Jump to content

Sfat achizitionare E60

Stefann

Recommended Posts

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Lifestyle, tu ai mers vreodata cu un E60? Sau ai mers vreodata cu un E60 cu suspensie sport? Omu a spus ce dotari vrea sa aiba pe masina, nu inteleg ce tot insisti cu prostiile tale, cu comparatia intre E39 si E60, care e offtopic.

Adaptive lights sunt misto, te ajuta, dar daca gasesti o masina care sa nu aiba, nu cred ca-i bai. Daca ai suspensie sport pe E60, masina se comporta excelent. Eu cand am cautat sa cumpar, mi s-a parut ca multe din 530i sau 530d care erau prin Germania aveau suspensie sport... Oricum asta o poti pune si dupa, dar te mai costa ceva.

Stefann, vezi ca mai era un topic al lui cocolino parca care cauta sa cumpere un E60 si s-au mai spus acolo niste pareri.

Lifestyle in cazul in care nu ai vazut , am scris si mai sus , dynamic drive mi-a facut cu ochiul si e probabil/posibil sa vreau sa il am pe masina , dar adaptive lights nu ma incanta fiindca nu am nevoie de ele sincer si chiar nu ma intereseaza sa dau sute-mii de euro in plus sa aibe masina ceva ce nu ma voi folosii de el.

Vreau E60 fiindca este moral o masina mai noua decat E39 . Daca vroiam E39 crede-ma ca pot sa imi cumpar cu banii de pe un 525i e60 2004 un e39 2003 530d FULL. Nu ma intereseaza alte pareri decat cele pe care le-am cerut eu.

Vreau niste pareri despre motoare , fiabilitate si ca masina in general , pentru cine cunoaste E60.

P.S. Sunt hotarat sa caut un E60 care sa fie pe placul meu si sa nu sara calul la pret , daca nu voi gasii ceea ce caut cred ca ma oprii la un E39 530d FOARTE DOTAT.

Ciupanezu: am e46.

e39 MI SE PARE urat pentru ca pur si simplu mi se pare invechit...atat exteriorul cat si interiorul. e o chestiune de gusturi...pune un e39 langa un e60 si vezi care ti se pare mai modern...

am avut ocazia sa iau e39 sau e46..am ales e46 facelift pt ca asa mi s-a parut mie ca e mai frumos...nu inteleg care e problema

Iarasi de exemplu mi se pare hidos e90...acum o sa imi luati cheile de la bmw ca nu merit sa port sigla sau ce..lol

Lifestyle..nu vrei sa-mi dai si 2 palme ca am zis ceva de dynamic drive? :blink:)

Despre E90 am mai auzit de multe ori ca e urat si asa mi se pare si mie (spatele mai ales) insa despre E39 niciodata n-am auzit ca ar fi urat.

http://img125.imageshack.us/img125/8665/e39m59nb1.jpg

Mie E39 mi s-a parut superb dintotdeauna...

Edited by Ciupanezu

Despre E90 am mai auzit de multe ori ca e urat si asa mi se pare si mie (spatele mai ales) insa despre E39 niciodata n-am auzit ca ar fi urat.

Lol n-am vazut ca ai e39.. m-am exprimat eu un pic cam dur... dar era o opinie personala. dar e39 V8-u tau l-as alege in defavoarea lu e46 330i full :blink:

nu aleg masina doar dupa criteriul estetic...totusi sa nu mai poluam topicu lui stefann...eu m-am plimbat cu e60 530i si e superb

Atunci mergi pe 530i,e cea mai buna varianta in cazul asta...nu o sa regreti, e super masina.

De unde stii ca e super? Ai condus cumva?

Bai dĂŁ uei, tu ai dat jos mĂŁmĂŁliga?

ÂŞi ce, tu eÂşti de parere cĂŁ un 530i e o maÂşina nasoalĂŁ?

Nu zice nimeni ca e o masina nasoala , am cautat si sincer nu prea am gasit un 530i/d cu dotarile care le vreau eu sub 26-27k euro . Sunt prea multi bani , nu stiu ce sa mai cred.

Decat sa fac un compromis sa imi iau 520/525 mai chel cred ca mai bine optez pentru 530d E39 FULL.

Sunt in dubii mari.

Nu zice nimeni ca e o masina nasoala , am cautat si sincer nu prea am gasit un 530i/d cu dotarile care le vreau eu sub 26-27k euro . Sunt prea multi bani , nu stiu ce sa mai cred.

Decat sa fac un compromis sa imi iau 520/525 mai chel cred ca mai bine optez pentru 530d E39 FULL.

Sunt in dubii mari.

De ce nu iei in considerare sfaturile pe care ti le-am dat si mai sus? Te sfatuiesc sa iti cumperi un E60. Eu zic ca satisfactia este mult mai mare. Precum spuneam, cauta un 525i cu cat mai multe optiuni si eu cred ca vei fi pe deplin multumit.

