Jump to content

spoiler fata

poope

Recommended Posts

salut oameni... vreau sa pun niste plasa de aceea de care se pune cand cobori spoileru mai jos...nu vreau sa il cobor da mi sa rupt o parte din grilaju acel;a de jos si arata urat si vreau sa il dau jos si sa pun niste plasa dinm aceea ca arata mai misto asa. am vazut alte masini asa si erau cool rau de tot....sau se poate repara acel grilaj de plastic sau se poate inlocui???astept niste sfaturi si niste preturi.. merci

E pacat sa folosesti plasa d-aia care ar arata urat pe bara stock...

Plus ca in acel "grilaj" exista traseele pt racirea franelor...

Mai bine cumperi o bara sh care costa in jur de 1 mil - 1 mil jumate...

da da la aia se pune si vopsitu si atunci cam creste...mie tocmai acolo e spart in dreptul gurilor de prize de aer pentru frane.. dar cum afecteaza asta racirea? ca dau vechiu grilaj si pun asta nou. aerul nu ibtra si prin plasa aia?? si de ce zoci ca arata urat? nici nu se observa

Atata timp cat aerul circul prin gurile de racire al franelor , nu are absolut nimic.

da stiu ca nu are nimica dar arata mai urat un [pic. si de aia vreau sa ii p[un plasa.. unde gasesc...

dacda nu plasa macar grila aceea din spoiler sa o inlocuiesc sau ceva asemanator.. nici o idee?

• 1 month later...
azi ti am trimis cu fan courier

dami si mie nr tau de tel sa vb sa vedem cum facem> sa te intreb daca se poate pune acolo unde vreauu eu si ce marime ar trebyui. merci

ca voi vati miscat asarepede ca eu am ramas cu cititu. se poate pune acolo unde zic eu?

• 4 weeks later...

toata grila (50x98) ar costa 35 euro,dar daca tu vrei jumatatea (25x98) e 17.5 euro si fiindca esti de la club primesti reducere de 10% deci pretul final e 15 euro. Sunt din Oradea.Tu de unde esti?

Acum am vazut ca esti din Bucuresti,deci daca nu e foarte urgent pot sa ti-o duc in 15 Martie pentru ca merg la expozitia 4Tuning Days,dar daca vrei mai repede grila o pot trimite prin Fan Courier.

toata grila (50x98) ar costa 35 euro,dar daca tu vrei jumatatea (25x98) e 17.5 euro si fiindca esti de la club primesti reducere de 10% deci pretul final e 15 euro. Sunt din Oradea.Tu de unde esti?

Acum am vazut ca esti din Bucuresti,deci daca nu e foarte urgent pot sa ti-o duc in 15 Martie pentru ca merg la expozitia 4Tuning Days,dar daca vrei mai repede grila o pot trimite prin Fan Courier.

Ai PM.