Jump to content

talharii la drumul mare

mady

Recommended Posts

Sunt in mare fuga prin Bucuresti si prin urmare pe la internet, dar vroiam sa va povestesc ceva ce m-a zguduit noaptea trecuta pe drumul Constanta- Bucuresti. Era unu cu un Ford Focus albastru care mai intai a franat brusc in fata noastra dupa ce ne-a luat fata in depasire, apoi l-am depasit iar, flash-uri din spate, iar depaseste, iar incetineste, avarii, semnal dreapta si tot asa, faza s-a repetat de cateva ori. Pana la urma am lasat-o noi foarte incet si omu a disparut in noapte ... si apare unu cu o Dacie, acelasi scenariu, depaseste si merge cu 40 in fata noastra. L-am depasit si pe asta si am intrat in Petromu de la intrarea in Fetesti. Ala a intrat si el, nu a coborat nimeni, nu au alimentat, stateau acolo si ne asteptau sa plecam... Pana la urma ne-am suparat si am calcat-o putin sa dam peste o patrula de Politie prin Fetesti, ceea ce s-a si intamplat, si ne-am petrecut vreo ora la sediul lor, dupa ce le-am povestit ce s-a intamplat si aia s-au uitat cam stramb la noi ca de sperietura nici numerele la masini nu le-am luat la nemernici ... Dacia era de culoare alba - B 27 LAU.

La ora asta nu am nici o indoiala ca aia erau impreuna si vroiau sa ne faca cumva sa oprim masina in toiul noptii in mijlocul campului, si ca ne-au urmarit de undeva ... erau chititi rau pe noi .

Tre sa fug ... ma intrebam, ce poti sa faci, chiar daca ai o masina puternica cand esti singur, noaptea si te intalnesti cu unii care probabil nu au intentii prea bune si fac orice sa te faca sa opresti ?

De dacie mai scapi, dar ford focusul poate sa-ti dea emotii. mai ales daca mai gasesti si putin trafic de carute/biciclisti/betivi care sa te incurce.

Am mai auzit de chestii de genul asta, si e bine sa te feresti de ei. sau in timpul respectiv suni la 955 (sau 112?) si ceri cel mai apropiat echipaj de tine. dai datele masinii, si apoi incerci sa faci orice numai sa nu te opresti.

Vedeti ca se mai practica simulari de avarii/accident, tot din motivul de a te face sa opresti.

Drum bun! si fara opriri neprevazute.

mie unul nu-mi este frica de faze din astea(mi s-au intimplat acum citiva ani pe la bulgari noaptea) poate pt ca de vreo 2 ori am fost eu care sicanam :blink: tin minte ca erau odata la Sinaia la discoteca de acolo 2 golfuri cu niste infumurati si i-am prins la intoarcere spre bucuresti ,eu cu 5aru meu i-am terorizat pina la Comarnic apoi i-am depasit si dupa vreo 2 km am oprit pe un drum laturalnic,am asteptat sa treaca si m-am luat din nou dupa ei cu farurile stinse :) pina la urma au oprit ei la un peco si i-am lasat in pace pt ca nu prea incercau nimik,mergeau cu frica in sin( sa fii 2 masini si urmarit de un 5ar negru cam stai cuminte,nu stii ce recuperatori sint inauntru :) )..ma rog eram si eu pusti acum m-am cumintit....ideea e sa-ti vezi de drum si sa nu raspunzi la provocari,si atentie ce femei se vad prin masina,multi teribilisti daca vad o blonda la volan sau in dreapta inebunesc subit si fac tot felul de faze

ceva de genul acesta a patit si o ruda cu un mercedes e200 a oprit sa cumpere ceva de la peco si i-a intepat roata cat timp a fost inauntru, a plecat, iar cand a constatat, s-a oprit sa schimbe roata, s-a oprit o masina pe contrasens a coborat cineva ,a sarit peste acel gard si i-a luat geanta sotiei. au fost la politie au dat declaratie si dupa 2 zile au primit un plic cu mesaju sa schimbe declaratia. cei doi soti erau la roata din dreapta fata.

poate ne spui si ce masina ai.

si de la ce vine mady :blink:

totusi e cam greu sa te depaseasca o dacie.

34618[/snapback]

Are E28-ul pe care l-am avut eu, 525i. Daca-i da inferioara dacia se pierde rapid in urma. Nu cred ca era mady la volan, de obicei conduce altcineva.

