Jump to content

oscileaza turatia

Recommended Posts

Eu zic sa iti vezi lungul nasului si sa mi te adresezi cuvincios, nu ne tragem de sireturi ca n-am facut armata impreuna. Data viitoare cand mi te mai adresezi cu clasici in viata, te-as ruga sa inchizi calculatorul si sa te duci sa te culci.

In alta ordine de idei, suntem pe bmwclub, nu opelclub si nu vorbim despre alte masini cand omul are o problema cu un BMW.

WLF, credeam ca daca te scot din lista userilor ignorati am de invatat de la tine lucruri interesante, doar stai intr-un town din Virginia, a doua patrie a BMW-ului, dar vad ca te tii de insulte in continuare.

Ciupanezu nu a facut armata cu tine, numai ca a invatat de la tine, de pe vremea cand erai "moderator" cum sa se traga de sireturi cu useri cu care nu a facut armata.

Personal, nu inteleg ce legatura au posturile tale cu oscilatia turatiei, dar mai mult ca sigur ca undeva sus oscileaza ceva. Am sa repar greseala si am sa te adaug iar la ignorati. Nu te obosi sa imi raspunzi, mai bine ai citi un roman de Jules Verne, lectura este singura aventura la care poti visa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.