Doar una pe benzina :blink: care e cam cu multi km si dotari putine la interior. Atentie are AC nu clima.

Am vazut.

Analizand mai cu atentie anunturile am gasit multe chestii lipsa , masini cu dotari care se vad(de unde ochi specializat) si care nu sunt trecute in anunt , gen scaune incalzite , scaune sport , trapa , xenon , volan sport cu comenzi etc.

Ala e cam singurul benzinar care renteaza ca pret , restul cam sar de buget si nu ma mai intereseaza.

Primele 2-3 masini (nu retin exact) , 530d-urile , cum vi se par ? Ca pret/dotari ?

Cel mai bine tu stii ce vrei, nu prea vad rostul parerilor. Tu stii ce bani ai, cati km faci, ce se renteaza etc. I-ati pur si simplu o masina care iti place tie. Din ce am citit, intre un 525 e60 chel sau un e39 530d full as alege-o pe cea din urma.

Si baiatului care a zis ca e39 e urat ii spun, ca in DE despre e39 se spune ca "Oficial, e39 este unul dintre cele mai frumoase modele scoase de bmw"

Mie unul imi plac toate, in ordinea 7 6 5 3 :blink:

eu zik sa nu ti iei masina din targ! parerea mea! cand merg acolo si vad ce fel de oamenii care mai de care sa te prosteasca ma dezgust complet nici masiniile nu mi mai plak :blink: ! dar asta e Romania ! orice masina din targ are km dati inapoi eu unu asa cred sau ascunde vreo buba!! Edited by Spiky

eu zik sa nu ti iei masina din targ! parerea mea! cand merg acolo si vad ce fel de oamenii care mai de care sa te prosteasca ma dezgust complet nici masiniile nu mi mai plak :blink: ! dar asta e Romania ! orice masina din targ are km dati inapoi eu unu asa cred sau ascunde vreo buba!!

Cine a spus de masina din targ ?

eu zik sa nu ti iei masina din targ! parerea mea! cand merg acolo si vad ce fel de oamenii care mai de care sa te prosteasca ma dezgust complet nici masiniile nu mi mai plak :blink: ! dar asta e Romania ! orice masina din targ are km dati inapoi eu unu asa cred sau ascunde vreo buba!!

Cine a spus de masina din targ ?

ai dreptate nu ai zis ! am presupus :)! anyway bafta!

Nu e nici o problema.

In cursul zilei de azi am vizionat 3 x E60-uri , 1 x 530d si 2 x 525d . Rezultat = nesatisfactor.

M-am speriat de ceea ce am gasit pe piata , pana acum , numai masini obosite , cu probleme , cu defecte destul de costisitoare(mici zgareituri,infundaturi,stopuri crapate,etc) . Pana acu nu am gasit nimic nici macar un pic interesant.

1. Fara xenon, clima manuala, cutie manuala jante urate dar in schimb ai volan sport si navigatie prof. cam slabuta

2. A doua ... din exterior arata bine ...xenon, jante 17, nu 19 cum zice el, navi business (adica ecran mic, nu poti pune tv), manuala, per total e ok masina (daca are 118000km in Romania, mai bine o uiti).

3. Fara xenon ...tobe fara filtru de particule, navi business, manuala - nu merita banii

4. Nu are pdc ( cam nasoala treaba), scrie ca are xenon ...dar din poze nu prea pare ca are, nu are incalzire in scaune, nu are jante dar are navi mare - pretul e ok ...dar optiuni putine.

5. Asta imi place :blink: Incalzire .. navi prof, xenon, pdc, volan sport, km ok, dar din pacate manuala .. nu e prea indicata pt Bucuresti. Oricum masina e ok.

6. Nu pot sa imi fac o idee ..nu vad nimic din poze.

7. Am vazut-o de mult timp. La prima vedere pare o masina ok ...dar vad ca are clima manuala ... are navi mic ... e manuala, jante urate ... si ultima treaba ... e albasta. Nu face banii.

8. Scaune sport ... navi mic, manuala fara pdc ...jante urate ... mie unul nu imi place deloc.

9. Nu are xenon asa cum zice el ... nu are nici pdc :) asa cum zice el ... cam abereaza omul, in schimb are jante frumoase. Oricum nu face banii.

10. Navi mic ...in rest e ok .. trapa cum vrei tu ..dar 80000 km :) suna cam ciudat ... un test inainte obligatoriu. Face banii .. parerea mea, daca sunt km reali.

11. Aer la robinet.... :)jante urate rau.. in schimb volan sport .. scaune sport...98000km :) ... E ok masina ...dar aerul ala ... parca ... o face sa nu merite banii.

12. E ok per total.... scaunele sunt cam urate si navi mic... dar per total e ok masina..

13. Ultima ... aer la robinet ...manuala .. pielea aia parca nu arata bine ... in schimb are m-paket ... urata per total.

2/5/ cam intre astea ar fi de ales.

Edited by Dan Alex