"mady" inteleg ca toata treaba asta s-a intamplat pe fosta autostrada? Peste o saptamana plec si eu la mare, dar voi avea o gasca de oameni beti in spate, in stare de orice, asa ca nu ma tem :)

O intamplare asemanatoare a patit tata.A plecat in Germania impreuna cu o vecina si inca un prieten de familie ca sa aduca de acolo o duba frigorifica si un Passat II.Asta se intampla acum 7 ani.In Ungaria au oprit intr-o parcare de pe autostrada sa doarma peste noapte.Tata cu tipul respectiv in spate in duba si vecina in fata.La un moment dat cineva i-a batut in geam la vecina si i-a zis ca are pana la roata din spate.Inteligenta a coborat sa se uite si pana s-a intors alt tip a furat borseta si geanta diplomat in care erau banii ei de duba.In geanta diplomat erau binenteles si banii de Passat ai lui tata.Pana a sesizat vecina-mea,aia s-au tirat.Au depus o plangere la politie in orasu Keskenustiucum,dar nici pana acuma nu s-a mai aflat nimic.

Niciodata nu opresti masina in cazuri deastea! Mi sa intamplat si mine de la Buc la Costinesti odata, tot o dacie si un Felicia insa conduceam un Megane si cum era inchiriat am depasit Dacia ..... iar la ala cu felicia am tras langa el in depasire si lam impins spre marginea drumului pana a pus frana si a ramas in spatele meu apoi am pus eu frana pana la 10km/h unde aimandoi mau luat intre ei si cu o scurta stanga de volan iam dat oglina jos la ala cu Felicia, am incetinit si iam aratat Glocku pe geam ..... nu leam mai vazut nici farurile.

In opinia mea nu oprete deloc! daca ai insurance dai dupa ei si dispari, iale numarul oricum si cea mai buna insurance e un Glock! (mai ales la drum lung)

numarul oricum si cea mai buna insurance e un Glock! (mai ales la drum lung)

34683[/snapback]

Nu este foarte usor pentru oricine sa obtina permis de port arma in Romania.

Poate ne explici cum ai reusit! :blink:

Sa nu imi spui ca ai venit cu el din Australia :)

tot pe drumul spre mare Ploiesti - Ct, dupa Ciorani, am vazut 2 masini care simulau o pana de motor unu pe un sens si la vreo 500 m dupa o curba un altul pe celalalt sens, aveti mare grija! amandoua masinile aveau nr de franta si pe langa masina se invartea decat cate un singur tip care culmea era un pricajit de vreo 19 ani.

parca una din masini era un mercedes cam de prin '95 (190d PARCA)

iam aratat Glocku pe geam

poate ne spui de unde ai si un Glock :) in Romania, poate bravezi, avand in vedere ca astea sunt niste "scule" adevarate, folosite de profesionisti... :)

:blink:

34847[/snapback]

I'm am a pro lol, am fost in ERT (emergency response team) 4 ani acum angajat de HP si am o viatza mult mai domola.

Nu e greu de procurat in .ro un Glock. Deobicei primu lucru care il fac cand vin in vacanta in .ro este sa ma asigur cu un Glock (il stiu mai bine ca labiile femeii mele) un telefon si o masina. Nu mie frica sa il folosesc cand e viatza mea in pericol dar deajuns despre asta.

Atat timp cat esti in masina esti relativ aparat de masina, la multzi le e frica sa te loveasca de pe sosea pe margine deci oricum tu esti in control, idea e sa nu te dai jos din masina nici macar in benzinarie daca treci pe langa una (evident daca nu ai benzina opresti).

Cea mai dura faza este cand un amic a oprit si a inchis idiotu care vroia sa il jumuleasca in masina cu cheia (la E36 cand inchizi cu cheia nu potzi iesi din masina fara sa fie deschisa de afara sau cu remote). A avut noroc ca nu ia spart geamul dar a venit politzia relativ repede si ia pus catusele.

tot pe drumul spre mare Ploiesti - Ct, dupa Ciorani,  am vazut 2 masini care simulau o pana de motor unu pe un sens si la vreo 500 m dupa o curba un altul pe celalalt sens, aveti mare grija! amandoua masinile aveau nr de franta si pe langa masina se invartea decat cate un singur tip care culmea era un pricajit de vreo 19 ani.

parca una din masini era un mercedes cam de prin '95 (190d PARCA)

34860[/snapback]

si de unde stii ca simulau? :blink: