Jump to content

E60-ul meu :)

Guest Pole

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 5 months later...
mie imi place foarte mult oricum ala cu "5" mi s-a parut ca nu isi merita banii, asta initial a fost lant cu medalion da cand l-am vazut mi s-a parut ca se potriveste mai bine la cheia de la masina :twoup: Edited by Lifestyle

Guest poleposition
mie imi place foarte mult oricum ala cu "5" mi s-a parut ca nu isi merita banii

:twoup: si se zgarie mai repede si mai mult decat orig. BMW

Edited by poleposition

nu am pus virgula unde trebuie :twoup: ziceam ca mie imi place foarte mult (al meu) , si ca ala cu 5 nu isi merita cei 85-100 lei :twoup:, oricum al meu e mai fain decat cel din poza ta :D.

Asta al meu il am de vreo 6 luni si arata foarte foarte bine, oricum cheile mi le pazesc mai tare ca telefonul :D

Edited by Lifestyle

Guest poleposition
nu am pus virgula unde trebuie :twoup: ziceam ca mie imi place foarte mult (al meu) , si ca ala cu 5 nu isi merita cei 85-100 lei :D, oricum al meu e mai fain decat cel din poza ta :D.

Asta al meu il am de vreo 6 luni si arata foarte foarte bine, oricum cheile mi le pazesc mai tare ca telefonul :)

stiu modelul, au si medalion la fel, dar nu l-am luat... prea mute aripi :D in rest am luat cam tot de la ei, ceasuri, ochelari bling-bling-uri :twoup:

ciupanezu: 5-u ala sec nu merita 85 lei,

Poleposition: auzi prea multe aripi :D numai 2 are :D, si asa l-am pus la fix cand sta in contact si se balangane nu da in volan si in general nu atinge nici genunchiu :twoup: o teorie intreaga :twoup:.

PS; asta a fost medalion si a venit cu lant.. dar eu am aruncat lantu si medalionul l-am pus la chei :D

Edited by Lifestyle

Guest poleposition
ciupanezu: 5-u ala sec nu merita 85 lei,

Poleposition: auzi prea multe aripi :D numai 2 are :), si asa l-am pus la fix cand sta in contact si se balangane nu da in volan si in general nu atinge nici genunchiu :twoup: o teorie intreaga :D

deci stiam eu ca a fost medalion :twoup: vezi ca e vreo 2 milioane :P

neah cheile mele :D

Edited by poleposition

Guest poleposition
ala de M e smecher, eu as renunta la inleul ala asa mare si as pune unul mai mic :twoup:

Ala de M, l-am mostenit cand am cumparat M6-le de la Tien :D dar loveste in volan cum nu-ti place tie :twoup:

nu am pus virgula unde trebuie :twoup: ziceam ca mie imi place foarte mult (al meu) , si ca ala cu 5 nu isi merita cei 85-100 lei :D, oricum al meu e mai fain decat cel din poza ta :D.

Asta al meu il am de vreo 6 luni si arata foarte foarte bine, oricum cheile mi le pazesc mai tare ca telefonul :)

stiu modelul, au si medalion la fel, dar nu l-am luat... prea mute aripi :D in rest am luat cam tot de la ei, ceasuri, ochelari bling-bling-uri :twoup:

hey, de unde iti iei? eu mi-am luat doar un ceas deocamdata... de la famous brands.. unde gasesc mai multe? accesorii, in special. si poate chiar si mai multe modele de ceasuri? ma gandeam sa-mi mai iau unul. sau de unde pot comanda de pe internet? scuza-ma de offtopic... multumesc