropo-optiune fara de care sa nu-ti iei E60)... ce mai. Masina iti lua ochii.

Pret: 6800E, inmatriculat, taxa recuperata.

Ps: si da, un RK la o cutie automata acolo e - 1500E.

Edited by C_o_s_m_i_n

Ce parere aveti de aceasta masina, merita banii ? Tinand cont ca la valoarea asta + taxa de mediu ai putea sa iti iei un f10 cam cu aceleasi dotari.

http://suchen.mobile...imousine&noec=1

Imi cer scuze daca nu am voie sa postez aici asa ceva, dar as dori niste pareri .

Cum draq sa merite 20.000 plus 2.150, pai iti iei f10 de banii acestea, plus ca masina are aproape 8 ani.

• Like 1

Ce parere aveti de aceasta masina, merita banii ? Tinand cont ca la valoarea asta + taxa de mediu ai putea sa iti iei un f10 cam cu aceleasi dotari.

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-530d-m-paket-aktivl-head-up-night-vision-berlin/199356658.html?lang=en&pageNumber=1&__lp=5&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=23&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.makeId=3500&makeModelVariant2.modelId=22&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2007-01-01&maxFirstRegistrationDate=2010-12-31&maxPrice=20000&transmissions=AUTOMATIC_GEAR&transmissions=SEMIAUTOMATIC_GEAR&features=ELECTRIC_ADJUSTABLE_SEATS&features=NAVIGATION_SYSTEM&features=CRUISE_CONTROL&features=HEAD_UP_DISPLAY&features=ELECTRIC_HEATED_SEATS&export=ALSO_EXPORT&maxMileage=170000&categories=Limousine&noec=1

Imi cer scuze daca nu am voie sa postez aici asa ceva, dar as dori niste pareri .

Masina asta chiar e full options. In niciun caz nu iei la banii aia un F10 cu dotari asemanatoare. In schimb e o masina de 7 ani jumate...Depinde ce te incanta, dotari sau model nou/ an mai recent. (Eu am preferat sa iau un E60 (2009) cu multe dotari pe care nu le gaseam la un F10 (2010-2011) in aceeasi marja de pret si ma bucur de alegerea facuta, iar dotarile chiar iti fac viata mai frumoasa la volan).

De ex. un F10 asemanator se duce in 35.000e :

http://www.mobile.de/ro/marc%C4%83/bmw/model/530/vhc:car,cnt:de,pgn:3,pgs:10,srt:price,sro:asc,mke:bmw,mdl:5__bmw_er_series,frn:2009-01,ful:diesel,mlx:150000,ger:automatic_gear,itc:beige,vcg:limousine,fwd:true,srf:true/pg:vipcar/198989103.html

Edited by X M I
  • Like 1
  • Downvote 1

• 2 weeks later...

Daca nu ai experienta, risti sa rupi cel putin clemele.

La fel si meseriasul, daca nu stie ce are de facut.

Cand am zis "meserias" ma refeream la unul care stie ca are de facut :D Din anumite motive trebuie sa iau alte grile ; cam ce ziceti voi sa merge cel mai bine la M-paket? Pana acum le-am avut pe cele negre cu marginile cromate originale.

Cand am zis "meserias" ma refeream la unul care stie ca are de facut :D Din anumite motive trebuie sa iau alte grile ; cam ce ziceti voi sa merge cel mai bine la M-paket? Pana acum le-am avut pe cele negre cu marginile cromate originale.

Negre, mai ales ca ai shadowline pe masina.. grile negre,ale mele le-am facut negru lucios, mie nu imi place mat..